2012. 03. 30.

Megérkezett!! Új szín a BB krémek között - Missha Perfect cover 27-es

Nagyon vártam már, hogy nyárra amikor lebarnulok megfelelő színű BB krémmel tudjam kenni magam.
Missha Perfect C. 27, 23 és Lioele B.

Végre megérkezett a Missha Perfect Cover alatt két sötétebb a 27-es "honey beige" és a 31-es "golden beige" árnyalat.

Én a 27-es sárgás színt választottam, mert a 31-es sötétebb és bronzosabb, narancsosabb ennél.


A képen a kezemen sorrendben a Missha Perfect cover 27 -es új szerzeményem, mellette a meglévő Missha P.c. 23-as és a Lioele Beyond. További szín összehasonlításokat ITT találtok.
Missha Perfect Cover 27

Ebből a korábbiakkal ellentétben megvettem a teljes kiszerelést, de sajnos az új sötétebb színek drágábbak, mint a többi szín. Ennek oka a nehezebben és drágábban való beszerezhetőség...erre figyeljetek oda, mert nekem meglepetés volt.

Missha Perfect Cover
A Missha 27-es szín jóval sárgásabb árnyalatú mint a többi BB krém, a Lioele Beyond mellett is, ami a legsötétebb sárgás szín volt idáig. Nézzétek milyen "naturnak" tűnik a Lioele most, pedig előtte kitűnt a többi közül a színével.

 A Mac NC 40-es bőrömön ez tökéletes lesz, de ha "sok a sárga akkor a Missha P.c. 23-as színnel jól tudom "hűteni" vagy világosítani, bár erre szerintem nem lesz szükség.
BB krémek színei

Ez is szépen felveszi a természetes bőrünk színét, azaz az oxidáció során egybe idomul az árnyalatunkkal. Elkenve még kicsit vad lehet, de ha várunk vele, akkor megszelídül.

BB krémek színei elkenve
Mivel a legvilágosabb részemen azaz a kezem belső felén teszteltem, hogy jól lássátok az árnyalatokat, valakinek meglepő lehet, hogy megvettem, de nemsokára pont ilyen színem lesz, mert én ilyen sárgásan barnulok...legalábbis az emlékeim szerint :-)..

Persze a vaku miatt ez most itt extrán sárgának tűnik, de csináltam képet természetes fényben is, így itt már kicsit barátságosabb a dolog.
BB krémek színei napfényben

Nagyon kíváncsi vagyok a nyár folyamán hogy teljesít, így később még megmutatom, de odáig ha szükséges a 23-as Missha P.C.-el keverem.

2 megjegyzés:

  1. Na megérkezett ma nekem is a no 27. mert a no 23 színnel se veled se nélküled volt a kapcsolatom, néha úgy láttam fakít, máskor meg úgy hogy jó ez, de még se az igazi az árnyalat. De nyárra tuti nem lenne jó. Ma felkentem a no.27 színt, hááát bakker mondom, ez meg túl sárga...basszus nem igaz hogy pont nem jó egyik se, miért nincs no 25. :))) Kénytelen leszek venni egy újabbat a no.23. színből. Szerintem pont az lesz jó ha keverem a kettőt. Neked úgy jó lett a szín?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen a 23-as lehúzza a 27-es sárgaságát ( de nyáron nekem a 27 is jó önmagában)

      Törlés

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...