Ugrás a fő tartalomra

Megérkezett!! Új szín a BB krémek között - Missha Perfect cover 27-es

Nagyon vártam már, hogy nyárra amikor lebarnulok megfelelő színű BB krémmel tudjam kenni magam.
Missha Perfect C. 27, 23 és Lioele B.

Végre megérkezett a Missha Perfect Cover alatt két sötétebb a 27-es "honey beige" és a 31-es "golden beige" árnyalat.

Én a 27-es sárgás színt választottam, mert a 31-es sötétebb és bronzosabb, narancsosabb ennél.


A képen a kezemen sorrendben a Missha Perfect cover 27 -es új szerzeményem, mellette a meglévő Missha P.c. 23-as és a Lioele Beyond. További szín összehasonlításokat ITT találtok.
Missha Perfect Cover 27

Ebből a korábbiakkal ellentétben megvettem a teljes kiszerelést, de sajnos az új sötétebb színek drágábbak, mint a többi szín. Ennek oka a nehezebben és drágábban való beszerezhetőség...erre figyeljetek oda, mert nekem meglepetés volt.

Missha Perfect Cover
A Missha 27-es szín jóval sárgásabb árnyalatú mint a többi BB krém, a Lioele Beyond mellett is, ami a legsötétebb sárgás szín volt idáig. Nézzétek milyen "naturnak" tűnik a Lioele most, pedig előtte kitűnt a többi közül a színével.

 A Mac NC 40-es bőrömön ez tökéletes lesz, de ha "sok a sárga akkor a Missha P.c. 23-as színnel jól tudom "hűteni" vagy világosítani, bár erre szerintem nem lesz szükség.
BB krémek színei

Ez is szépen felveszi a természetes bőrünk színét, azaz az oxidáció során egybe idomul az árnyalatunkkal. Elkenve még kicsit vad lehet, de ha várunk vele, akkor megszelídül.

BB krémek színei elkenve
Mivel a legvilágosabb részemen azaz a kezem belső felén teszteltem, hogy jól lássátok az árnyalatokat, valakinek meglepő lehet, hogy megvettem, de nemsokára pont ilyen színem lesz, mert én ilyen sárgásan barnulok...legalábbis az emlékeim szerint :-)..

Persze a vaku miatt ez most itt extrán sárgának tűnik, de csináltam képet természetes fényben is, így itt már kicsit barátságosabb a dolog.
BB krémek színei napfényben

Nagyon kíváncsi vagyok a nyár folyamán hogy teljesít, így később még megmutatom, de odáig ha szükséges a 23-as Missha P.C.-el keverem.

Megjegyzések

  1. Na megérkezett ma nekem is a no 27. mert a no 23 színnel se veled se nélküled volt a kapcsolatom, néha úgy láttam fakít, máskor meg úgy hogy jó ez, de még se az igazi az árnyalat. De nyárra tuti nem lenne jó. Ma felkentem a no.27 színt, hááát bakker mondom, ez meg túl sárga...basszus nem igaz hogy pont nem jó egyik se, miért nincs no 25. :))) Kénytelen leszek venni egy újabbat a no.23. színből. Szerintem pont az lesz jó ha keverem a kettőt. Neked úgy jó lett a szín?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen a 23-as lehúzza a 27-es sárgaságát ( de nyáron nekem a 27 is jó önmagában)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Miért vagyok pattanásos?" - A problémás bőr okainak felderítése

Sajnos a mai világban egyre több felnőtt fut bele oda nem illő bőrproblémákba amikor belenéz a tükörbe..."..miért vagyok pattanásos 20..25..30..35 felett?"

Én is sokszor szembesülök ezen csoda kis lényekkel, amik az engedélyem nélkül átveszik az uralmat az arcom felett. De mik ezek, ha én nem voltam még tini koromban sem pattanásos...sőőőőőt mit nem adtam volna ha kijön rám egy pattanás 13 évesen...mmmm...olyan felnőttes lett volna..de nem, semmi..és eljöttek a 20-as éveim....A tökéletes önbarnítót keresem...St. Moriz Lotion

Persze-persze könnyű azt mondani.."tökéletes"...?

Végre folytatom a sorozatot, amit ITT anno elkezdtem..jobb később mint soha. A hallgatás oka az  volt, hogy nem találtam olyan önbarnítót amit magamra kentem volna.

A St. Moriz barnítójáról akkor hallottam első körben amikor be akartam szerezni az aranyárban mozgó ausztrál csoda barnítót a lovingtan -t ( de sajnos végül annyira nem éreztem a dolgot, hogy a világ túlsó feléből rendelgessek több száz dolcsiért ).

Bújtam bújtam tovább a külföldi bloggereket, és eljutottam a St. Tropezbarnítójáig. amiről szintén ódákat zengenek, és akkor a számomra ismét nehézkesnek ítélt beszerzés miatt, a "csöves" verzióhoz tévedtem... ami St. Moriz néven kelleti magát - micsoda véletlen a név választás..

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Bőrfiatalítás - Fotona 3 D kezelésem 2.alkalom

ITT tudjátok az előzményeket elolvasni, ha lemaradtatok az első Fotona 3D kezelésemről.
A Fotona 3 és 4 D egy olyan kezelés sorozat, mely úgy van kitalálva (és egybe árazva is), hogy a feszesítő, fiatalító kezelés nem egy, hanem több alkalmat foglal magába, és alkalmanként több lépcsőből áll egy kezelés.

Jelenleg a második alkalmamnál járok a megbeszélt háromból, ennek tapasztalatait osztanám meg most veletek.
Kezelésemet a DermaLux lézergyógyászat végzi, mert itt találtam megfelelő szakembert és a jelenlegi legkedvezőbb árat.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?