Ugrás a fő tartalomra

Lézer napló - 3. nap (Micro laser peel +BBL)

Hát azt hittem ma már annyira jó lesz minden, hogy végre hasznosan tudom tölteni az időmet..takarítás ez-az.
Lézeres hámlasztás 3.nap

Hát nem így történt..ha már kényszerpihető és 4 fal, akkor gondoltam végre mindent megcsinálok itthon amit kell...hát ez benéztem..

És ha már nézés? Reggel nem igazán láttam ki a szemem alól annyira felvizesedett..botrány..


Tehát nincs kedvem semmihez, eljátszhatnám a szörnyet a szépség és a szörnyetegből..vagy megvan az oroszlán arcú asszony? Na az vagyok én... :-D szép kilátások.

Annyira nagyon beduzzadt a szemem, hogy ebből tuti sárga monokli lesz a végén, mert kb az orrműtéten átesett barátnőimnél láttam ilyet, azzal a különbséggel, hogy nekik még lila is volt a duzzanat mellett. Anno 3 éve is volt egy kis szempüffedés, de nem ennyire..most olyan mintha lufivá fújták volna a szemem alatti részt. Annyira dagadt, hogy az orrnyereg is egy síkba van..félelmetes.
Amúgy sajnos ilyen előfordulhat, szóval benne van a pakliban...
Ezt az ödémát figyeljétek...

A bőröm amúgy nem fáj, nem ég, az teljesen elmúlt. Viszont a feszülés és a keménység megmaradt. Az első képen a krémezés előtti reggeli állapotot láthatjátok, jól be van törve már a bőr ( ez fog majd lehámlani).

Krémezéssel kezdtem aminek a hatása 5 órán át tart, így el lehet lenni vele, ettől fényesek a képek itt ott...viszont mivel nyomja a szemem ez a víz, rohadtul zavar az egész..mintha valaki ülne az arcomon.

3. nap a másik orca
Próbáltam jegelni, de nem sokat segít, próbáltam mozogni, állni, hogy elinduljon az apadás, de nem volt jelentős változás, ma reggelre ugye kétszer akkora volt az ödéma mint amivel a második este-tegnap lefeküdtem, és ez a mai harmadik estémre sem enyhült sokat, illetve kb akkorára csökkent mint amekkora a tegnap este volt.

Szempüffedésem a 3. nap estére
Ma is csak abba tudok bízni, hogy ez holnap enyhül majd..bár tisztán látszik, hogy ez nem fog holnapra nyomtalanul felszívódni, ahhoz túl sok az anyag.

A bőröm bekrémezve is olyan érzetű, mintha egy vastag lehúzható maszk lenne fixen az arcomon. Nem meleg, nem ég, semmi probléma sincs vele.

Összefoglalva: ödéma-ödéma-ödéma, fájdalom nulla, bőrfeszülés és bőrkeménység ami nem fájdalmas már.

Előzményeket ITT találod.

Megjegyzések

  1. Kitartás! Jó ötlet róla naplót vezetni, nagyon érdekes számomra, eddig is sok újdonságot olvastam a blogodon, csak így tovább!

    VálaszTörlés
  2. Te egy hős vagy, de komolyan!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha hős nem is... csak egy nem túl szép bőrű lány :-D

      Törlés
  3. Látszik a képeken hogy sokat gyógyult, az ödéma szerintem pár nap és lemegy, kitartás! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, érdekes így vissza nézni, tényleg látszik ahogy változik :-)
      Köszönöm

      Törlés
  4. Minden elismerésem a Tiéd! Kitartás! :)

    VálaszTörlés
  5. Húha, hát le a kalappal, hogy bevállaltad, ráadásul még dokumentálod is! Kíváncsi leszek a végkifejletre, addig is kitartást és jobbulást kívánok! (A szépségért meg kell szenvedni, éljenek a közhelyek:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi voltam én is, jó lesz majd visszanézni amikor a múlt homályába vész a kínlódás :-)
      Nagyon köszönöm

      Törlés
  6. Totál ledöbbenéssel figyelem a folyamatot én tuti kész lennék, hogy rendbe jön-e egyáltalán :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze..para a köbön :-)
      De minden oké lesz, nem véletlenül csinálják dokik..na és ez még csak lófütty mélységű hámlasztás volt :-O

      Törlés
  7. Jobbulást:) nagyon érdekes így végig-követni napról napra a változást és olvasni a tapasztalatid:)
    Biztos hogy ennyi "kényelmetlenség" eredménye nagyon szép bőr lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, és nagyon bízom benne, mert jobb ötletem már nincs, hogy ne kapjak gutaütést a bőröm kinézetétől:-)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Peptidek a barna bőrszínért avagy Melanotan II.

Lehet sokan hallottatok már róla, hogy van egy új módja a barnítási folyamatok hatékony növelésének, ez a peptidek csoportjába tartozó melanotan. Melatonan II. Ez a termék egyelőre csak külföldről rendelhető gyógyszerészeti termék, injekció és orrspray formájában szokás "magunkhoz venni". Mivel én még nem próbáltam ( és nem is fogom amíg ezt itthon nem helyezik forgalomba), viszont a környezetemben sokan, ezért gondoltam megosztom veletek az ismerőseim tapasztalatait, illetve amit én láttam.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz

Szakáll ápolása fillérekből..szakáll olaj, wax, balzsam és egyebek

Általános jelenség a trendi férfiak szakállnövesztése. Forrás: Pinterest Személy szerint sosem tetszett, de most nagyon átjött ez a hamvaiból felélesztett divat irányzat! Kevésbé jó megjelenésű hímneműeket is "felhoz", azaz egy trendi arcszőrzet jócskán javítani tud bárkin . Olyan mint a csajoknál a frufru vagy egy stílusos bátor hajszín, ami egy nem éppen baba arcú lányt is kiemel és különlegessé tesz. Biztos vagyok benne, hogy a kencéket gyártó cégek is lassan de biztosan ráfekszenek erre az irányzatra, és nem csak borotválkozó vagy azutáni termékek hadával fognak nyomulni, hanem jönnek az arcszőrzetet ápoló termékek is.