2012. 02. 27.

O.P.I alapok és neon szerelem - hogyan legyen olcsón szép?

Nem volt tervbe, hogy a körmökre is kitérek, hisz nem igazán értek hozzá, illetve azon kívül, hogy legyen rendben, nem is igazán szórakoztat. Viszont hogy kezd megcirógatni az első igazi napsugár, kedvet kaptam a fiókom aljáról előszedni a zsákmányolt tavaszi színeket.

Neon lakkok
Régen igyekeztem minőségi lakkokat vásárolni, de erről rég leszoktam, mert rájöttem, elég ha 2 professzionális termék a birtokunkban van ( alulra és felülre :-) ), és a köztes színeket akár pár száz forintért is megoldhatjuk.

Így könnyebben tudom követni a körömlakk divatok változásait, és nem is terheli a pénztárcámat..ja és nem kell úgy éreznem a soha ki nem ürülő több ezer forintos köröm lakkomnál, hogy kárba veszik.Én színesre csak a lábujjam körmeit festem, mert úgy érzem nem állnak jól a kezemen a színek, csak kiemelik a száraz bőrömet és a göcsörtös ujjaimat :-), tehát a kezemen általában csak natúr style-ba nyomom. Természetesen az említett termékeket natúr kézkörmön is kipróbáltam anno ( jelenleg zselés körmöt viselek), így kézi igénybevétellel is tesztelve lettek..na de mik ezek a professzionális termékek..?
O.P.I

Hát ezek:
 
O.P.I - base coat azaz keratin aminosavval gazdagított alapozó lakk, ami megelőzi a körmök elszíneződését és tartósabbá teszi a manikűrt

O.P.I - rapid dry top coat -űber gyorsasággal száradó masszív fedő lakk, órási fénnyel, magas keménységgel, ami nem repedezik, nem sárgul, és nem kopik.

Én erre a két termékre esküszöm, és évek alatt minden alkalommal beváltotta a reményeket. A legócskább színes lakkot is ha eme két termék közé "fogom", eszméletlenül tartós és magas fényű körmöket kapok.

Lássuk akkor a színeket...Előszeretettel vadászom a narancs és rózsaszínbe hajló élénk, neon vagy fagyi színeket, ebből válogattam most nektek egy kis ízelítőre valót.
Mind a legolcsóbb kategória, és előre bocsájtanám, hogy az említett két OPI közé festve sosem okoztak még elszíneződést a körmömön, illetve az OPI fedő lakkja után gyönyörűen ragyogtak és pattogni se tudtak...szóval nekem bevált.

A fenti képen lévő sorrendben sorolom: Aden : 87, S-he : 405, Moyra : 63, 37, 64.

A festési sorrend tehát: 1 réteg OPI base coat - 2 réteg színes lakk -1 réteg OPI rapid dry.
Lakkozott körmeim így sokáig megőrzik színüket, fényüket, és tartósságukat.

Kipróbáltátok már őket?


6 megjegyzés:

 1. Wow ezeket az Opi lakkokat majd beszerzem ha ilyen jók :)
  Üdv: janetsbeautyzone.blogspot.com

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg érdemes megvenni őket! A fedővel vigyázni kell, mert nagyon gyorsan szárad, lehetőleg ne mozogjon a levegő közben- de atom biztos és fényes :-)

   Törlés
 2. Nekem a középárkategóriás hosszantartó körömlakk 1 nap után pattog le... hiába, na, főzni, mosogatni naponta kell. Érdemes lesz beruháznom fedőlakkra... ugyanis aMoyra fél napot bír csak ki, pedig van pár, olyan szépek a színei!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Tényleg nagyon jó a fedő OPI, ne is gondolkozz rajta a legsz*arabb lakkokat is megmenti!

   Törlés
 3. Csak azt bánom,hogy nincs kép róluk :) Nagyon szépek a neon lakkok,OPI-t vagy hasonló jó minőségű lakkot pedig én is beszerzek majd:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Az volt a baj, hogy akár hogyan fotóztam őket ( természetes fény, mesterséges fény, vakuval, anélkül) soha nem lett szín hű, így nem akartam félre vezetni senkit.. én is tök sajnálom amúgy, mert nagyon szép "égő" színek..de ez a fotóról nem jött le :-/

   Törlés

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...