Ugrás a fő tartalomra

Lézer napló - 5.nap (Micro laser peel +BBL)

Hát komolyan mondom, most már nem hiszem el, hogy be van dagadva a szemem..Ti még nem untok? :-D
Micro Laser Peel 5.nap reggel

Oké, jó-jó persze apad, de olyan lassan, hogy ez már tényleg csak a korom rovására írható.. Azt néztem, hogy növő hold volt a héten.. hisztek ebbe a holdnaptár alapú szépség ápolásban?

Én még nem nézegettem csak ma, de ha a Hold a vizeket meg tudja mozgatni ( apály-dagály), akkor ránk miért ne lenne hatással nem? ITT találtam holdnaptárt, és ITT pedig egy régebbi cikket, hogy mikor mit érdemes csináltatni a Hold szerint...ha valakit érdekel..Lézeres hámlasztás 5.nap reggel
Szóval a mai legnagyobb problémám ismét a reggeli ödéma volt, de pár óra alatt azért ez lehúzódik, bár estig sem teljesen.

Mivel a hámlás már tegnap este elindult, ezért az egész lakás az én bőrcafatjaimmal van tele, így természetes volt a mai nagytakarítás mint fő program.

Pirosság nincs, itt ott rózsaszín vagyok..bemutatom Ő az én új bőröm..és nagyon szeretjük egymást :-)
Jujjj mekkora változás mi? Nézzétek az esti képeket..wooow de jó lesz :-)
Ez majd pár nap alatt szép bőrszínű lesz, nem marad rózsaszín.

Lézeres hámlasztás 5.nap este
Nem érzékeny, nem feszül..ha nem néznék néha a tükörbe azt hinném, hogy minden okés..persze amikor a látó terembe kerül egy két bőrcafat az elég zavaró, illetve némi kis viszketés is fellép amikor ezek csikizni kezdenek, de már csak a mosdó fölött vakaródzok, mert mintha esne a hó..

Elég vastag és kemény ( hmmm :-D ) ez a hámlás ami lejön rólam, nem var szerű, hanem olyan mint amikor leégés után hámlunk, tehát bőrszínű, csak jóval vastagabb és keményebb...igen nagyon kemények ezek a bőrcafatok.

A hámlás az orr mellet az orcákon a száj vonalában indult el jelentősen, ami felhúzódott a halántékhoz és le az állhoz.
Lézer 5.nap este
A homlokomon, orron és a fül melletti vonalon, illetve a halánték haj felé eső részén még jobban tartja magát a var, onnan fog a legkésőbb leválni a bőr.


Jó volna ezektől a rojtoktól is megszabadulni már, mert lobognak a szélben ha kinyitom az ablakot..

Enyhén nedves kézzel áttöröltem az arcom, és úgy krémeztem be vastagon ma kétszer, hogy ezeket a kemény vastag hámlás darabokat jobban fölpuhítsa..ez nagyon jól esik, és akkor elvagyok jó pár órát vele.

Összefoglalva: jelentős rojtosodás és hámlás, panasz nincs, már látszik a szép új bőröm :-) , ödéma reggel volt, de estére lecsökkent

Előzményeket ITT vagy oldalt a "lézer naplóm" menüben találod :-)

Megjegyzések

 1. Ahonnan már lehámlott, ott nagyon szép a bőröd :) Már nincs sok hátra :)
  Én ebben a Holdas dologban nem hiszek, igaz, nem is végeztem ezzel kapcsolatban tudományos kutatást :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Oh yeaaah :-) köszönöm, nagyon örülök már magamnak:-)

   Törlés
 2. Alakul...kíváncsian várom a legvégét! Ezen a kezelésen én is elgondolkoztam már, mert 30 éves kor felett szerintem csak javíthat, de mivel már mindjárt itt a nyár szerintem még jó fél évig biztosan nem vágok bele.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ..mint púpos gyerek a prés alatt :-)

   Hát a legvége egyszer a napokba lesz, a másik legvége meg pár hét múlva amikor ez az új bőrci már nem lesz malac színű, és megerősödik:-) arról is írok majd azért..

   Igen én is ilyen last minute-ba csináltattam, és egész nyár 50 faktoros lesz..

   Hát igen ez a fráááánya korosodás :-/ same situation :-)

   Törlés
 3. Hú mekkora változás ez a tegnaphoz képest! Most már rendesen gyógyuló fázisban van! :)
  Nagyon csini az új bőröd :D

  (A 2. holdnaptáras linknél 2010-es naptárat linkeltél :))

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen a 2.link egy régebbi cikk, ott leírják mikor mit érdemes csináltatni, ha hiszünk ebbe a Hold mizériába:-)

   Köszönöm az új bőröm nevében is :-D

   Törlés
  2. szia, megkérdezhetem, hogy hol csinálták a hámlasztást, és most így ennyi idő után, hogy érzed magad a hámlasztással?

   Törlés
  3. Mivel nem reklámozok senkit a blogon, ezért megtudhatod ha írsz mailt.
   Már volt több ilyen hámlasztásom, így a lézerről a véleményemet elolvashatod bővebben a többi bejegyzéseim között (lézer napló fül, talán az első bejegyzés időben), mert elég hosszú lenne itt belebonyolódnom:-)

   Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Miért vagyok pattanásos?" - A problémás bőr okainak felderítése

Sajnos a mai világban egyre több felnőtt fut bele oda nem illő bőrproblémákba amikor belenéz a tükörbe..."..miért vagyok pattanásos 20..25..30..35 felett?"

Én is sokszor szembesülök ezen csoda kis lényekkel, amik az engedélyem nélkül átveszik az uralmat az arcom felett. De mik ezek, ha én nem voltam még tini koromban sem pattanásos...sőőőőőt mit nem adtam volna ha kijön rám egy pattanás 13 évesen...mmmm...olyan felnőttes lett volna..de nem, semmi..és eljöttek a 20-as éveim....A tökéletes önbarnítót keresem...St. Moriz Lotion

Persze-persze könnyű azt mondani.."tökéletes"...?

Végre folytatom a sorozatot, amit ITT anno elkezdtem..jobb később mint soha. A hallgatás oka az  volt, hogy nem találtam olyan önbarnítót amit magamra kentem volna.

A St. Moriz barnítójáról akkor hallottam első körben amikor be akartam szerezni az aranyárban mozgó ausztrál csoda barnítót a lovingtan -t ( de sajnos végül annyira nem éreztem a dolgot, hogy a világ túlsó feléből rendelgessek több száz dolcsiért ).

Bújtam bújtam tovább a külföldi bloggereket, és eljutottam a St. Tropezbarnítójáig. amiről szintén ódákat zengenek, és akkor a számomra ismét nehézkesnek ítélt beszerzés miatt, a "csöves" verzióhoz tévedtem... ami St. Moriz néven kelleti magát - micsoda véletlen a név választás..

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Bőrfiatalítás - Fotona 3 D kezelésem 2.alkalom

ITT tudjátok az előzményeket elolvasni, ha lemaradtatok az első Fotona 3D kezelésemről.
A Fotona 3 és 4 D egy olyan kezelés sorozat, mely úgy van kitalálva (és egybe árazva is), hogy a feszesítő, fiatalító kezelés nem egy, hanem több alkalmat foglal magába, és alkalmanként több lépcsőből áll egy kezelés.

Jelenleg a második alkalmamnál járok a megbeszélt háromból, ennek tapasztalatait osztanám meg most veletek.
Kezelésemet a DermaLux lézergyógyászat végzi, mert itt találtam megfelelő szakembert és a jelenlegi legkedvezőbb árat.