2012. 03. 12.

A nagy bőrradír teszt: Yves Rocher Olive Body Exfoliant

Igaz ez a radír testre van, de ez nem szokott elriasztani attól, hogy fürdés vagy zuhanyozás során az arcomat is átradírozzam vele.
 Yves Rocher Olive Body Exfoliant
Mivel ajándékba kaptam, ezért sajnos az illatát nem igazán találták el, nagyon nem az én világom. Nem büdös, nem az a gond, hanem ez a fajta illat nagyon nem tetszik.

A radír sűrű és krémes, amiben közepes szemcsék találhatóak, ez egy mechanikai hámlasztó, azaz a dörzsöléssel koptat.

Jól eldolgozható, nem csöpög, és kellemesen simítható vele a bőr. Oliva olaj tartalma miatt nem szárít, és én az arcomra sem találtam durvának.

Yves Rocher - a radír állaga
Nagyon kellemes vele radírozni, a sűrűsége miatt jó sokáig lehet masszírozni az arcot vagy a test egyéb területeit, így alaposan lehet vele dolgozni. Bőröm a használata után nagyon kellemes állagú, valóban érezhető az oliva olaj hatása, mert a csiszolás mellett mintha hidratált is lenne.

Yves Rocher testradír
A krém könnyen felvihető, majd az arcon besűrűsödik, és kifehéredik a dörzsölés hatására. Könnyen lemosható és kellemes érzetet hagy maga után. Bőröm nem szárad tovább tőle, és nem is comedo képző hatású.

 Összefoglalva:

Radírozás erőssége: közepesen erős
Állaga: krém szerű, sűrűbb, nem folyós
Illata: uniszex parfüm
Szárít: nem, sőt mintha hidratálna
Irritáció: nincs
Használat: heti egy alkalommal


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...