2012. 02. 28.

Radiage Pelleve non-invazív kezelés

A Radiage = Pelleve technológiával 1 éve találkoztam első alkalommal, amikor úgy gondoltam, hogy többre van szüksége a bőrömnek mint egy kozmetikai kezelés, de természetesen plasztikai beavatkozásokban nem gondolkoztam.
Ekkor jött a képbe ez az új eljárás, melyet sikerült egy nyitási akció keretein belül elcsípnem. Ennek a kezelésnek is több alkalom (2-4) szükséges, én 3 alkalommal vettem részt rajta.
A beavatkozás ebédszünetben is elvégezhető, semmilyen nyomot nem hagy a bőrön, leginkább az ultrahanghoz tudnám hasonlítani.
Ez egy lézer mentes rádiófrekvencián működő eljárás, a bőr felszínén semmilyen sérülést nem hagy, hanem a mélyebb szövetekben hő hatására indítja meg a kötőszövet regenerálódását és kollagén képződését.

A Radiage / Pelleve során nem juttatnak idegen anyagot a bőrbe, csakis egy hűsítő zselé segít a kezelést kellemesebbé tenni, ami a bőr hőérzetét is csökkenti.

Az évszakoktól függően bármikor végezhető, nincs hatással a bőrben lévő pigmentekre. Nincs gyógyulási idő, érzékenyebb bőrön a hőre gyenge és rövid ideig tartó pír felléphet- ami nekem nem jelentkezett.
Sminkelni azonnal lehet, hisz a bőr felszínét nem éri semmilyen hatás.
Injektált eljárások után érdemes heteket-hónapokat várni, hogy a hő nehogy lebontsa a befecskendezett anyagot.

És akkor amit én tapasztaltam:
Nagyon egyszerű és gyors kezelés, ultrahangos vizsgálatnál megszokott módon a bőr letisztítása után egy kis hűsítő zselét oszlatnak szét az arcon, majd a készülékkel átsimítják a kezelt felületet ( lehet csak célirányosan, de én teljes arcra kértem). A dolog nem tart tovább 10-15 percnél, ami végig kellemes meleg érzetet kelt. Érzéstelenítő nem szükséges, mert nem fáj és annyira nem is meleg.

Ahogy alaposan átjárták az arc területét, a zselé eltávolításra kerül és be is zárt a bazár. Lehet krémezni, púderezni, és a dolgainkra elhaladni....ami tetszik.

Aznap és a követő napokban a külsőm csodálatosan megváltozott, a ráncaim és a bőröm kifeszült, az arcom feltöltődött. Még a comedok is lecsökkentek...Gyanítom ez a kezelés utáni természetes és minimális ödémásodás következménye, de ha ezt tudom hamarabb, akkor az esküvőm előtt tuti megcsináltattam volna, mert  tényleg látványos.
Pár nap / egy hét után természetesen ez a csoda állapot elillan, de a kezelés azt ígéri, hogy 18-36 hónapig folyamatosan fejti ki a hatását. Ezt nehéz ellenőrizni, azaz szinte lehetetlen, mert fogalmam sincs milyen lenne a bőröm ha nem próbáltam volna ki ezt a módszert.

Sajnos olvasni az ilyen RF ( rádiófrenkvenciás)  módszereknél mellékhatásokról is (szövet roncsolódás), de ezt a Radiage / Pelleve kezelési eljárás elmondása szerint kiküszöbölhetővé teszi.
Hát sajnos ismerjük be, minden ilyen beavatkozásnak vannak / lehetnek nem kívánt hatásai. Én személy szerint magamon nem tapasztaltam - szerencsére -.

Az akcióhoz képest úgy láttam, hogy a Radiage dupla árra emelkedett, sajnos nem olcsó, de aki nem szeretne idegen anyagot juttatni a bőrébe annak kitűnő alternatíva.

A módszerhez nagyon hasonló egy másik :  a Thermage, mely itthon drágábban érhető el, és úgy hallottam, hogy erőteljesebb kezelés.

2 megjegyzés:

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...