2012. 03. 03.

A nagy szemhéjpúder teszt - Artdeco

A sorozatot folytatva a MAC szemhéjpúderek után, melyről ITT olvashatsz, az Artdeco sminkjeimet vettem elő. Mint a képen is látjátok, ezek használatát sem hanyagoltam el.

Artdeco szemhéjpúder
Amikor még nem volt itthon Mac, az Artdeco már elérhető volt, így praktikus megoldást kínált a mágneses dobozaiba tetszőlegesen beilleszthető kis kocka szemhéjpúdereivel.

Megfizethető és szélesebb körben terjesztett közép kategóriás árfekvése mellett, jó minőségű árnyalókat kínált, erről írnék most bővebben.Amikor első alkalommal még a boltban kipróbáltam a színeket, feltűnően puha és kellemesen kenhető állaggal rendelkeztek, ezért döntöttem úgy, hogy próbaképp egy palettát összeállítok belőlük. És akkor az elsőt a többi követte...
Számomra a színek túlnyomó része sokkal krémesebb, mint a Mac szemhéjpúdereké. A magas pigment tartalom miatt jelentős részben szép erős színekkel, és jó fedéssel rendelkeznek.
Vizesen a használatuk nem az igazi,foltos és nehezen építhető, szárazon viszont szépen eldolgozhatóak.

És akkor lássuk a negatívumokat: valahogy úgy érzem, hogy nem egységes a minőségük. Némely szín nem tapad annyira, úgymond pereg, és nem olyan élénk.. a sötét színek nem olyan erősek és élettel telítettek mint a Mac árnyalók. A világos színeit viszont nagyon szeretem, ezekből hologramos, csillámos, szatén és gyöngyházassal is rendelkezem, amik elég jók.

Ha vásárlásra kerülne a sor, mindenképpen javaslom a nem csak szín szerinti összeválogatást, hanem igenis tessék kipróbálni a terméket, mennyire élénk színnel bírnak a bőrön, és milyen a tapadása.
Artdeco box-ok
Én úgy vettem észre, hogy a szatén és gyöngyház színei jobb minőségűek, a matt közepesen jó, és a csillámos színeiből a csillám marad, de az alap szín sajnos pereg.

Az, hogy a ráncokba mennyire ül be, a "kliense" válogatja..Azt tapasztalom, hogy ez nem feltétlenül csak a termékek hibája, hanem nagyon sok függ a számunkra megfelelő termék kiválasztásán, a szemhéjak előkészítésén, és a környezeti hatásoktól.

Kényelmes viszont a mágneses doboz, melybe több mint 100 szín közül választhatjuk ki a nekünk tetsző pigmenteket. A színek itt is folyamatosan megújulnak, a cég próbálja követni a trendet, így ehhez állítja össze a kollekcióit - természetesen a népszerű és alap színek megtartásával. Kis mérete miatt könnyen szállítható, akár egy zsebbe is belefér.

Próbáltad már?

4 megjegyzés:

 1. hű, üres palettát én még sosem láttam sehol, pedig nem lenne rossz már szanaszét van egy csomó monom, a z palettat pedig nem vagyok hajlando annyiert megvenni... persze kerek 26milis üres palettával tele van a net free shipping és amúgy is csak 3-4$... amúgy igen, a világos és közép árnyalatok sokkal jobbak, nekem az all time fav a 372-es annyira gyönyörű...:3

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát nem olyan olcsó az üres paletta náluk sem:-/..legalábbis emlékeim szerint kb annyi volt, mint bele a cucc..vagy olyasmi..

   Vannak náluk jó színek, egy a lényeg:próba-próba-próba..söprés teszt :-)

   Törlés
  2. Én eurós boltban vettem sima fém tolltartót, abban is kiválóan elvannak a mágneses szemhéjpúderek. Ami meg nem mágneses, arra meg ragasztok mágneses szalagot. A csajos színek mentek a Hello kittys tolltartóba, a drámaibbak a csokimintásba. :)

   Törlés

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...