Ugrás a fő tartalomra

Touchland- Kub2go avagy hogy lesz divat a kézfertőtlenítőből

Kub2go eper és citrus
Itt a jó idő, és egyre többet programozunk, többet mozdulunk ki, és ilyenkor van a szezon a kézfertőtlenítők terén.

Bevallom mindig tartok itthon, de leginkább a kocsiban tesz nekem jó szolgálatot, illetve ha esetleg kórházba kell vonulni.

Ha tehetem inkább az alapos kézmosásban hiszek, több okból is. Egyrészt mert a kézfertőtlenítő zselék után továbbra is úgy érzem mintha lenne a kezemen valami, azaz inkább koszosabbnak érzem magam, mint a használat előtt, illetve valahogy az az érzésem, hogy nem jó a kéz bőrének ez a rátapadt cucc.

Szóval nem erőltetem túl a használatukat, és hozzászokni se szeretnék..
Jó azért az is, ha néha bejut egy kis baci ide-oda, mert aztán meg nézhetünk -kis túlzással- ha az immunrendszerünk ellustul :-).

Nos tehát a steril környezetnek három esetben vagyok híve, egyrészt az intim testrészek/ helyek terén, másrészt az arc területén, illetve bőrsérülések, sebek esetén.
Touchland Kub2go összetevői

Ettől függetlenül persze ha érzékeny vagy erre-arra, koszos helyen, vagy betegek közt jársz akkor mindenképpen javasolt a kezünk fertőtlenítése.
Nem is a kéz lenne a baj, mert az egészséges bőrön át nem jut be a kórokozó, hanem arról van szó, hogy a kezünkkel a szemünkbe, szánkba, orrunkba ( már aki ), és intim területek környékére nyúlkálunk, és ott kezdődik a probléma, ha a testnyílások, nyálkahártyák is telítődnek olyan kórokozókkal amit ugyan normál esetben észrevétlenül kidolgoz a szervezetünk, de ha épp nincs a toppon az immunrendszer akkor akár betegek is lehetünk tőle.

Én marhára nem vagyok ez az elkapok ezt vagy azt alkat,korán kapta az immunrendszerem a kiképzést, szerencsére természetesen úton születtem ( igen azt mondják ez is számít), anyatejet kaptam, gyerekként nem lettem túlgyógyszerezve ( ez sokszor a gyermekorvos erénye, mert egy kezdő anyuka ugye azt követi amit az orvos mond ), bölcsibe-oviba jártam ( azaz minden gyerek rámragasztott egy csomó bacit), lány létemre pedig minden mocsokba belemásztam, minden állatot megsimogattam, tehát nem lehetett kispálya amit benyaltam.
Kub2go használata
Na és persze azt se hagyhatjuk ki, hogy az immunrendszer részben veleszületett...de több infó az immun témába ITT.

Na visszatérve a cikk lényegéhez, azaz a termékhez amiről írok, azért rizsáztam ennyit az elején, mert nagyon röviden össze tudom foglalni a lényeget, így kb 5 sorból is állhatna a bejegyzés.
A design tökéletes, valljuk be, mi akik megvették, sokszor ez volt az első számú indok. Műanyag az egész, így a súlya is könnyű.
Az illat ígérete volt a másik ami engem megmozgatott, nehezen döntöttem, az eper volt az alap amit tuti meg akartam szerezni, mellé a citrus illatot választottam másodiknak.
Azért vettem két darabot, mert egy a kocsiba, egy pedig -szükség szerint- a táskába kerül.
A baciölő hatásról persze nem tudok beszámolni, az tuti, hogy full alkohol, hisz kifújáskor csak ezt érzed, és azt is tudjuk, hogy az alkohol jó fertőtlenítő.

Sok bejegyzést kerestem az illatok milyenségéről, nagyon meglepett, hogy senki sem ír erről, de már rájöttem, hogy miért...mert semmi jelentősége...
Olyan enyhe illat marad csak az elpárolgott alkohol szag után, amit csak az érez aki keresi.
Az eper egyébként igazi mű cukros eper illat..nekem bejön, pont erre vágytam..a citrus nekem csalódás, mert szinte alig érezhető, olyan semleges.

Touchland-Kub2go eper és citrus


Összefoglalva: Valljuk be..jól néz ki..vágysz tehát rá..
Óriási ötlet valaminek olyan külső formát adni, hogy meg akard szerezni.
Nagyon szép színek és design, csalogató illatok, amik sajnos csak keresgélve vagy halványan érezhetőek.
Sajnos ha az illatanyag növelve lenne, akkor az azt jelentené, hogy valamely összetevő pedig csökkentve, így biztos megvan ennek az aránynak az oka...nagy bánatomra..

Talán az intenzívebb illatfajták lennének még nálam befutók ( a citrus pár percig se tart, az eper tovább érezhető)

Ha jól tudom 38 ml, a dobozon 3-4 fújás az ajánlott, a magyar cetlin 2-3 fújás / alkalom.
Ember legyen a talpán, aki kiszámolja, hogy a valóságban ez mennyi használatra elegendő, azaz hány porlasztásra elég.
A hivatalos weboldalon közel 200 használatot ír.. mennyünk tutira, osszuk el, és vegyük ezt 100-nak, azaz 35 ft-ra számolok egy fertőtlenítést.
Bár elsőre sokkoló a 3500ft/db fogyasztói ár, de innen nézve már nem olyan vészes.
Tekintve, hogy a zselék használatát nem szerettem a fura utóérzet miatt, így fogalmam sincs abból -gondos fontolgatás és kockázat elemzés után- mennyit locsolgattam magamra. Ebből biztos hamarabb és könnyebb szívvel fogok sprickulni...

További illatként még elfogadnék egy jó kis dinnye, maracuja ( passion fruit), narancsvirág (neroli), fenyő ( igazi)-cédrus illetve púderes illatokat is...de persze ez nem tőlem függ sajnos, mert ilyen persze nincs a kínálatba...

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.