Ugrás a fő tartalomra

Clean & Clear - Blackhead clearing daily scrub teszt

Hát azt kell mondjam, hogy ezen is túl vagyunk...
Clean&Clear Blackhead clear
Talán az arcradír hatás érdekelt..na meg hátha eltűnnek azok a fránya mitesszerek...

Azt ígéri, hogy gyengéden megnyitja a pórusokat, majd ki is tisztítja azokat, így a lelki szemeim előtt megjelent egy kis mikroszkóp méretű hadsereg akik csákánnyal és lapáttal az arcom tisztításán dolgoznak..persze, hogy csak egy álomkép volt...


Ez egy olyan lemosó - radír amit minden nap lehet használni, és amellett, hogy a sminket is jól lemossa, gyengéden masszíroz, radíroz és eltünteti a fekete mitesszereket...azaz kifejezetten azokat célozza meg.

Clear&Clear Blackhead scrub leírása

A legnagyobb félelmem az volt, hogy szárítani fog, de ez egy óriási pozitívum : NEM, nem szárít! Wooow..
Ezek után már szinte mindegy is volt mit tud...na jó..neeem..

A termék amúgy jó sokáig elég, így volt időm kitapasztalni, de a mitesszerek állapotán szinte semmit sem javított, vagy pedig nem teljesítette túl az előtte használt termékeket, így ezért nem történt semmi.

Lehet, ha a bőröm teljesen "szűz" és ez az első arclemosó radírom akkor lett volna "hűha" élményem, de így nem volt..talán erre egy 12-13 éves kislány lenne az ideális alany, akinél már kezdenek megjelenni a mitesszerek, de még nem is mos arcot reggel és este, azt se tudja mi az az arcradír, így minden ilyen cselekvés csakis hatékony és látványos lehetne.
Blackhead clearing radír állaga
Ez egy sűrű krémes lemosó amibe a radírozó hatás miatt műanyag kék golyócskákat kevertek. Ezek nekem olyan gumi szerűek, szóval pont jól kemények/puhák, és nem sértenek.

Először a száraz bőrömön kezdem szétkenni, és kicsit átdörzsölni, de ennek az az eredménye, hogy a krém valahogy megszárad és össze csomósodik.
Ilyen lesz a szárazon kezdéskor
Ezen nem akadok fenn hisz ez egy lemosó is, így kezdem nedvesíteni lassan, amitől "elindul" és könnyen dörzsölhetővé válik, amivel teljesen és alaposan át tudom dolgozni az arcbőrömet.
Nem kell félnem, nem fog lefolyni vagy elcsöppenni, viszont ezek a kék golyócskák sajnos mindenhova beülnek..köröm alá, orrlyukba, szempillába, hajtőbe..emiatt szem környékén nem kényelmes vele dolgozni..

Pár perc után következik a lemosás, ami könnyű lenne, ha nem lennének ezek a radírozó részecskék, mert ezek miatt 50 öblítésre van szükség, és még így is mindenhol ott maradnak..a kedvencem az amikor a fogaim között roppantok szét egyet-egyet, mert a szám sarkába is megül..tehát ezt legjobb a zuhany alatt használni, amikor utána tele vereted a slaggal a fejed..

Olyan se íze-se bűze termék, arra jó mint a sampon és balzsam egybe..tehát aki siet és szereti letudni a radírt az arcmosással annak teljesen jó, de többre ne számítson..hát végül is ez is valami nem?

Összefoglalva:

Radírozás erőssége: közepes
Állaga: krém szerű, sűrű, nem folyós
Illata: uniszex-semleges
Szárít: nem
Irritáció: nincs, de a kék golyócskák mindenhol ott maradnak
Használat: akár naponta is

Megjegyzések

  1. Szia!

    Egy ideje szemezek a márka tonikjával, vajon kiváltaná a Clinique 2-es tonikját? Azt korábban már használtam, és nekem nem szárította ki a bőröm.
    Én nagyon kíváncsi lennék egy teljes arcápolási rutinnal kapcsolatos bejegyzésre is :)
    Épp most készülök rutint váltani, illetve kialakítani. Jelenleg teljes a zavar: ) Bioderma Sensibio, Paula's Choice, Suiskin, Clinique, Clarins...szinte minden versenyben van. Kíváncsi lennék, hogy te miket próbáltál ki :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Megvan a tonikja is, amit nem használok minden nap, csak alkalmanként, mert engem szárított.
      Igen jön a teljes napos rutin, már fogalmazom-fotózgatom:-)

      Igen nem rossz márkák :-D, Paulába most akarok én is beruházni :-) arról nagyon jókat hallok.

      Törlés
    2. kész:-) legalábbis a mostani arcápolás beszámolóm.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz