2016. 04. 01.

A legújabb C vitaminos csodakencém a pattanások nyomaira és a foltok halványítására

Neogence C vitaminos szérum
Problémás bőrömről a rendszeres olvasóim már jól tudnak, tele van a blog mindenféle praktikával és olyan termékkel amit kipróbáltam a bajaimra.

A bőröm persze sokat javult a sok lézeres kezelés és a kiemelkedő kozmetikusom, és természetesen a jól megválasztott készítmények megfelelő alkalmazása miatt.

Ma már tudom, hogy ha a bőröm egyensúlyát nem borítom föl, akkor a zárt comedóim mennyisége drasztikusan csökken. És ezt az állapotot fenn is kell tartanom, így inkább ez a nehezebb.


Revitalizáló folthalványító
A Neogence termékeiről már többször írtam ITT, sok készítményét kipróbáltam a jó visszajelzések miatt. Ami már idáig is hozzám nőtt az a Hialuron szériából a hidratáló szérum, amiről ITT írtam nektek, illetve az esszencia amit ITT találsz.

Most pedig ismét egy termék, amit már most érzek, hogy nem fogok tudni nélkülözni. Sajnos nem egy olcsó dolog, de most akcióban kapható ITT, így én is gyorsan be fogok még szerezni.
A Neogence C-vitaminos fehérítő széruma nem véletlenül az egyik legnépszerűbb termék.
Teljes leírását ITT találod a szuper összetevőkkel és a használati utasítással. Nem másolnám be, mert inkább a saját tapasztalataimat osztanám meg veletek.
Nagyon könnyű szérum

Szóval ott tartottam, hogy észre vettem magamon, hogy ha megfelelő termékeket használok a bőrömre, és nem hagyom túlszáradni, dehidratálódni a felszínét, megfelelően puhítom, akkor sokkal szebb és kevésbé mitesszeres a bőröm, azaz a zárt comedók nem záródnak be, így spontán ürülnek.
A korpás szeborreás bőröknek ez a legjobb módszer a faggyúmirigyek normalizálása mellett.

A C vitaminról már rég tudjuk, hogy magas hatékonysággal működik a problémás bőr kezelésében is. A Neogence széruma nagyon kellemes könnyű fluid, ami se nem csíp, se nem mar, se nem szárít.
Nincs színe, nem is olajos és nem is "ledörzsölhető" szérum.

A hialuron szérumom után viszem fel a bőrömre, várom a gyors beszívódást, majd a bőröm igényeihez mért krémmel zárom az arcápolást.
Könnyen beszívódó laza szérum

Amióta használom a terméket a bőrképem egységesebb és frissebb. Nagyon jól működik minden termékem alá, mert nem képez réteget hanem egyszerre felszívódik.
Fiatal bőrre önmagában is elég lehet.
Pár C vitaminos terméknél azt éreztem mintha a bőröm felszínét kissé megmarná, de ennél a szérumnál csak azt érzem, hogy a hialuron mellé egyszerűen tökéletes táplálást garantál.
Más fehérítő szérumom után pedig vagy húzódott a bőröm, vagy darabosan le tudtam dörzsölni száradás után a krémet az arcomról.
Ezzel nincs ilyen hiba.

Aki nem sajnálja a bőrére és meg is teheti, annak mindenképpen ajánlom, mert nagyon könnyű, gyors, hatékony és bármilyen arcápolási rutinba beilleszthető szérumról van szó.
A bőröm nagyon hálás érte, a pattanások után maradt rózsaszín foltjaimat szépen lenyugtatja, illetve a pigment foltjaim is sokkal halványabbak ( de persze megfelelő fényvédelmet is alkalmazok mellette).
Pattanásokat, irritációt nem okozott, sőt..mintha mindezeket enyhítette volna.

Online tudjátok beszerezni ITT.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...