Ugrás a fő tartalomra

Lézer napló - 4. nap (Micro laser peel +BBL)

Hát reggel amikor a sötétben nyitogattam a szemeimet már éreztem, hogy ez az ödéma bizony még ott van..
Lézer 4.nap reggel

Gyorsan rohantam a tükörhöz..vagyis hát inkább kullogtam..mert tudtam, hogy mire számíthatok, és nem is akartam olyan gyorsan ezzel szembesülni...hát nem csalódtam..

A szemem körül még mindig ott ült a duzzanat, nagyobb mint amivel lefeküdtem, de kisebb mint amivel tegnap felkeltem..ha szerencsém van holnap már nem így kelek.

Itt is hadd köszönjem meg a sok együtt érző követőm szép szavait..tök meghatódtam tegnap tőletek..de tényleg <3


Az éjszaka semmilyen kellemetlenséget nem okozott, a bőröm már tegnap sem volt érzékeny. Egyre kényelmesebb is, már nem feszül és nincs "beton arc", beszélni sem rossz már. Természetesen napi 2-3 alkalommal vastagon krémezem a gyógyszertári mosakodó krémmel, ami semmi irritációt nem okoz.
Lézer 4.nap este

Mától a 4. napon kezdődtek el azok az idők ahol a reggeli és esti látványom között is látható lesz a különbség, így dokumentálni fogom nektek....és jelentem ma du 4 órakor megindult a hámlás, lassan de visszafordíthatatlanul...végre leszakad rólam ez a halott csúnya bőr :-)

Lézer 4.nap reggel
A képeken láthatjátok, hogy tegnap óta talán kicsit barnább lettek a pörkök, viszont a pirosság teljesen lement. A húzódások fölrepedeztek, így megindult az új réteg előre törése. Itt ott már magától elvált, és látható az új rózsaszín bőr. Ez természetesen nem fáj, és nem is érzékeny, olyan mint amikor a var leesik a sebről.

Ha megfigyelitek, a szám mellől is lejöttek a pörkök a reggeli és esti állapothoz képest.
Lézer 4.nap este

A szemem is jócskán apadt estére, még mindig látható, de már nem nyom semmit, szóval csak a tükörbe látom, hogy még ott van. Sajnos ez a BBL és a Micro laser peel együttes mellékhatása lehet, de ez a 4. ilyen kezelésem az életemben, és most fordult elő első alkalommal ilyen mértékű fölvizesedés.

Lézer 4.nap - hurrá elindult a hámlás
Szerintem ez az egész javulás holnap sokkal látványosabb lesz, így alig várom.
Ha szerencsém lesz megúszom az egészet 1 hét alatt, és a friss bőrömmel már szalonképes leszek, és nem kell itthon ülnöm, mert ez így elég kemény, hogy ebbe a jó időbe még az ablakon sem merek kinézni.

Egész nap azon drukkolok, nehogy csöngessen valaki, mert így én bizony ajtót nem nyitok.

Összefoglalva: a szem ödémás maradt, de a bőrre nulla panasz, csak enyhe húzódás, elindult a hámlás, életkedv visszatért

Előzmények ITT

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

"Miért vagyok pattanásos?" - A problémás bőr okainak felderítése

Sajnos a mai világban egyre több felnőtt fut bele oda nem illő bőrproblémákba amikor belenéz a tükörbe..."..miért vagyok pattanásos 20..25..30..35 felett?"

Én is sokszor szembesülök ezen csoda kis lényekkel, amik az engedélyem nélkül átveszik az uralmat az arcom felett. De mik ezek, ha én nem voltam még tini koromban sem pattanásos...sőőőőőt mit nem adtam volna ha kijön rám egy pattanás 13 évesen...mmmm...olyan felnőttes lett volna..de nem, semmi..és eljöttek a 20-as éveim....A tökéletes önbarnítót keresem...St. Moriz Lotion

Persze-persze könnyű azt mondani.."tökéletes"...?

Végre folytatom a sorozatot, amit ITT anno elkezdtem..jobb később mint soha. A hallgatás oka az  volt, hogy nem találtam olyan önbarnítót amit magamra kentem volna.

A St. Moriz barnítójáról akkor hallottam első körben amikor be akartam szerezni az aranyárban mozgó ausztrál csoda barnítót a lovingtan -t ( de sajnos végül annyira nem éreztem a dolgot, hogy a világ túlsó feléből rendelgessek több száz dolcsiért ).

Bújtam bújtam tovább a külföldi bloggereket, és eljutottam a St. Tropezbarnítójáig. amiről szintén ódákat zengenek, és akkor a számomra ismét nehézkesnek ítélt beszerzés miatt, a "csöves" verzióhoz tévedtem... ami St. Moriz néven kelleti magát - micsoda véletlen a név választás..

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Bőrfiatalítás - Fotona 3 D kezelésem 2.alkalom

ITT tudjátok az előzményeket elolvasni, ha lemaradtatok az első Fotona 3D kezelésemről.
A Fotona 3 és 4 D egy olyan kezelés sorozat, mely úgy van kitalálva (és egybe árazva is), hogy a feszesítő, fiatalító kezelés nem egy, hanem több alkalmat foglal magába, és alkalmanként több lépcsőből áll egy kezelés.

Jelenleg a második alkalmamnál járok a megbeszélt háromból, ennek tapasztalatait osztanám meg most veletek.
Kezelésemet a DermaLux lézergyógyászat végzi, mert itt találtam megfelelő szakembert és a jelenlegi legkedvezőbb árat.