Ugrás a fő tartalomra

Megérkezett!! Új szín a BB krémek között - Missha Perfect cover 27-es

Nagyon vártam már, hogy nyárra amikor lebarnulok megfelelő színű BB krémmel tudjam kenni magam.
Missha Perfect C. 27, 23 és Lioele B.

Végre megérkezett a Missha Perfect Cover alatt két sötétebb a 27-es "honey beige" és a 31-es "golden beige" árnyalat.

Én a 27-es sárgás színt választottam, mert a 31-es sötétebb és bronzosabb, narancsosabb ennél.


A képen a kezemen sorrendben a Missha Perfect cover 27 -es új szerzeményem, mellette a meglévő Missha P.c. 23-as és a Lioele Beyond. További szín összehasonlításokat ITT találtok.
Missha Perfect Cover 27

Ebből a korábbiakkal ellentétben megvettem a teljes kiszerelést, de sajnos az új sötétebb színek drágábbak, mint a többi szín. Ennek oka a nehezebben és drágábban való beszerezhetőség...erre figyeljetek oda, mert nekem meglepetés volt.

Missha Perfect Cover
A Missha 27-es szín jóval sárgásabb árnyalatú mint a többi BB krém, a Lioele Beyond mellett is, ami a legsötétebb sárgás szín volt idáig. Nézzétek milyen "naturnak" tűnik a Lioele most, pedig előtte kitűnt a többi közül a színével.

 A Mac NC 40-es bőrömön ez tökéletes lesz, de ha "sok a sárga akkor a Missha P.c. 23-as színnel jól tudom "hűteni" vagy világosítani, bár erre szerintem nem lesz szükség.
BB krémek színei

Ez is szépen felveszi a természetes bőrünk színét, azaz az oxidáció során egybe idomul az árnyalatunkkal. Elkenve még kicsit vad lehet, de ha várunk vele, akkor megszelídül.

BB krémek színei elkenve
Mivel a legvilágosabb részemen azaz a kezem belső felén teszteltem, hogy jól lássátok az árnyalatokat, valakinek meglepő lehet, hogy megvettem, de nemsokára pont ilyen színem lesz, mert én ilyen sárgásan barnulok...legalábbis az emlékeim szerint :-)..

Persze a vaku miatt ez most itt extrán sárgának tűnik, de csináltam képet természetes fényben is, így itt már kicsit barátságosabb a dolog.
BB krémek színei napfényben

Nagyon kíváncsi vagyok a nyár folyamán hogy teljesít, így később még megmutatom, de odáig ha szükséges a 23-as Missha P.C.-el keverem.

Megjegyzések

  1. Na megérkezett ma nekem is a no 27. mert a no 23 színnel se veled se nélküled volt a kapcsolatom, néha úgy láttam fakít, máskor meg úgy hogy jó ez, de még se az igazi az árnyalat. De nyárra tuti nem lenne jó. Ma felkentem a no.27 színt, hááát bakker mondom, ez meg túl sárga...basszus nem igaz hogy pont nem jó egyik se, miért nincs no 25. :))) Kénytelen leszek venni egy újabbat a no.23. színből. Szerintem pont az lesz jó ha keverem a kettőt. Neked úgy jó lett a szín?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen a 23-as lehúzza a 27-es sárgaságát ( de nyáron nekem a 27 is jó önmagában)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.