2012. 02. 29.

AHA - Glyskincare a szebb és fiatalosabb bőrért

Nem célom a termék üzleti népszerűsítése, egyszerűen a bőrproblémáim miatt előnyben részesítem a glikosavas termékeket, hisz a száraz mégis mitesszeres és comedós bőrömet szépen megnyitja, így a gyulladások részben elkerülnek és a tisztítás is könnyebbé válik.
GlySkinCare 5%-os krém


Az Isis Pharma Glyco-A 12 %-os termékével ellentétben ( amiről olvashatsz ITT ) ez a termék nem gyógyszertárban hanem kozmetikustól vásárolható.A terméket a Belnatur csoport forgalmazza, így érdemes ezen termékekkel dolgozó kozmetikust felkeresni, ha szeretnénk vásárolni.
Az otthoni ápolást kabin kezelés teszi teljessé, ami 20-70%-os glikosavas hámlasztásból állhat.
A termék 5%-os glikosavat tartalmaz, otthoni ápolásra ( 10%-os is kapható), és létezik krém ( a képen) és lotion formában is.

Volt szerencsém mindkét formulát kipróbálni, természetesen a termékcsalád lemosóval és tonikkal teljes, és különböző kiegészítő krémek is kaphatóak hozzá.
A hámlasztót éjszakára kell alkalmazni önmagában- más termék felvitele nélkül.

A lotion az én korpás szeborreás bőrömre nem volt megfelelő, mert rettenetesen szárított..annyira de annyira, hogy a kezelést 1 hét után abba is hagytam, mert így csak tovább rontotta az arcom állapotát, és a mitesszerek, comedok összerobbantak a felvastagodott bőröm alatt.
5 és 10 % -os formában elérhető -akárcsak a krém -, és erősen zsíros, csöpögő bőrre ajánlott, akiknek tényleg megváltás a szárítás.
Hámoldó, ránctalanító hatású, a pattanások kialakulását csökkentő, faggyúmirigy működést szabályozó, pórus megnyitó termék, ami az igen zsíros bőr esetében látványos javulást mutat -ezt volt szerencsém élőben is tapasztalni egy ismerősöm bőrén.
Láthatóan szebb, mattabb, felpuhultabb lett és a pattanások látványosan csökkentek.

A krém formátumot a fenn említett rossz tapasztalatok miatt fenntartással fogadtam- 5 %-ost-, és szinte csak bele sodródtam a használatba. Hát mit mondjak..a két formula ég és föld! A termék az első 3 napon enyhe (!) szárító hatással bírt, ami észrevétlenül elmúlt, és egy hét használat után a bőröm ruganyossá, élettel telivé, szebbé vált, a száraz bőrfelszínem elmúlt.
A comedoim és mitesszerek látványosan vissza húzódtak, nem tudtak úgy betokosodni és össze durranni a folyamatos gyengéd hámlasztás miatt.
A felszínen lévő apró ráncok is csökkentek, egy sokkal fiatalosabb és élénkebb bőrt kaptam.

 Az Isis Glyco-A-hoz képest ez a termék jóval gyengébb, így a bőr jobban tolerálja. Csípő érzést nem tapasztaltam, a gyengébb százaléka miatt nem olyan agresszív a hámlasztó hatás. A Glyco-A -hoz erősebb hidratálás volt szükséges a számomra, igaz az sem szárított, de fél óra elteltével mégis hidratáltam a krém fölé, erre a Glyskincare-nél nincs szükségem, valahogy zsírosabb maga a krém állaga is, nincs szárító, feszülő érzés a felkenés után.

Bőrproblémákra, ráncokra javaslom az AHA savas hámlasztó termékek használatát.
Ti használtok valamilyen hámlasztó készítményt?

Ára:  8-9.000 ft


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...