2012. 03. 23.

Suiskin - Biológiai fermentált hidratáló

A koreai termékek valóban nagyon jók, ebből kiemelkedő márka a Suiskin.
Suiskin - Biológiai fermentált hidratáló

Mivel száraz a bőröm ,ezért hidratálást igényel felső fokon, de egyben problémás és comedo-ra hajlamos, ezért vigyáznom kell ezekkel a krémekkel.

Sikerült egy mintát beszereznem a koreai termékek rendelésekor a Suiskin - Biológiai fermentált hidratálójából, ami egy hidratáló ránctalanító.
Fermentáció = erjesztés
A többi koreai cumókról ITT olvashatsz bővebben.


A  minta egy használatnyi anyagot tartalmazott, így hosszú távú tapasztalatot nem tudok nektek írni, de arról be tudok számolni, amire ez az egy találkozás elég volt.
Suiskin hidratáló

A krém könnyű állagú, nem folyik, nem ragad, ez megnyerte a tetszésemet.
Az illata, nem tudom véletlenül kölcsönhatásba lépett-e valamivel, de pincében tartott zöldségekre emlékeztetett....hát ez nem volt az igazi..

Az arcra kenve nagyon kellemes, szépen feltöltötte a bőröm, de nagyon sokáig fényes maradt, pedig én általában iszom ezeket a krémeket, nem szokott ilyen lenni, főleg nem ilyen sokáig.
Hát ilyen fényes voltam sokáig

Sminkelni gyönyörűen tudtam rá - ettől függetlenül, de ez a "zsírozás" az én száraz bőrömnek csak jót tesz, zsíros bőrön nem tudom ez miként festett volna.

Estére sem mászott el az alapozóm, illetve nem is volt mitesszer képző, hisz a "veszélyes" krémektől már 1 nap után bedurranok.

Hosszú távú hatásáról nyilatkozni nem tudok, de lehet megérne egy hosszabb tesztet is, illetve éjszakára sem zavaró ha kissé fényes marad.

A krémről bővebben ITT olvashattok, illetve innen rendelni is tudjátok.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...