Ugrás a fő tartalomra

A legújabb C vitaminos csodakencém a pattanások nyomaira és a foltok halványítására

Neogence C vitaminos szérum
Problémás bőrömről a rendszeres olvasóim már jól tudnak, tele van a blog mindenféle praktikával és olyan termékkel amit kipróbáltam a bajaimra.

A bőröm persze sokat javult a sok lézeres kezelés és a kiemelkedő kozmetikusom, és természetesen a jól megválasztott készítmények megfelelő alkalmazása miatt.

Ma már tudom, hogy ha a bőröm egyensúlyát nem borítom föl, akkor a zárt comedóim mennyisége drasztikusan csökken. És ezt az állapotot fenn is kell tartanom, így inkább ez a nehezebb.


Revitalizáló folthalványító
A Neogence termékeiről már többször írtam ITT, sok készítményét kipróbáltam a jó visszajelzések miatt. Ami már idáig is hozzám nőtt az a Hialuron szériából a hidratáló szérum, amiről ITT írtam nektek, illetve az esszencia amit ITT találsz.

Most pedig ismét egy termék, amit már most érzek, hogy nem fogok tudni nélkülözni. Sajnos nem egy olcsó dolog, de most akcióban kapható ITT, így én is gyorsan be fogok még szerezni.
A Neogence C-vitaminos fehérítő széruma nem véletlenül az egyik legnépszerűbb termék.
Teljes leírását ITT találod a szuper összetevőkkel és a használati utasítással. Nem másolnám be, mert inkább a saját tapasztalataimat osztanám meg veletek.
Nagyon könnyű szérum

Szóval ott tartottam, hogy észre vettem magamon, hogy ha megfelelő termékeket használok a bőrömre, és nem hagyom túlszáradni, dehidratálódni a felszínét, megfelelően puhítom, akkor sokkal szebb és kevésbé mitesszeres a bőröm, azaz a zárt comedók nem záródnak be, így spontán ürülnek.
A korpás szeborreás bőröknek ez a legjobb módszer a faggyúmirigyek normalizálása mellett.

A C vitaminról már rég tudjuk, hogy magas hatékonysággal működik a problémás bőr kezelésében is. A Neogence széruma nagyon kellemes könnyű fluid, ami se nem csíp, se nem mar, se nem szárít.
Nincs színe, nem is olajos és nem is "ledörzsölhető" szérum.

A hialuron szérumom után viszem fel a bőrömre, várom a gyors beszívódást, majd a bőröm igényeihez mért krémmel zárom az arcápolást.
Könnyen beszívódó laza szérum

Amióta használom a terméket a bőrképem egységesebb és frissebb. Nagyon jól működik minden termékem alá, mert nem képez réteget hanem egyszerre felszívódik.
Fiatal bőrre önmagában is elég lehet.
Pár C vitaminos terméknél azt éreztem mintha a bőröm felszínét kissé megmarná, de ennél a szérumnál csak azt érzem, hogy a hialuron mellé egyszerűen tökéletes táplálást garantál.
Más fehérítő szérumom után pedig vagy húzódott a bőröm, vagy darabosan le tudtam dörzsölni száradás után a krémet az arcomról.
Ezzel nincs ilyen hiba.

Aki nem sajnálja a bőrére és meg is teheti, annak mindenképpen ajánlom, mert nagyon könnyű, gyors, hatékony és bármilyen arcápolási rutinba beilleszthető szérumról van szó.
A bőröm nagyon hálás érte, a pattanások után maradt rózsaszín foltjaimat szépen lenyugtatja, illetve a pigment foltjaim is sokkal halványabbak ( de persze megfelelő fényvédelmet is alkalmazok mellette).
Pattanásokat, irritációt nem okozott, sőt..mintha mindezeket enyhítette volna.

Online tudjátok beszerezni ITT.Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.

Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

Fotona 3D arcfeszesítés 3. alkalom

A Fotona 3D és 4D az arcfeszesítő eljárások legújabb, több kezelésből álló kombinált módszere. A 3D három lépcső/ülés, a 4D pedig négy lépcsős kezelésből áll/ alkalom.

Az első kezelésemről és élményeimről ITT a második alkalomról és a felmerülő kérdésekről pedig ITT találjátok a beszámolómat. Ezt azért javaslom elolvasni, mert a lényeges információkat ezek tartalmazzák.

A harmadik alkalommal is minden azonos módon zajlott mint előtte, így erről semmi újdonságot nem tudok elmondani, így elkezdem inkább összegezni mit látok idáig.