2012. 02. 18.

Hydroabrázió bővebben

A hydroabrázió abban különbözik a gyémántfejes csiszolástól, hogy itt a víz erejével hámlasztanak. Máshogy is néz ki a gép, egy fémlap "rezeg", ezt csak enyhén érintik a felülethez, és a vizes / tonikos bőrön használva a folyadék porlasztásával jön létre a hámlasztás.
Itt a gyémátfejes eljáráshoz képest nem érezni semmit ami arra utalna,hogy a bőrünket épp hámlasztják.
Nagyon kellemes kis kezelés ahhoz képest, hogy ugye "hámlasztunk"..szerintem a bőrradírozásnál sokkal élvezhetőbb.
Szintén csak az elhalt réteget távolítja el a készülék, és a vízlöketek a pórusokat is jól tisztítják.
A nedves közeg miatt én úgy éreztem, hogy bőrhidratálásra is kiváló - de lehet csak beképzelem, és elhiszem amit mondanak róla.

Ezt a kezelést bátran ajánlom érzékeny-vékony bőrű embereknek  is, mert nem fog irritációt vagy bőrpírt okozni.
Nagyon szeretem ezt a kezelést is, de úgy vettem észre, hogy ezzel jóval gyengébb / gyengédebb hámlasztás érhető el.
Viszont akinek esetleg tágabb pórusai vannak,mindenképpen próbálja ki, mert úgy hallottam, hogy szépen tisztítja a pórusokat, és ezáltal megelőzi a gyulladásokat, és csökkennek a fekete pöttyök..
Nekem ez a kezelés akkor vált be, amikor nincs annyira felvastagodva a bőröm.
 

Az előzőekben leírt dolgok erre is vonatkoznak - ne várj tőle túl sok dolgot. Bár erről nem hallottam, hogy mernének olyat mondani, hogy hegekre és foltokra jó lenne, természetesen ez sem segít ilyen problémákon.
Szintén lehet alkalmazni kúra szerűen és alkalmanként is...és ez sem egy olyan drága dolog.
Ennek a gépnek az otthoni változata ( amit sok apró szalon is használ)  negyed annyiért beszerezhető mint a gyémántfejes legegyszerűbb gépe.
Szintén gondolkozok a vásárlásán, ha beruházok fotózok és írok az otthoni használatáról is.

Összefoglalva:  aki túl erősnek, vagy agresszívnak tartja a gyémántfejes bőrcsiszolást -bár akkor nem tudom mit fogtok szólni a drasztikusabb / radikálisabb hámlasztásaimhoz -annak ajánlom. Ideális érzékeny bőrre, állapot fenntartásra, mindenféle kozmetikai kezelés előtt a hatóanyagok felszívódásának a segítésére, vagy aki gyenge de érezhető hámlasztásra vágyik...és még sorolhatnám.

Abráziókról olvashatsz még ITT

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...