2012. 03. 11.

A koreai barátom: Beauty Friends - Citromos maszk

Már a koreai zsákmányról beszámoltam nektek, amit a BB krémek webshopjából rendeltem, pár teszten túl is vagyok, így elkezdeném csöpögtetni az információkat.

Beauty Friends - Lemon
A maszk egy nagyobb csomagocskában van..nem, nem azért ekkora, mert egy évre elég anyag van benne, hanem azért mert egy nedves törlő kendő szerű kivágott arc van benne össze hajtogatva.


 A csomag megnyitása után a képen látható látvány fogad, kicsit féltem a kiemeléstől, nehogy elszakadjon, de szerencsére nem annyira sérülékeny.

És kinyitva
A nedves törlő kendőtől jóval vastagabb, és sokkal nedvesebb. Szét kell hajtogatni, ez a leginkább kellemetlenebb része a dolognak, mert fogalmam sincs hol kezdjem, és azt se akartam, hogy kárba vesszen egy csöpp lé is!

Szerencsére ezen a stresszen hamar túljutottam, így kezdhettem az arcomra igazítani a formát.
Az itatós papír szerű cucc- ami szem-orr-száj résznél ki van vágva- jól magába szívta a ható anyagot, ezt kell majd az arcra helyezni.

Homloknál kezdtem a felrakást, aztán az orr kivágás, száj rés következik, aztán innen kezdem két oldalra simítani. Illatra semmilyen kellemetlen meglepetés nem ért-de kellemes sem, illetve a folyadék sem csípett, égetett, vagy bármi.

A maszk kicsit keskeny nekem
Ami számomra meglepő, az, hogy nem ér el az arcom széléig, azaz jóval keskenyebb. A hosszával nincs gond, de kb 1-1 centivel szélesebb lehetne.

A nedvessége miatt jól rögzül az arcon, bár beszélni nem javasolt, illetve a mimikától is lecsúszik, elválik a bőrtől, de az ülő pozíciót jól bírta, nem csöpögött, nem csúszott le.

Száradása olyan 20-30 perc körüli, ekkor el lehetett távolítani, nekem teljesen megszáradt, és az arcom is teljesen beszívta, nem hagyott sem zsíros sem ragacsos érzést maga után.
A bőröm száraz de problémás, ezt tovább nem szárította, így elégedett vagyok vele.

Kíváncsi voltam az eredményre, így csináltam egy közeli előtte és utána fotót, de mivel semmi változás nem látszik, ezért nem rakom föl, mert fölösleges lenne.

Érzetre viszont nagyon kellemes tapintású lett a bőröm, friss és üde.
Semmi extra, de biztos vásárolni fogok még mert nem comedo képző, nem irritáló, nem szárít, olcsó és nagyon kis üdítő kezelés.
Több fajta hatóanyaggal létezik a következő próba a vörös ginzeng lesz :-)

Ára: 3-400 ft

4 megjegyzés:

 1. Én pont most vagyok túl a vörös ginzeng maszkon. Imádom őket és ebben sem csalódtam.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Várom már én is, hogy próbáljam :-) napok kérdése:-)

   Törlés
 2. A kollagénes maszk is fantasztikus. Vízhiányos, helyenként kifejezetten száraz, feszülő a bőröm, 20 percig rajta hagyom, és mintha kicserélték volna- puha, hidratált, rugalmas, és ami a számomra legjobb, a feszülő, fájó érzés is a múlté. Nagyon szeretem.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Most próbáltam tegnap :-) nemsokára írom is:-)

   Törlés

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...