2012. 02. 16.

Smink és más

Mindenkit köszöntök!

Az elkövetkezőkben szeretném megosztani tapasztalataimat különböző szépülést ígérő termékekről és kezelésekről.

Évek óta figyelemmel kísérem a szépészet újdonságait, így szeretnék egy fórumot ahol segítséget nyújthatok - kaphatok, illetve véleményeket olvashatok másoktól. Sok oldalt / fórumot végig böngésztem és az a tapasztalatom, hogy az emberek hiába próbálnak ki bizonyos szépészeti termékeket vagy beavatkozásokat, arról bővebb, részletes véleményt nem alkotnak- vagy ha igen azt órákig tart megtalálnom.

Persze van olyan is-első sorban "trendi" termékek, amikről blogok ezrei regélnek. Nos engem nem csak termékek és sminkek érdekelnek, hanem minden olyan beavatkozás, eljárás vagy életmód ami a jobb megjelenést szolgálja-és ebbe a sport és a táplálkozás is bele tartozik.

Személy szerint nem vagyok a plasztika híve, de a barátnőim 95%-a viszont igen, így a náluk tapasztalt dolgokat is szívesen megosztom,ha van rá igény.

Tehát lányok, blogra fel.. sminkek, krémek, bőrhibák, kozmetikai kezelések, plasztikai újdonságok, fitness és társai JÖVÜNK :-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...