Ugrás a fő tartalomra

Stella - Kaviár ránctalanító maszk

A Stella maszkok sorozat folytatásaként  a kaviáros lett a következő áldozat.
Stella - Kaviár maszk

Még mindig izgulok, pedig ez már a második ilyen "por maszk" az életembe ( ebbe a tasakban csak egy adag por van, amihez vizet kell adni, így lesz kész a pakolás).

Az előzményeket mindenképpen javaslom ITT elolvasni, mert az első próbálkozásomban az előkészületeket is leírtam, amit most nem ismételnék.


Ez a kaviáros cucc...mmmm olyan extrán hangzik..pompa, fények, csillogás...na visszatérve.. szóval ez a kaviár ránctalanító maszk stimulálja a sejtek aktivitását, kollangén termelő hatású,  bőrfiatalító. Úgy hangzik mint egy plasztikai műtét, nem?

Stella - Kaviár : a tasak tartalma
A tasakban lévő por itt szürkés , így nem hasonlít annyira a szőkítőhöz, mint a teafaolajos típus..ez inkább teljes kiőrlésű lisztkeverék szerű.

Kutyuláskor persze előző tanácsom ellenére újra az ujjaimat használtam, mert megint nem volt semmi kéznél :-). Egybe ráöntöttem azt a kis kevés vizet, nem tököltem vele, és fénysebességre kapcsoltam.
Stella - Kaviár : a kész maszk

Apró csomócskák ebbe is maradtak, de korántsem annyi, mint az előző próbálkozáskor, így úgy látszik a hevesebb kutyulás megtette a magáét.

Ez is roppant hamar kötni kezdett, így gyorsan kellett dolgoznom (1 perc alatt kell kikeverni). Az előző teafás olyan gipsz szerű érzés volt, ez pedig valahogy kocsonyás lett ahhoz képest.

Csak így tudtam felrakni
Bőrre kenve ezt nehezebb volt szépen felpakolni, nem olyan pigmentált mint a teafás volt, hanem kicsit áttetsző, így itt-ott olyan mintha nem lenne felkenve, illetve ez miatt is jobban látszik, hogy nem egyenletesen vastag.

Egyszerűen nem lehet egyenletesen felrakni, mert olyan hamar szárad, hogy utólag nem tudom korrigálni az anyag többletet. Lehet ecsettel felvíve könnyebb lenne, de akkor itt belép az, hogy tényleg 50 kellék kell egy maszkhoz? ..na meg az ecset fölvenné a massza felét, ami ki van számolva...Viszont nem folyik és nem csöpög..

A tasak tartalma épphogy elég a teljes arcra..csak egy picit-minit lehetne több.

Próbáltam figyelni a ható időre, hogy ne járjak úgy mint a másikkal. Ez is 10 percet ír..miért? 10 perc után teljesen vizes még az egész..ez vevő csalogatás? "Csak 10 perc" életérzés a rohanó világban?
Nekem az is rendbe lenne ha 20 percet írnának rá... Ezt amúgy olyan 25-30 percig hagytam fenn, ekkor éreztem, hogy le lehet húzni és nem nyirkos.
Száradás után így néz ki


Nagyon szép amúgy a színe olyan gyöngyházas sötét ezüst :-)..
Na és akkor a lehúzás..olyan érzésem volt, hogy ez most egybe le fog jönni..nagy csalódás ért..
Szakad..szakad és szakad..ahol azt hiszem, hogy nem fog, ott is szakad..a teafaolaj maszkjával is így jártam, csak akkor azt hittem ez az én hibám.

Cafatokban jön csak le
Lefotóztam milyen darabokban jön csak le. Biztos lehetne orvosolni a problémát ha gézlapokat helyeznénk rá, de annyira kevés ez a maszk adag, hogy sajnálom bele ragasztani a gézt, mert felszívná a felét....na meg ismét bejön a kérdés..23. kellék?

A lehúzás után megnéztem mennyire peeling hatású, és mivel én szeretem ha letépi az elhalt hámokat és korpákat, elégedetten tapasztaltam, hogy ebbe is jól beülnek, és le is jönnek. Ez a Stella másik ilyen maszkjára is igaz volt.
Az utolsó képet csak erős gyomrúaknak és horror kedvelőknek ajánlom :-).

A maszk után kipirosodás nem történt.

Horror szakasz: elhalt hámsejtek
Összefoglalva: Olcsó, könnyen szállítható, bár a kikeverés miatt  eszköz igényes.
Friss maszkot kapunk, friss hatóanyaggal.
Bőrömet nem szárította, szépen kisimultam, feltöltődtem, de ezt a hatást másnapig láttam csak ( ami azért annyira nem rossz).
A lehúzás problémás, csak apró cafatokban jön le, idegőrlő.
Jól eltávolította az elhalt hámréteget is.
Lehetne egy cseppnyivel több por az adagban, eléggé ki van számolva jelenleg a mennyisége.


Ára: 2-300 ft körüli.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

A tökéletes önbarnítót keresem...St. Moriz Lotion

Persze-persze könnyű azt mondani.."tökéletes"...?

Végre folytatom a sorozatot, amit ITT anno elkezdtem..jobb később mint soha. A hallgatás oka az  volt, hogy nem találtam olyan önbarnítót amit magamra kentem volna.

A St. Moriz barnítójáról akkor hallottam első körben amikor be akartam szerezni az aranyárban mozgó ausztrál csoda barnítót a lovingtan -t ( de sajnos végül annyira nem éreztem a dolgot, hogy a világ túlsó feléből rendelgessek több száz dolcsiért ).

Bújtam bújtam tovább a külföldi bloggereket, és eljutottam a St. Tropezbarnítójáig. amiről szintén ódákat zengenek, és akkor a számomra ismét nehézkesnek ítélt beszerzés miatt, a "csöves" verzióhoz tévedtem... ami St. Moriz néven kelleti magát - micsoda véletlen a név választás..

Neogence - Legjobb szemránckréme

Tudjátok, hogy a Neogence termékek legkiemelkedőbb sorozata a "Tökéletes bőrmegújító" termékcsalád.
A szemkörnyék ápolására kiemelten odafigyelő olvasóimnak ajánlom az egyik leginkább élvezettel használt szemránckrémemet.