Ugrás a fő tartalomra

Lézer napló - 3. nap (Micro laser peel +BBL)

Hát azt hittem ma már annyira jó lesz minden, hogy végre hasznosan tudom tölteni az időmet..takarítás ez-az.
Lézeres hámlasztás 3.nap

Hát nem így történt..ha már kényszerpihető és 4 fal, akkor gondoltam végre mindent megcsinálok itthon amit kell...hát ez benéztem..

És ha már nézés? Reggel nem igazán láttam ki a szemem alól annyira felvizesedett..botrány..


Tehát nincs kedvem semmihez, eljátszhatnám a szörnyet a szépség és a szörnyetegből..vagy megvan az oroszlán arcú asszony? Na az vagyok én... :-D szép kilátások.

Annyira nagyon beduzzadt a szemem, hogy ebből tuti sárga monokli lesz a végén, mert kb az orrműtéten átesett barátnőimnél láttam ilyet, azzal a különbséggel, hogy nekik még lila is volt a duzzanat mellett. Anno 3 éve is volt egy kis szempüffedés, de nem ennyire..most olyan mintha lufivá fújták volna a szemem alatti részt. Annyira dagadt, hogy az orrnyereg is egy síkba van..félelmetes.
Amúgy sajnos ilyen előfordulhat, szóval benne van a pakliban...
Ezt az ödémát figyeljétek...

A bőröm amúgy nem fáj, nem ég, az teljesen elmúlt. Viszont a feszülés és a keménység megmaradt. Az első képen a krémezés előtti reggeli állapotot láthatjátok, jól be van törve már a bőr ( ez fog majd lehámlani).

Krémezéssel kezdtem aminek a hatása 5 órán át tart, így el lehet lenni vele, ettől fényesek a képek itt ott...viszont mivel nyomja a szemem ez a víz, rohadtul zavar az egész..mintha valaki ülne az arcomon.

3. nap a másik orca
Próbáltam jegelni, de nem sokat segít, próbáltam mozogni, állni, hogy elinduljon az apadás, de nem volt jelentős változás, ma reggelre ugye kétszer akkora volt az ödéma mint amivel a második este-tegnap lefeküdtem, és ez a mai harmadik estémre sem enyhült sokat, illetve kb akkorára csökkent mint amekkora a tegnap este volt.

Szempüffedésem a 3. nap estére
Ma is csak abba tudok bízni, hogy ez holnap enyhül majd..bár tisztán látszik, hogy ez nem fog holnapra nyomtalanul felszívódni, ahhoz túl sok az anyag.

A bőröm bekrémezve is olyan érzetű, mintha egy vastag lehúzható maszk lenne fixen az arcomon. Nem meleg, nem ég, semmi probléma sincs vele.

Összefoglalva: ödéma-ödéma-ödéma, fájdalom nulla, bőrfeszülés és bőrkeménység ami nem fájdalmas már.

Előzményeket ITT találod.

Megjegyzések

  1. Kitartás! Jó ötlet róla naplót vezetni, nagyon érdekes számomra, eddig is sok újdonságot olvastam a blogodon, csak így tovább!

    VálaszTörlés
  2. Te egy hős vagy, de komolyan!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ha hős nem is... csak egy nem túl szép bőrű lány :-D

      Törlés
  3. Látszik a képeken hogy sokat gyógyult, az ödéma szerintem pár nap és lemegy, kitartás! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, érdekes így vissza nézni, tényleg látszik ahogy változik :-)
      Köszönöm

      Törlés
  4. Minden elismerésem a Tiéd! Kitartás! :)

    VálaszTörlés
  5. Húha, hát le a kalappal, hogy bevállaltad, ráadásul még dokumentálod is! Kíváncsi leszek a végkifejletre, addig is kitartást és jobbulást kívánok! (A szépségért meg kell szenvedni, éljenek a közhelyek:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Kíváncsi voltam én is, jó lesz majd visszanézni amikor a múlt homályába vész a kínlódás :-)
      Nagyon köszönöm

      Törlés
  6. Totál ledöbbenéssel figyelem a folyamatot én tuti kész lennék, hogy rendbe jön-e egyáltalán :O

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze..para a köbön :-)
      De minden oké lesz, nem véletlenül csinálják dokik..na és ez még csak lófütty mélységű hámlasztás volt :-O

      Törlés
  7. Jobbulást:) nagyon érdekes így végig-követni napról napra a változást és olvasni a tapasztalatid:)
    Biztos hogy ennyi "kényelmetlenség" eredménye nagyon szép bőr lesz :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. köszönöm, és nagyon bízom benne, mert jobb ötletem már nincs, hogy ne kapjak gutaütést a bőröm kinézetétől:-)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz