Ugrás a fő tartalomra

Frakcionált CO2 lézer napló - 4.nap

Hát már nagyon rosszul viselem a bezártságot és jó lenne már ha kimozdulhatnék.
Frakcionált CO2 4.nap
Komolyan ez a legrosszabb az egészben..
Én ezt a látványt nem vállalom be senki idegen előtt, így itthon bujkálok, se smink, se pára, se gőz, se arcmosás, se pakolások...csak az emlegetett termál víz és a speciális krémezés.

Ma szépen, óvatosan és csiga lassú ütemben megindult a hámlás.
A szám szélénél kezdődött, majd az orrcimpáknál folytatódott, estére pedig a szemöldököm közötti rész is elkezdődött.4. nap fraxel, enyhe hámlással
Nem is igazi hámlás ez, hisz nagyon apró kenyérmorzsa szerű gríz potyog az arcomról.
Nem kellemetlen, nem is viszket nekem, és ma éreztem igazán fontosnak, hogy használjam a termál vizes sprayt és kenegessem többször az arcom...ez sokat segít!

A cicaplast kenőcsöt javasolták, de úgy érzem ez most már nem az igazi, így az előző hámlasztásomkor kapott mosakodókrémmel helyettesítettem, ami sokkal jobban zsíroz és vizez, így kellemesen nedves marad a bőr a hámlás közben is.

Reggel már csak mini ödéma volt
A szememen az ödéma teljesen elmúlt -azaz reggel volt még egy minimális, ami pár óra múlva teljesen eltűnt-, így ennek örülök a legjobban, de persze nagyon várom már, hogy teljenek a napok, és végre túl legyek a  teljes hámláson.

A lakás és az ágy kezd tele lenni a bőrcafatokkal  (valószínűleg nálunk van az atkák mennyországa), és a tudatosan elkötött és vastag pánttal lefogott hajamra is ráférne pszichésen egy hajmosás végre, de amíg a bőröm nem hámlott le teljesen, addig nem tenne jót neki a víz és a tartós gőz és hajszárítás (főleg a jelenlegi derékig érő hajam esetében aminek a mosása olyan 1 órás mutatvány).

4.nap fraxel, így hámlik
A párnahuzatomat természetesen naponta cseréltem, hogy a megkínzott régi és a majdani új bőr a lehető legfrissebb anyagokkal érintkezzen, és a hajam is ezért van távol tartva az arcomtól.
A napokban csak gyors zuhany, a fenn említett okok miatt, de nagyon vágyom már egy jó gőzös forró fürdőre.


A korábban elvégeztetett mikro laser peel 4.napomon jól látszik mennyivel brutálisabb volt a látvány, és mennyivel vastagabb pörk képződött azzal a kezeléssel.

Az orr és a száj környékén kezdődik
Ez érthető, hisz ITT bemutattam a bevezetőben a képen, hogy mi a különbség a két kezelés között, és míg az a teljes bőrfelszínt érintette, ez a frakcionált hámlasztás csakis pöttyökben éget, egy másfajta lézer fajtával ( CO2 lézer), és ezáltal hatékonyabb a hegek kezelésében, viszont 3-5 kezelést is fel kell venni a látható javulás érdekében...na ez a kellemetlen része.

Összefoglalva: Lassú és végtelennek tűnő hámlás kezdődött, ami a nap folyamán sem eredményezett óriási változást. Az új bőr nem érzékeny, nem csípi a krém, nem nedvedzik, hanem szép és megérett bőr, azaz csak a rózsaszín színén látszik, hogy még friss a kis aranyos. Panasz nincs..vagyis csak az ingerszegény környezet..az számít?

Megjegyzések

  1. nagyon ígéretesnek tűnik, annyira szép az "új" bőröd a hámlás alatt, kár, hogy nem tettél fel egészarcosat előtte és majd az utána képekkel, de úgy emlékszem az egyik "félarcos" bejegyzésedben írtad, hogy max ennyit vagy hajlandó vállalni, káááár :D

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ohh köszi! Igen az a fél arc is maszkban..:-) annyi a max..

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.