2012. 03. 04.

Baviphat zselés ajakradír - a kis alma

Olvashattátok a napokban ITT, hogy engedtem az őrületnek, és ráugrottam pár koreai termékre.

Baviphat zselés ajakradír

Amit már most be tudok mutatni, az az ajak radír, ami kis alma formába érkezett.
Lehet a tö*ötök tele már a Baviphat termékek tesztjeivel, de amikor én tájékozódtam róluk, igenis mindenki véleménye érdekelt, örömmel olvastam őket, és remélem neked most én ( is) segítséget nyújthatok.


A termék elbűvölően aranyos, nagyon picike - bár erre már föl voltam készülve a talált infók alapján. Olyan cuki, hogy igaz még csak most múlt el a karácsony, de már eldöntöttem, hogy idén ezzel lepem meg a barátnőimet.
Az ajakradír mérete és csomagolása
Ez az a termék ahol nem az ár a mérték, hanem egyszerűen zsigerből kell, mert kell. Mindegy mi van benne, de így, hogy ajakradírt rejt, még inkább különleges.

Az első lelkesedésemen túlesve a termékbe nyúltam,valahogy ránézésre keményebbnek, viaszosabbnak gondoltam, viszont inkább massza szerű, vagy amikor avasodik a méz. A zselé megnevezésnél szerintem azért sűrűbb, de én se tudnék egy szóval ennél jobb nevet adni neki...

Az ujjamra pont a megfelelő mennyiség ragadt, amivel kényelmesen be tudtam dörzsölni a szám felületét. Ekkor csapott meg az illata, ami nagyon kellemes, nem tolakodó, "álom alma" szag.
Azért az, mert talán gyerek koromban éreztem utoljára ilyen zamatos alma illatot, amikor még a kiváló almáink nagy része nem hagyta el az országot, és bárhol vettük az almát az mindig finom volt és illatos..ez még 1990 előtt volt :-)..Lehet csak álmodtam..szóval "álom alma" és kész..

Amikor elkezdem dörzsölni, a kis szemcsék kellemesen és élénkítően hatnak a szám vérkeringésére, és egy idő után ezek a kis darabkák elkopnak / elfogynak..megkóstolom..hát ez cukoooor.
A kis radírozó balzsam amúgy enyhe alma sav segítségével hat, így sokkal egyenletesebben és hatékonyabban veszi fel a harcot a cserepesedés ellen.
Természetesen ezek elhanyagolható erejű gyümölcs savak, de arra tökéletesek, hogy irritáció és erős vakarás vagy dörzsölés nélkül megszüntessék a problémát.
Természetesen nem csíp, nem pirosodik ki a bőr, és semmi kellemetlenség nem történik, sőt nagyon jó érzés.

Baviphat ajakradír szemcséi
1-2 perc dörzsölés után a radír lemosható vagy letörölhető.
Már az első használat után bele szerettem. A téli közepes mértékben kiszáradt ajkaimat teljesen rendbe tette..akkor még nem akartam írni róla, vártam pár napot, hogy mi történik. Hát jelentem a hatás tartós maradt.
Azt hozzá kell tennem, hogy nem vagyok ajakápoló függő, alkalmanként kenek, de nem szeretem hozzá szoktatni a számat, így próbálom a természetes működésre ösztönözni a szám bőrét. Ez általában be is válik, mert ha kellő mennyiségű folyadékot fogyasztok, és nem érnek extrém körülmények, akkor a szám bőre teljesen rendben van- eltérően a vízhiányos és problémás arcbőrömmel, amire meg minden vackot rákenek.

A radír használatát azoknak is javaslom akik amúgy nem szokták túlpörögni ezt a szájápolás témát, mert rettenetesen gyors és hatékony. Legjobb, ha este lefekvés előtt radírozunk, gyengéden rá hidratálunk, és reggel a smink készítése közben élvezhetjük az egészségesebb könnyebben és szebben sminkelhető ajkainkat.

Összefoglalva : mindenkinek ajánlom a terméket, igazából kötelezőnek mondanám, de mivel én is jól megvoltam nélküle évtizedekig, ez nem lenne hiteles...de akkor is :-) .
Megfelelő és esztétikus szájsmink és dúsabb hatású ajkak a termék használatával könnyebben lesz elérhető.
A cserepes és kiszáradt szánkat már az első használat is kellően javíthatja, de rendszeres alkalmazással biztos, hogy látványos változást tapasztalhatunk.
Az, hogy mennyire szokja meg a száj ezt a kezelést, nem tudok mit mondani, erről majd a doboz ürülése után tudok nyilatkozni. Annyi biztos, hogy probléma nélkül ezt se kell túlzásba vinni. Érdemes különleges alkalmakra tartogatni, vagy a kemény kiszáradt ajkakra kúra szerűen alkalmazni. A minden estés használatnak nem vagyok híve (kivéve egyedi esetekben), de ésszerűen használva biztos nem fogunk átesni a ló túloldalára.

Ára: 1500-1600ft

Próbáljátok ki, érdemes!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...