Ugrás a fő tartalomra

Primer tesztek - Sephora Immediate Wrinkle Filler

A korábbi Sephora primer után amit ITT olvashatsz, most ezt a ráncfeltöltő készítményét mutatnám meg nektek.
Sephora - Immediate Wrinkle Filler
A márka mind a négy primer és egy finish termékét megvettem amit a boltban találtam, így a mostani 2 mellé számíthattok még 3 ilyen tesztre tőlem.

Azt mondhatnám, hogy ez a kedvencem, de be is bizonyítom, hogy miért.


A kis tégely ami  szemránckrém méretű, egy sűrű, fehéres, zselés krémet rejt, ami matt hatású amikor a bőrre kerül.
Sephora primer ráncokra
Érezhetően beleül a ráncokba, és ott is marad. Én szemkörnyékre, illetve a száj környéki ráncokra használom.
Nagyon szépen fönnmarad, elég tartós, alapozó alá kenem és az egyéb primer fölé (ha használok).

Az ujjra pont annyi tapad amennyi kényelmesen eloszlatható.
A hatása tényleg látványos, eleinte kicsit érzem, hogy "ott van", de ez az érzés később elmúlik, és selymesség marad utána.

Hát elég f*s látvány a kiindulás
A krém nem pórusok eltüntetésére és nem mattosításra van, ezt vegyük figyelembe, ha használni akarjuk. Mivel "csak" beleül az apró ráncokba, nincs feszesítő, plasztikai sebész hatása, nem fogja felhúzni a táskákat és eltüntetni a karikákat. Akik lehúzzák a terméket azoktól ilyen elvárásokat olvastam.
Amit ígér a krém, azt számomra betartja.

És akkor a képek róla, beszéljenek azok helyettem.
Sajnos nem vagyok már 20 éves, így bocsi a kiinduló látványért.

A krémmel - jó itt nem hunyorgok

A második képen ugyan nem hunyorgok, de enélkül is látszik, hogy tökéletesebb a látvány, már amennyire az én bőröm az lehet ilyen közelről. Retus mentes képek természetesen.
A harmadik képen már hunyorgok (nagy fény volt aznap), így azon jobban látszik, hogy milyen eredmény érhető el vele...durva..

A primerrel való hunyorgás


Azért azt is láthatjuk, hogy a pórusokon is segített, de ahhoz túl kevés a mennyisége, hogy ezt erre használjuk, illetve hosszú távon sem tudom milyen lenne.
Így a szem alatti ráncokban egész nap tartós, de akár smink fölé is frissíthető a smink elmaszatolása nélkül.

A ráncfeltöltő nem száradt be nekem, pedig hónapokig használom, mert nem kenem minden nap, csak alkalmak esetén.
Így ilyen "sűrűséggel" nem mitesszer képző, pedig elég érzékeny vagyok rá a szemem környékén is.

A Sephora sajnos itthon nem kapható, de a környező országokban, vagy nyaralás során egyszerűen beszerezhető. Érdemes kipróbálni, ha nem jön be, szívesen átveszem:-).

Megjegyzések

  1. Nekem nem jött be, de elhasználtam :-) Az Estee L. Wrinkle sokkal jobb szerintem, valamint egy kevésbé ismert is hurrikánokkal jobb, mint ez a Babor Wrinkle Filler-je. Ezek szerintem szintén prémium termékek, de sokkal jobb eredmény elérhető velük. A Sephora valami miatt nekem nem vált be, de ettől még más bőrtípusnak lehet használ valamit.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük az információt.

      Estee primer 2 fajta létezik: Matte és Illuminating..szóval a "wrinkle" azaz "ránc" szó egyéb (több) krémjében szerepel csak azok nem primerként vannak árulva.

      A Babor wrinkle filler 80$, a Estee primerek: 30-40$, Sephora primerek 15-20 $

      Tehát a jobb eredmény a 3-4-szeres ár miatt elvárható:-)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Peptidek a barna bőrszínért avagy Melanotan II.

Lehet sokan hallottatok már róla, hogy van egy új módja a barnítási folyamatok hatékony növelésének, ez a peptidek csoportjába tartozó melanotan. Melatonan II. Ez a termék egyelőre csak külföldről rendelhető gyógyszerészeti termék, injekció és orrspray formájában szokás "magunkhoz venni". Mivel én még nem próbáltam ( és nem is fogom amíg ezt itthon nem helyezik forgalomba), viszont a környezetemben sokan, ezért gondoltam megosztom veletek az ismerőseim tapasztalatait, illetve amit én láttam.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz

Szakáll ápolása fillérekből..szakáll olaj, wax, balzsam és egyebek

Általános jelenség a trendi férfiak szakállnövesztése. Forrás: Pinterest Személy szerint sosem tetszett, de most nagyon átjött ez a hamvaiból felélesztett divat irányzat! Kevésbé jó megjelenésű hímneműeket is "felhoz", azaz egy trendi arcszőrzet jócskán javítani tud bárkin . Olyan mint a csajoknál a frufru vagy egy stílusos bátor hajszín, ami egy nem éppen baba arcú lányt is kiemel és különlegessé tesz. Biztos vagyok benne, hogy a kencéket gyártó cégek is lassan de biztosan ráfekszenek erre az irányzatra, és nem csak borotválkozó vagy azutáni termékek hadával fognak nyomulni, hanem jönnek az arcszőrzetet ápoló termékek is.