Ugrás a fő tartalomra

Lézer napló - 4. nap (Micro laser peel +BBL)

Hát reggel amikor a sötétben nyitogattam a szemeimet már éreztem, hogy ez az ödéma bizony még ott van..
Lézer 4.nap reggel

Gyorsan rohantam a tükörhöz..vagyis hát inkább kullogtam..mert tudtam, hogy mire számíthatok, és nem is akartam olyan gyorsan ezzel szembesülni...hát nem csalódtam..

A szemem körül még mindig ott ült a duzzanat, nagyobb mint amivel lefeküdtem, de kisebb mint amivel tegnap felkeltem..ha szerencsém van holnap már nem így kelek.

Itt is hadd köszönjem meg a sok együtt érző követőm szép szavait..tök meghatódtam tegnap tőletek..de tényleg <3


Az éjszaka semmilyen kellemetlenséget nem okozott, a bőröm már tegnap sem volt érzékeny. Egyre kényelmesebb is, már nem feszül és nincs "beton arc", beszélni sem rossz már. Természetesen napi 2-3 alkalommal vastagon krémezem a gyógyszertári mosakodó krémmel, ami semmi irritációt nem okoz.
Lézer 4.nap este

Mától a 4. napon kezdődtek el azok az idők ahol a reggeli és esti látványom között is látható lesz a különbség, így dokumentálni fogom nektek....és jelentem ma du 4 órakor megindult a hámlás, lassan de visszafordíthatatlanul...végre leszakad rólam ez a halott csúnya bőr :-)

Lézer 4.nap reggel
A képeken láthatjátok, hogy tegnap óta talán kicsit barnább lettek a pörkök, viszont a pirosság teljesen lement. A húzódások fölrepedeztek, így megindult az új réteg előre törése. Itt ott már magától elvált, és látható az új rózsaszín bőr. Ez természetesen nem fáj, és nem is érzékeny, olyan mint amikor a var leesik a sebről.

Ha megfigyelitek, a szám mellől is lejöttek a pörkök a reggeli és esti állapothoz képest.
Lézer 4.nap este

A szemem is jócskán apadt estére, még mindig látható, de már nem nyom semmit, szóval csak a tükörbe látom, hogy még ott van. Sajnos ez a BBL és a Micro laser peel együttes mellékhatása lehet, de ez a 4. ilyen kezelésem az életemben, és most fordult elő első alkalommal ilyen mértékű fölvizesedés.

Lézer 4.nap - hurrá elindult a hámlás
Szerintem ez az egész javulás holnap sokkal látványosabb lesz, így alig várom.
Ha szerencsém lesz megúszom az egészet 1 hét alatt, és a friss bőrömmel már szalonképes leszek, és nem kell itthon ülnöm, mert ez így elég kemény, hogy ebbe a jó időbe még az ablakon sem merek kinézni.

Egész nap azon drukkolok, nehogy csöngessen valaki, mert így én bizony ajtót nem nyitok.

Összefoglalva: a szem ödémás maradt, de a bőrre nulla panasz, csak enyhe húzódás, elindult a hámlás, életkedv visszatért

Előzmények ITT

Megjegyzések

  1. Váó, most már tényleges hámlás látható! :) Kitartás, már csak pár nap :)

    VálaszTörlés
  2. Alakul ez, meg legalább az idő is elromlott:) Kellemes húsvétot!

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


FTC, Bioszálak, Vékonyszálas kontúr terápia, egyéni tapasztalataim őszintén

Szálak, szálak szálak.
Foglalkoztam már a témával ITT meg ITT, de most az egyéni tapasztalataimat szeretném megosztani veletek.
Rengetegen kérdeztek a kezelésről, így látom a téma még mindig aktuális.

Maga a felszívódó szálas terápia lényege az, hogy kollagén rostok képződnek a szálak helyén, majd a szálak pár hónap alatt felszívódnak, és a megerősödött kollagén rost pedig marad...egy ideig ( nem örökre).

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.