2012. 03. 12.

A kakukktojás - L'occitane

Kakukktojás...miért? Mert nem szépség ápolás, hanem az érzékek és a lélek ápolása.. mik is ezek?
L'occitane szerelem

Később...! Most még fölvezetem..:-)

A L'Occitane világa Párizsban bűvölt el, így sajátos érzéseket és hangulatot társítok hozzá. Ennek már több mint 10 éve.
Beléptem egy akkoriban még itthon elképzelhetetlen enteriőrbe, és azonnal éreztem, ez kell nekem..


A csodát persze az összhang tette teljessé, cafe del mare szólt és sosem érzett illat lengett körül..beleszerettem a pillanatba..talán az egyik momentum ez volt az életembe amit sosem felejtek el, pedig semmi különös nem történt..nincs romantikus sztori - egyedül voltam-, sem felfokozott hangulat..csak egy tökéletes pillanat, ami minden érzékszervemet kielégített.

A cafe del mare gyűjteményem teljes, a lakásomban vissza köszönnek a különleges színek és anyagok.. mi maradt még? Az illat..vagyis az ILLAT így csupa nagy betűvel.
Nagyon egyszerű lenne ezt ambi pur-okkal megoldani, de az a trabant, és én mercibe ülnék :-)..nem illik a különleges miliőbe..szerencsére anno akkor és ott megnéztem honnan jön AZ az illat..

Ezt rejti a szép csomagolás
L'Occitane..már anno is elbűvölt..igen a szó is, és a kis fém dobozok is, és lehet egy illat gyertyának ilyen hatása mindenféle viaszos beütés nélkül?


Elmentem, megvettem..kicsit fájt az ára, de tudtam ez az ami megéri a pénzét.
Az illatok különlegesek és nem megszokottak. Nagyon erőteljesek és betöltik a teret. Nincs "gyertya" szag csak a csoda.

L'Occitane kedvencek
Személyes kedvencem a cédrus és a narancs szerecsendió,ezeket éreztem anno... ezt a verbena követi, ami friss és citrusos.
A fahéjas narancs igazi téli illat, míg a clementine-nek körtére emlékeztető gyümölcsös illata van.


A kínálat persze változik, így a gyertyák is új, divatos illatokban érhetőek el.
Nézzetek be az üzletbe, és szimatoljátok az új felhozatalt is.

Az igényes különleges csomagolásnál felhívnám a figyelmet, hogy ezt a gyertyát nem kell elfújni, csak a tetőt rátenni, így oxigén hiányában elalszik a láng, és  nincs füst.

Ajánlom mindenkinek különleges alkalmakra, relaxálni vagy csak hogy jobb kedvre derülj!2 megjegyzés:

 1. Jaj de jól néznek ki...:) Mivel mindenféle ambi pur meg ilyen mű vackoktól rosszul vagyok, én tuti beszerzek néhányat... Megnéztem most a honlapjukat... Spicy Cinnamon, de jól hangzik!
  Kb hány óra egy gyertya égési ideje?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Azt sajnos nem tudom megmondani, viszont az biztos, hogy nem kell órákig égetni az illat miatt, mert 15-20 perc után átjárja a teret, így én akkor el is fújom.
   Tényleg 100x erősebbek mint más ilyen termék, ezért is ennyivel drágábbak.

   A boltban biztos van ilyen üzemóra infójuk :-), nekem ezek a gyertyák nagyon rég megvannak, és idáig 2db-ot fogyasztottam el ezeken kívül. Bár csak alkalmakkor égetem..
   Mindenképpen nézz be hozzájuk:-)

   Törlés

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...