Ugrás a fő tartalomra

BB krém teszt - Suiskin I2PL Clinique

A BB krémek közül a Suiskin amit a Missha Perfect Cover és a Lioele Beyond mellett próbáltam.
Suiskin I2PL Clinique

A színekről ITT találsz egy tesztet, ahol látszik, hogy ez jóval világosabb a Lioele Beyond és a Missha Perfect Cover 23.-nál.

Ez egy 3 az egyben krém , ami fehérítő, fényvédő és öregedés gátló hatású.
Érzékeny bőrre javasolják, akár IPL után is, amit azért nem értek, mert az IPL-ről már írtam, amit ITT találhattok... és az IPL kezelés semmilyen bőrsérüléssel  nem jár, és semmilyen speciális utókezelést nem igényel- mivel a bőr mélyebb rétegében dolgozik-egyedül a fényvédelem ami fontos, úgyhogy biztos erre értették, de ilyen erővel akkor bármelyik magas faktornál lehetne ezen lovagolni..


Az, hogy hány faktoros a krém, nekem nem derült ki..biztos írták valahol, de nem láttam..vagy nem írták?

Ezt a BB krémet első sorban érzékeny, kipirosodásra hajlamos bőrre ajánlják, világos szín, és közepes fedéssel rendelkezik.
I2pl, Missha23, Lioele B.

Könnyedebb és vizesebb mint az általam próbált Missha P.C. vagy a Lioele B.
A világos árnyalat kicsit oxidálódott, persze azért sajnos elütött a sminkeletlen bőrömtől, mert ekkora különbséget nem tudott áthidalni.

Könnyen és kényelmesen lehetett oszlatni, bár kicsit "vékony", emiatt a fedése nekem nem volt elég, és sajnos nem takarta a pigment hibákat, és a pattanások nyomait sem.

Suiskin I2PL - felkenéskor
Ettől függetlenül nagyon kényelmes viselet és szépen egyenletes fátyolt terít a bőrre. A nap folyamán sem feszült vagy húzódott, különösebb fényesedésre sem figyeltem fel.
Viszont hidratáló és vízpótló hatása tuti van, mert nap/szélbe sétáltam benne, és egész nap nem száradt ki a bőröm (ami ki szokott).

Olyan érzésem volt, mintha nem lenne rajtam semmi, éles természetes fénybe sem volt feltűnő.
Suiskin I2PL - oxidálódás után
Nem irritál, nagyon puha és jó a bőr állaga tőle, érezhető a jó minőség.

Sajnálom, hogy nincs sötétebb árnyalatban, jó lenne kipróbálni, mert még így -elütő színben- is jó benyomást tett.

A bőrhibákat korrektorral kell elfedni, és akkor azzal sincs probléma, mert építéshez túl vékony a krém.

És miért jobb, mint más vékony alapozó? Nem tudom..valahogy mégis szebb..talán mert nem látszik annyira, és nem zsírosodik ki , vagy nem húzódik tőle a bőröm..szóval ilyenek miatt..

Pontozás :
Fedés: 3/5
Állag: 5/5
Használhatóság, eldolgozhatóság: 5/5
Építhetőség: 2/5
Végeredmény: 4/5
Természetesség: 5/5
Komfort: 5/5
Színek: 3/5
Kifényesedés: 4/5

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.