Ugrás a fő tartalomra

Lézer napló - 4. nap (Micro laser peel +BBL)

Hát reggel amikor a sötétben nyitogattam a szemeimet már éreztem, hogy ez az ödéma bizony még ott van..
Lézer 4.nap reggel

Gyorsan rohantam a tükörhöz..vagyis hát inkább kullogtam..mert tudtam, hogy mire számíthatok, és nem is akartam olyan gyorsan ezzel szembesülni...hát nem csalódtam..

A szemem körül még mindig ott ült a duzzanat, nagyobb mint amivel lefeküdtem, de kisebb mint amivel tegnap felkeltem..ha szerencsém van holnap már nem így kelek.

Itt is hadd köszönjem meg a sok együtt érző követőm szép szavait..tök meghatódtam tegnap tőletek..de tényleg <3


Az éjszaka semmilyen kellemetlenséget nem okozott, a bőröm már tegnap sem volt érzékeny. Egyre kényelmesebb is, már nem feszül és nincs "beton arc", beszélni sem rossz már. Természetesen napi 2-3 alkalommal vastagon krémezem a gyógyszertári mosakodó krémmel, ami semmi irritációt nem okoz.
Lézer 4.nap este

Mától a 4. napon kezdődtek el azok az idők ahol a reggeli és esti látványom között is látható lesz a különbség, így dokumentálni fogom nektek....és jelentem ma du 4 órakor megindult a hámlás, lassan de visszafordíthatatlanul...végre leszakad rólam ez a halott csúnya bőr :-)

Lézer 4.nap reggel
A képeken láthatjátok, hogy tegnap óta talán kicsit barnább lettek a pörkök, viszont a pirosság teljesen lement. A húzódások fölrepedeztek, így megindult az új réteg előre törése. Itt ott már magától elvált, és látható az új rózsaszín bőr. Ez természetesen nem fáj, és nem is érzékeny, olyan mint amikor a var leesik a sebről.

Ha megfigyelitek, a szám mellől is lejöttek a pörkök a reggeli és esti állapothoz képest.
Lézer 4.nap este

A szemem is jócskán apadt estére, még mindig látható, de már nem nyom semmit, szóval csak a tükörbe látom, hogy még ott van. Sajnos ez a BBL és a Micro laser peel együttes mellékhatása lehet, de ez a 4. ilyen kezelésem az életemben, és most fordult elő első alkalommal ilyen mértékű fölvizesedés.

Lézer 4.nap - hurrá elindult a hámlás
Szerintem ez az egész javulás holnap sokkal látványosabb lesz, így alig várom.
Ha szerencsém lesz megúszom az egészet 1 hét alatt, és a friss bőrömmel már szalonképes leszek, és nem kell itthon ülnöm, mert ez így elég kemény, hogy ebbe a jó időbe még az ablakon sem merek kinézni.

Egész nap azon drukkolok, nehogy csöngessen valaki, mert így én bizony ajtót nem nyitok.

Összefoglalva: a szem ödémás maradt, de a bőrre nulla panasz, csak enyhe húzódás, elindult a hámlás, életkedv visszatért

Előzmények ITT

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.

Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

Fotona 3D arcfeszesítés 3. alkalom

A Fotona 3D és 4D az arcfeszesítő eljárások legújabb, több kezelésből álló kombinált módszere. A 3D három lépcső/ülés, a 4D pedig négy lépcsős kezelésből áll/ alkalom.

Az első kezelésemről és élményeimről ITT a második alkalomról és a felmerülő kérdésekről pedig ITT találjátok a beszámolómat. Ezt azért javaslom elolvasni, mert a lényeges információkat ezek tartalmazzák.

A harmadik alkalommal is minden azonos módon zajlott mint előtte, így erről semmi újdonságot nem tudok elmondani, így elkezdem inkább összegezni mit látok idáig.