Ugrás a fő tartalomra

Avon-Anew Rejuvenate szemránckrém teszt

Az Avon Genics szemránckrémből kiindulva -ami nálam elég jól teljesített- annyira bebátorodtam, hogy megvettem a Rejuvenate sorozat szemránckrémét is.
Avon Anew Rejuvenate szemránckrém

Már használom ezt egy ideje, így gondoltam mindenképpen akkor írok majd róla ha érdemben tudok nyilatkozni...megtörtént...

Hát szinte az első napokban már észrevehetően a Genics alatt teljesített..sőt..ha gépzsírt kentem volna a szemem alá is szebb lett volna mint ettől.

Anew rejuvenate eye cream
Természetesen a lelkesedésemet nem veszíthettem el, hisz ki tudja..talán több idő kell neki, így további hetekig erőltettem a használatát, ezeket a tapasztalatokat összegezném most.

Egy mondatban: ez a szemránckrém nem okés, vagy drasztikusabban kifejezve f*s..
No de ne szaladjunk előre...
A két fázis nagyon bejött amikor kinyitottam, ez a krém éjszakai és nappali ígényekre külön gondol... gondoltam wow..végre valami más, valami új.
Nappali és éjszakai oldal
A nappali része fehér, sűrűbbnek tűnik... de nem... felkenve érezni, hogy nagyon hamar vizes krémmé válik, amit persze valaki szeret, de nem így..olyan mintha zsíros vizet kenegetnék.

Mondhatnám, hogy hamar beszívódik a vizes hatás miatt, de mégsem, hisz olyan mennyiséget kell felvinni a hidratáltság érzéséhez és a valóban apró(!) kis ráncok (?) kihuppanásához, hogy tocsogtatnom kell a szemkörnyékemet a krémben.

Rásminkelve és a nap folyamán egy ismeretlen szempár néz ránk vissza, lényegében vagy ráncosabb vagyok tőle mint valójában, vagy ilyen lenne a valóság? Áááá az nem lehet hisz még szemránckrém használata nélkül sem nézek ki így.

Ikonok segítenek a használatban
A pár hetes használat alatt minden héten egy-egy szemkörnyéki pórus eltömődött, így extra helyeken kellett mitesszert kinyomkodnom, ahol még sosem volt, és amit nem hittem el..a sokadik után rájöttem..ettől van.
Elmondhatjuk comedo képző, annyira mint soha semelyik szemránckrém.

Az éjszakai krém állaga zselésebb és táplálóbbnak tűnik, sokkal kellemesebb használni, és sokkal inkább jobb lenne nappalra szerintem, de ezt még nem teszteltem nappali használatra csak éjszakára,- ahogy a nagykönyvben meg van írva- csak ez az érzésem.
Reggelre nem veszem észre ezeket a ráncmélyítő hatásokat mint a nappali verziónál, viszont árkosabb tőle a szemem mint megszoktam..de simább a bőr mint a nappalitól...jópofa.

A Krémmánián amúgy hajmeresztő sztorikat olvashattok a vevőktől róla, aki gondolkozik a krémben annak mindenképpen ajánlom a figyelmébe elolvasni ezeket.
Avon Anew szemránckrém

Nálam a mitesszer képződésen kívül egyéb irritáció nem jelentkezett, de a szemkörnyékem csúnyább mint valaha...nem azt látom, hogy szárítaná a bőrt, hanem mintha a mélyebb rétegekből vonná ki a vizet..ez hülyeség?

Ára akció nélkül 3000ft

Összefoglalva: Csak annak ajánlom aki nem érzékeny bőrű és elég bátor ahhoz, hogy kísérletezzen beválik-e neki ez a krém.
Szerintem nem puhítja a szemkörnyéket, nem enyhíti a duzzanatot és nem hidratál. Nekem olyan az érzésem mintha kétes eredetű százforintos krémet használtam volna amit a kukában találtam....
Olcsó árához képest is rosszabb mint amit ebbe az árkategóriába kínálnak.
Ritkán találkozom olyan krémmel ami a "semmi extra" alá teljesít, de mindenféle krém nélkül is szebb a szemkörnyékem mint a használata mellett, szóval ennek sikerült.

Megjegyzések

  1. Hú, Krémmánián tényleg durvákat írnak (rovarirtó), ezen jót nevettem! :) Én még nem próbáltam ezt a terméket, de ezek után nem is fogom! Ha jó szemránckrémet keresel, nekem a Herbline terméke nagyon bevált, nemrég írtam róla!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen láttam, tervbe is van.
      Sok jó szemránckrémet ismerek amúgy, de 20.000ft felett :-D ....gondoltam hátha vannak még csodák:-)

      Törlés
  2. Ha a Genics jó volt,miért váltottál?Egyèbkènt èn is Genicset hasznàlok,a szerumja is csodásan teljesít,pedig én se vagyok se tini, se ,,porcelánbőrü,,.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Mivel a szemránckrém az amire a legtöbbet el tudok költeni, ezért próbálok mindig olcsóbb megoldás után kutatni, ami jó áron elérhető és ér is valamit.

      Sokáig használtam sok fajta prémium kategóriás szemkörnyék ápolókat, így elég nagy a tapasztalat...de gondoltam hátha van 20.000ft alatt is élet..:-)

      Gondoltam kipróbálom ezt is, mert hiába jó a Genics, nem lett szerelem gyerek:-(..sajnos megszoktam egy drágább márkát, bár ezek tized annyiba kerülnek, így nem hasonlítom hozzá őket, mégis keresem, hátha megkapom azt a minőséget kicsit olcsóbban is mint több tízezer ft...úgyhogy a keresgélés folytatódik:-)

      Törlés
  3. Nekem kedvenc a Shiseido Benefiance Anti-Wrinkle Eye cream. Anyukámnak vettem, közben kipróbáltam éjszakára én is ezt a testesebb krémet és nekem nagyon szimpatikus. Nagyon nem az én életkoromhoz ajánlják, de én azt vallom,hogy nem az életkor számít, hanem a bőr állaga,típusa. Szóval ez szuper nekem éjszakára(alkalmanként,nem folyamatosan használva),egyébként a Terproline krémet használom. Nappalra kellene egy kicsit könnyedebb, de nem vizes krém. Olyat még nem találatam, ezért maradtam a T-nél.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz