Ugrás a fő tartalomra

O.P.I alapok és neon szerelem - hogyan legyen olcsón szép?

Nem volt tervbe, hogy a körmökre is kitérek, hisz nem igazán értek hozzá, illetve azon kívül, hogy legyen rendben, nem is igazán szórakoztat. Viszont hogy kezd megcirógatni az első igazi napsugár, kedvet kaptam a fiókom aljáról előszedni a zsákmányolt tavaszi színeket.

Neon lakkok
Régen igyekeztem minőségi lakkokat vásárolni, de erről rég leszoktam, mert rájöttem, elég ha 2 professzionális termék a birtokunkban van ( alulra és felülre :-) ), és a köztes színeket akár pár száz forintért is megoldhatjuk.

Így könnyebben tudom követni a körömlakk divatok változásait, és nem is terheli a pénztárcámat..ja és nem kell úgy éreznem a soha ki nem ürülő több ezer forintos köröm lakkomnál, hogy kárba veszik.



Én színesre csak a lábujjam körmeit festem, mert úgy érzem nem állnak jól a kezemen a színek, csak kiemelik a száraz bőrömet és a göcsörtös ujjaimat :-), tehát a kezemen általában csak natúr style-ba nyomom. Természetesen az említett termékeket natúr kézkörmön is kipróbáltam anno ( jelenleg zselés körmöt viselek), így kézi igénybevétellel is tesztelve lettek..na de mik ezek a professzionális termékek..?
O.P.I

Hát ezek:
 
O.P.I - base coat azaz keratin aminosavval gazdagított alapozó lakk, ami megelőzi a körmök elszíneződését és tartósabbá teszi a manikűrt

O.P.I - rapid dry top coat -űber gyorsasággal száradó masszív fedő lakk, órási fénnyel, magas keménységgel, ami nem repedezik, nem sárgul, és nem kopik.

Én erre a két termékre esküszöm, és évek alatt minden alkalommal beváltotta a reményeket. A legócskább színes lakkot is ha eme két termék közé "fogom", eszméletlenül tartós és magas fényű körmöket kapok.

Lássuk akkor a színeket...Előszeretettel vadászom a narancs és rózsaszínbe hajló élénk, neon vagy fagyi színeket, ebből válogattam most nektek egy kis ízelítőre valót.
Mind a legolcsóbb kategória, és előre bocsájtanám, hogy az említett két OPI közé festve sosem okoztak még elszíneződést a körmömön, illetve az OPI fedő lakkja után gyönyörűen ragyogtak és pattogni se tudtak...szóval nekem bevált.

A fenti képen lévő sorrendben sorolom: Aden : 87, S-he : 405, Moyra : 63, 37, 64.

A festési sorrend tehát: 1 réteg OPI base coat - 2 réteg színes lakk -1 réteg OPI rapid dry.
Lakkozott körmeim így sokáig megőrzik színüket, fényüket, és tartósságukat.

Kipróbáltátok már őket?


Megjegyzések

  1. Wow ezeket az Opi lakkokat majd beszerzem ha ilyen jók :)
    Üdv: janetsbeautyzone.blogspot.com

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg érdemes megvenni őket! A fedővel vigyázni kell, mert nagyon gyorsan szárad, lehetőleg ne mozogjon a levegő közben- de atom biztos és fényes :-)

      Törlés
  2. Nekem a középárkategóriás hosszantartó körömlakk 1 nap után pattog le... hiába, na, főzni, mosogatni naponta kell. Érdemes lesz beruháznom fedőlakkra... ugyanis aMoyra fél napot bír csak ki, pedig van pár, olyan szépek a színei!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Tényleg nagyon jó a fedő OPI, ne is gondolkozz rajta a legsz*arabb lakkokat is megmenti!

      Törlés
  3. Csak azt bánom,hogy nincs kép róluk :) Nagyon szépek a neon lakkok,OPI-t vagy hasonló jó minőségű lakkot pedig én is beszerzek majd:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az volt a baj, hogy akár hogyan fotóztam őket ( természetes fény, mesterséges fény, vakuval, anélkül) soha nem lett szín hű, így nem akartam félre vezetni senkit.. én is tök sajnálom amúgy, mert nagyon szép "égő" színek..de ez a fotóról nem jött le :-/

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz