Ugrás a fő tartalomra

Lézer napló - 4. nap (Micro laser peel +BBL)

Hát reggel amikor a sötétben nyitogattam a szemeimet már éreztem, hogy ez az ödéma bizony még ott van..
Lézer 4.nap reggel

Gyorsan rohantam a tükörhöz..vagyis hát inkább kullogtam..mert tudtam, hogy mire számíthatok, és nem is akartam olyan gyorsan ezzel szembesülni...hát nem csalódtam..

A szemem körül még mindig ott ült a duzzanat, nagyobb mint amivel lefeküdtem, de kisebb mint amivel tegnap felkeltem..ha szerencsém van holnap már nem így kelek.

Itt is hadd köszönjem meg a sok együtt érző követőm szép szavait..tök meghatódtam tegnap tőletek..de tényleg <3


Az éjszaka semmilyen kellemetlenséget nem okozott, a bőröm már tegnap sem volt érzékeny. Egyre kényelmesebb is, már nem feszül és nincs "beton arc", beszélni sem rossz már. Természetesen napi 2-3 alkalommal vastagon krémezem a gyógyszertári mosakodó krémmel, ami semmi irritációt nem okoz.
Lézer 4.nap este

Mától a 4. napon kezdődtek el azok az idők ahol a reggeli és esti látványom között is látható lesz a különbség, így dokumentálni fogom nektek....és jelentem ma du 4 órakor megindult a hámlás, lassan de visszafordíthatatlanul...végre leszakad rólam ez a halott csúnya bőr :-)

Lézer 4.nap reggel
A képeken láthatjátok, hogy tegnap óta talán kicsit barnább lettek a pörkök, viszont a pirosság teljesen lement. A húzódások fölrepedeztek, így megindult az új réteg előre törése. Itt ott már magától elvált, és látható az új rózsaszín bőr. Ez természetesen nem fáj, és nem is érzékeny, olyan mint amikor a var leesik a sebről.

Ha megfigyelitek, a szám mellől is lejöttek a pörkök a reggeli és esti állapothoz képest.
Lézer 4.nap este

A szemem is jócskán apadt estére, még mindig látható, de már nem nyom semmit, szóval csak a tükörbe látom, hogy még ott van. Sajnos ez a BBL és a Micro laser peel együttes mellékhatása lehet, de ez a 4. ilyen kezelésem az életemben, és most fordult elő első alkalommal ilyen mértékű fölvizesedés.

Lézer 4.nap - hurrá elindult a hámlás
Szerintem ez az egész javulás holnap sokkal látványosabb lesz, így alig várom.
Ha szerencsém lesz megúszom az egészet 1 hét alatt, és a friss bőrömmel már szalonképes leszek, és nem kell itthon ülnöm, mert ez így elég kemény, hogy ebbe a jó időbe még az ablakon sem merek kinézni.

Egész nap azon drukkolok, nehogy csöngessen valaki, mert így én bizony ajtót nem nyitok.

Összefoglalva: a szem ödémás maradt, de a bőrre nulla panasz, csak enyhe húzódás, elindult a hámlás, életkedv visszatért

Előzmények ITT

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz