Ugrás a fő tartalomra

Új krémek, új remények

Neogence bőrmegújító termékcsalád
Teljes Neogence lázban égek, és meg is van ennek az oka.

Már ITT megmutattam nektek sok terméküket, de egyszerűen nem tudok leállni velük, így tettem egy látogatást a Neogence-nél, ahol ki is tudtam próbálni személyesen pár kencéjüket.

Azért szerettem meg a márkát, mert nagyon "tiszta" és könnyű krémeknek tűnnek, és ha nem is minden krém az én bőrömre készült, idáig bármi amit próbáltam, pattanást, kiszáradást vagy irritációt nem okozott, illetve ami bejött, az nagyon bejött, azaz találtam a márkánál kiemelkedő termékeket.

Bőrelőkészítő esszencia
A Neogence prémium termékei közül mindenképpen felhívnám a figyelmeteket a "Bőrmegújító termékcsaládra" ami olyan különleges dolgokat rejt, hogy az én fantáziámat is megmozgatta, így meg is akartam nézni őket élőben.

Ez a prémium termékcsalád a feszesítésre helyezi a hangsúlyt.
3 termékből áll, de önállóan is alkalmazhatóak.

-A "Bőrelőkészítő kétfázisú esszencia" egy olyan termék, amivel át kell simítani a bőrt mielőtt megkezdjük az ápolását.
Feszesítő szérum - Neogence
Bármilyen krém alá kenhető, feszesít, csökkenti az ödémát és hidratál. A legnagyobb flakon a fenti képen.
Nagyon kellemes kis oldat, gyorsan bedolgozható.


-Második lépésnek a "Tökéletesen feszesítő bőrmegújító szérum"-ot lehet használni, ami "A" vitamin tartalmának köszönhetően lép fel az öregedés ellen.
Az olaj alapú szérum ideális a száraz, idős, fakó bőrnek.
Kézfejen kipróbálva
Mint tudjuk az "A" vitaminok származékai bizonyultak idáig a leginkább hatékony kezelésnek a bőr öregedése terén.
Ezekről ITT írtam anno.
Kézfejen kipróbálva ugyan érzem az olaj alapot, de leginkább a "száraz olajakhoz" hasonlít a textúra, így szépen bedolgozható a bőrbe, nem leszünk diszkó gömbök tőle.


Feszesítő krém - Neogence
-A "Tökéletesen feszesítő bőrmegújító krém" egy gazdag formula peptidekkel, szintén "A" vitaminnal és rengeteg új fejlesztésű összetevővel.
A megereszkedett fakó száraz bőrre ideális megoldást jelenthet.
Nagyon gazdag krém, mégsem nehezíti el a bőrt a használat során.
A kézfejemen is láthatod, hogy lágy a krém, de mégis tápláló.Mint minden keleti márka, természetesen a Neogence sem maradt BB krém nélkül.
Neogence BB krém SPF 50
Mivel a színeket élőben látni kell, ezért kipróbáltam nektek.
Jelenleg egy színben kapható csak, nagy bánatomra, mert nagyon tetszenek az összetevők.

Egy világos sárgás/natúr árnyalatról beszélünk, aminek meglepően magas a fedése.
50 faktoros UV védelemmel.
Nekem sajnos világos a bőrömhöz ( NC 35 vagyok a mac szerint). Az arcomon így nem tudtam kipróbálni, de legalább a színét látjátok, no meg azt is, hogy milyen jól fed.
Neogence BB krém-jó fedés

-"Hidratáló ásványi BB krém" a magas fényvédelem miatt kiemelkedő a világos sárgás ( nem narancsos, és nem is durván extra sárga!) tónusú bőrnek.
Hialuron és aloe-vera tartalma miatt, és az allantoin sebgyógyító hatása miatt közkedvelt az ázsiai nők körében.


Az újdonságok is hamarosan megjelennek a webshoppon:

Neogence kombinált maszkok szérummal
A hialuron széria nagy kedvencem -mint tudjátok- így minden érdekel ami ehhez kapcsolódik.
A C vitaminos szérumomat sem tudom nélkülözni amit már ITT megmutattam nektek.
No meg a fátyol maszkokat is imádom.

Most itt az új kombó, ami egy fátyol maszk és egy esszencia adagot rejt magába, így teljes körű és hatékony.

A maszk és a szérum külön töltve
Első lépésként felrakod a maszkot - ami természetesen szintén át van itatva hatóanyagokkal- aztán pedig a maszk használata után extra ápolásként a szérumot a bőrödre simítod.

Természetesen a szérumot máskor is felhasználhatod, mert külön van csomagolva a fátyolmaszktól.

Mély hidratáló hialuron lotion
Továbbá lesz egy új hialuronos mély hidratáló lotion, ami nagyon kellemes és könnyű, víz szerű folyadékhoz hasonlatos ápoló a száraz bőrnek.


Minden fellelhető a webshopban ITT, vagy ha nem találod, akkor keresd őket a weboldalukon talált elérhetőségeken, mert nagyon jófej, fiatalos, közvetlen rugalmas csapatról van szó.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.

Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

Fotona 3D arcfeszesítés 3. alkalom

A Fotona 3D és 4D az arcfeszesítő eljárások legújabb, több kezelésből álló kombinált módszere. A 3D három lépcső/ülés, a 4D pedig négy lépcsős kezelésből áll/ alkalom.

Az első kezelésemről és élményeimről ITT a második alkalomról és a felmerülő kérdésekről pedig ITT találjátok a beszámolómat. Ezt azért javaslom elolvasni, mert a lényeges információkat ezek tartalmazzák.

A harmadik alkalommal is minden azonos módon zajlott mint előtte, így erről semmi újdonságot nem tudok elmondani, így elkezdem inkább összegezni mit látok idáig.