Ugrás a fő tartalomra

Inspiráció: Ismeritek Cassandrát?

Nem mai dolog, de aki még nem ismeri bemutatnék egy súlyosan aknés lányt: Cassandrát.
Cassandra Bankson

Miért hírértékű ez?

Mert ennek a lánynak elég súlyos, cisztás aknék tarkítják az arcát, és volt olyan bátor, hogy a feltöltött videóiban látványosan szemlélteti, hogy mi mindent tud az ember leplezni egy kis körültekintéssel.


Szegény lány megjárta a hadak útját, nagyon lelkes és aranyos, kivéve azt amikor full sminkben komfortosabban érzi magát és idegesítően affektál, így gyengébb idegrendszerűeknek inkább olyan videóit ajánlom ahol nincs rajta smink, mert ott a sajátos humorától eltekintve teljesen normális, szimpatikus, és nem érzi úgy, hogy egy speciális stílusban kell tátognia és beszélnie...de ez is érdekes volt, tiszta pszichológia..


A hasonló problémával küzdőknek érdemes a videóit végignézni, mert sok trükköt tanulhatunk tőle.
"Sajnos" angol az anyag, de azért akinek nem megy olyan jól a nyelv, annak is érdekes kattintani, mert a képek önmagunkért beszélnek.
A lányról annyit, hogy amerikai, tizenévesen már magántanuló lett, annyian csúfolták és frusztrálták az arcbőre miatt, hogy nem bírt emberek közé menni.
Évekig minden kezelés vagy bőrgyógyász hatástalan maradt, míg napjainkra végül sikeresen javított az állapotán egy orvos.
A sminkelési technikáit annyit próbálgatta, hogy végül kénytelen volt magától profin kitanulni mindent, és annyi cuccot kipróbált, hogy érdemes odafigyelni rá.
Külföldön nagy sztár lett, hisz a videóit rengetegen megnézik, és olyan problémát boncolgat ami sokakat érint mégsem esik róla szó nap mint nap.


Köszönjük, kitartás, és sok sikert!

Megtalálható:
Facebook
YouTube
Blog
Google+




Megjegyzések

  1. N aigen, én is feliratkoztam a csatornájára, mert szimpatikus volt az aknés videó, aztán leiratkoztam, mert nem bírtam az affektálását. :-D Egyábként úgy tudom, modellkedik is, biztos onnan ez a viselkedés...

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Átérzem:-))
      A "valódi" modellkedés úgy tudom a videói után jött, így én úgy vélem gyárilag ilyen :-D

      Törlés
  2. Láttam szegényt lányt, nagyon durva...Én attól teljesen kikészülök, ha van rajtam pár pattanás, ő mit élhetett meg?! Nagyon nagy ereje és kitartása lehet, büszke lehet magára! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen-igen..én is elgondolkoztam magamon, hogy "na ez az igazi probléma, nem az enyém"..

      Törlés
  3. Szia! Ismerem a videóit, rajta azért szakember segített h. szép legyen a bőre (orvos), nem magától történt és nem csak azoktól a termékektől amiket magára ken. Nevesíti is a videóiban a szakembert aki "megmentette a bőrét". Elfedni eltudta a problémás bőrét messziről, tényleg profin megoldotta... meg képeken sem látszik, de azért közelről mindenki látná az 5-6réteget amit magára kent (egykor). A primer neki nagyon bejött meg a profi termékek... sok itt az országunkban elérhetetlen (max. rendelni lehet külföldről), de nem a magyar fiatalok pénztárcájához való. Egy mai saját keresettel nem rendelkező tini nem tud 8-9 ezret kiadni egy profi alapozóra, primerre, fixálóra stb. a videóban a lány igen. Neki a napi sminkes rutinja többtízezer Ft volt amíg problémás volt a bőre. Pl. az alapozója nagyon jó és rengeteg árnyalatban kapható HD termék, nem 5-6, mint ami itthon a választék a középkategóriás termékeknél. Azért ha van valakinek 50-60ezre feleslegesen inkább keressen egy elismert bőrgyógyászt, mellette meg egy jó kozmetikust havonta és oldja meg a bőrproblémát a sok kence helyett. Én átérzem a lány helyzetét, nekem is voltak gondjaim a bőrömmel, annyira nem volt gáz, mint az övé... de még most sem tökéletes, csak már nem a pattanások a jellemzőek hanem inkább a mitesszerek, tisztítani lehet a bőröm, meg kevésbé eltömíteni jó termékekkel, de nem oldódik meg teljesen, mert ilyen a bőrtípusom.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen-igen írtam is, hogy orvostól-orvosig járt, egyébként bemutatja itt-ott a gyógyszereit is amit kapott, de anno sokat nem segítettek rajta, ezt a rendszeres bejelentkezéseikor mutogatta végig, hogy hirtelen minden hatásosnak tűnt aztán mégse..

