2012. 04. 04.

Lézer napló - 1. nap (Micro laser peel +BBL)

Első vagy nulladik nap? Ma csináltattam..kész vagyok..nem ilyenre emlékeztem :-)
Micro laser peel - 1.nap

Lüktet, vörös, hideg de közbe meleg..ááááá..botrány!

A fájdalomtól nem tudok beszélni, így megkértem mindenkit, hogy ne hívjon, ne akarjon kommunikálni velem...agresszív vagyok...ÉÉÉÉG az arcom :-D.. ja és húzódik, fáj ha mozog a szám..


Jó-jó én akartam, meg a szépségért meg kell szenvedni, rukkolt elő a férjem ezekkel a közhelyekkel, na de akkor is.. ez mos nagyon fáááááj...:-(

Beszedhetnék gyógyszert, de nem fogok..inkább utálok mindenkit..és kész :-)

Van hogy fázok, aztán meg melegem lesz, mérem a lázam, de semmi, egyszerűen csak megterhelt, el kell fogadni. Úgy forró és égő az arcom, hogy közben jég hideg, mert nedvedzik, ennek tudható be a klimax érzés, úgy vélem.
Lézeres hámlasztás -1.nap

Nagyon piros vagyok, már előre az alváson aggódom..nem tudok háton aludni..de ezzel az arccal kénytelen leszek..természetesen új ágyneműt húzok, hogy minden tiszta legyen amihez hozzá érek..ja és a hajamat is megmostam a kezelés előtt, így is vastag hajpánt van rajtam, hogy ne érjen a bőrömhöz és ne tapadjon a vérsavóba a haj.

Égő érzés, mintha leöntöttek volna sósavval, ja és imád a kiskutyám mert disznóvágás szag terjeng a közelemben ( a leégetett megperzselt bőr szaga...hmmm ez filmcímnek is jó lenne :-D ).

Enni is nehezen tudok,  mert arcmozgás hatására jobban ég a bőröm, így halogatom az evést-ivást, mert nem akarom kinyitni a szám...király...

Folyamatosan törölgetem a fejem egy zsebkendővel, mert olyan érzésem van, mintha folyna róla valami, de természetesen a semmit itatgatom föl, annyira azért nem nedvedzik, hogy az látható nyomot hagyjon a zsebkendőn.

Az éjszaka alig aludtam, nem mertem oldalt fordulni, nem esett volna jól hozzá érni, fájt is, és többször föl kellett kelnem inni, mert elpárolgott belőlem a víz...legyen már 1 hét múlvaaaa :-(

Összefoglalva: fáj, ég, piros, érzékeny, meleg-hideg, rossz közérzet

14 megjegyzés:

 1. Válaszok
  1. Az orvosok szerint igen..:-)
   A lézer "mellék hatása" a bőr egészséges visszarendeződése, illetve a kollagén rostok ismét megfeszülnek, így fiatalos lesz a kinézet.

   Természetesen 30 fölött aktuális, vagy alatta csak indokolt bőrproblémáknál ( hegek, akne, pigment foltok)

   Törlés
 2. durva. ezek után tutira gyönyörű leszel:)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. loooool :-D persze, és bilibe lóg a kezem:-)..de én is ezzel nyugtatom magam..
   köszi:-)

   Törlés
 3. Tökjó ez a cikk, engem nagyon érdekel, várom a folytatást, és kiváncsi leszek a végeredményre :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Örülök, ha érdekel, köszönöm, ez jól esik..és én is kíváncsi leszek, most így hogy dokumentálom magam napról napra..legalább látjátok megéri-e ennyit kínlódni magunkkal..
   :-)

   Törlés
 4. Kitartást :) ilyenkor csak az segít ha az ember arra koncentrál miért is csinálja:)Milyen szép lesz az eredmény:)
  Én is gondolkodtam már a lézeres kezelésen, főként egy heg miatt az arcomon...most kicsit elbizonytalanodtam :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Három évvel ezelőtt is kibírtam valahogy, és akkor is el voltam ájulva az eredménytől..sajnos akkor még napról napra nem fotóztam végig az ügyet..
   Az emlékek megszépültek, és szerintem jobban is viseltem, elszántabb voltam..most csak valahogy bele sodródtam :-D..

   Amúgy nem feltétlenül segít annyit a hegeken ( bár ez a heg típusától függ), de tény és való, hogy némileg és egy időre elhalványítja azokat.
   Inkább azért jó, mert a bőr feszessége miatt a hegek is kifeszülnek, illetve a hegek mélysége csökken ( de nem tűnik el), és az egységesebb bőrszín miatt sem lesznek feltűnőek.

   Hegekre a frakcionális lézer a legjobb és ott nincs is ilyen durva hatás / látvány.

   Törlés
 5. Wáó. nem is halottam még erről a kezelésről! Nagyon kíváncsi leszek a további bejegyzésre ezzel kapcsolatban! Kitartás! :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Mert fiatal vagy és szép:-)
   Köszönöm, minden nap jelentkezem délutánonként az "élményekkel"..és remélhetőleg 1 hét múlva az új bőrömmel:-)

   Törlés
 6. Szívószállal próbáltál inni? Lehet, hogy az segítene :)
  Kitartás!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. he-he :-) gondoltam rá, de nem találtam itthon..:-/ szerencsére azóta már jobb..hihetetlen milyen gyorsan gyógyul a szervezet.

   Törlés

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...