      Igen, élőben nem lehet olyan természetes a látvány (mivel sminkes vagyok, ezt jól tudom), de ezt nem mindenki veszi észre aki futólag ránéz, így ez is extra teljesítmény és óriási erőfeszítés tőle, hogy ezt megtanulta.

      Hát ahhoz én túl sok tinit látok Mac-be és prémium drogériákban vásárolni, hogy általánosítsak ki mit engedhet meg magának :-D , de hát valóban olcsóbban és egyszerűbben kezelhető 1-2 probléma mint azt ahogy az ember előre gondolná, és ha időben elcsípi akkor megúszható sok kendőző termék használata.

      Törlés
  4. Láttam már régebben is az egyik videóját, nagyon látványos a változás amit elér, de azért kíváncsi lennék rá, hogy élőben hogyan mutat. Gondolok pl. erre a rengeteg alapozóra stb, nincs-e nagyon maszkhatása. Bár az igaz, hogy még a maszkhatás is jobb, mint az eredeti állapot :( Szegény lány, sajnálom, de azért jó, hogy talált olyan megoldást, ami bejött neki.
    Egyébként írtam neked emailt :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ÁÁÁ biztos nagyon vakolat élőben, és ugye a rusztikus felület ( dudorok ) is kijön, ha a fény máshogy esik rá..de hát ez van :-(

      Hát jahh..nem lehet leányálom...

      Mindjárt nézem:-)

      Törlés
  5. Én néhány hónapja hallottam róla először, meg is néztem néhány videóját, zseniális :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-) hozzám csak most jutott el..inspiráló, és helyére teszi a dolgokat, az biztos!

      Törlés
  6. Szépjóreggelt, Orofluido ügyben szeretnék érdeklődni, van egy kis fenntartásom a következővel: http://www.iparfumeria.hu/kozmetikumok/orofluido/orofluido-beauty-olaj-minden-hajtipusraelixir-50-ml/ 2990 Ft?? Ez létezik? A hajvarázson több mint a duplája..
    köszi szépen, Kinga

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ez 50ml ( 2890) és a másik honlapon az elixír pedig 100ml (7790), és elvileg létezik mindkét kiszerelésben.
      Így már ugye 5780 áll szemben a 7790-el, de még így is sok, tehát nincs ötletem, mert az 50ml-est is közel 4000ft-ért árulja más...

      Nem rendeltem még az olajat, így nem tudom mi lehet a csavar..de lehet majd megpróbálom egyszer az iparfümériát...

      Törlés
    2. Alapjában a cég megbízható, nemzetközi háttérrel rendelkezik, azonban alaposabban utánaolvastam, volt pár vevő aki parfüm-eredetiséget kérdőjelezett meg. Rendeltem anno tőlük tigit, de ott nincs összehasonlítási alapom, mert nem vettem az adott termékeket klasszik tigi forgalmazótól.

      Én megrendelném ezt az olajat, valahogy eljuttatnám hozzád ha van erre időd (ha az anonimitást őriznéd, egy előre megbeszélt pláza infopultjába leadom) utána érdekelne a meglátásod az eredetivel összehasonlítva.

      Törlés
    3. Engem is érdekel, hogy mit tud, azonnal kijön ha nem okés, egyrészt a jellegzetes illata miatt, de ha "csak" hígítva van, akkor az illat marad, de a hatás lehet más..

      Amúgy arra gondoltam, hogy ha külföldi a cég akkor lehet nem fizet áfát vagy nagyker áron tudja adni..vagy valami...és ezért olcsóbb

      Lehet én is berendelem, vagy meg is nézném szívesen..szóval nem probléma..

      Törlés
    4. Oki egyeztetünk mailben, írok ha megvan a cucc

      Törlés
  7. Engem sajnos nem inspirál, én csak rosszul érzem magam attól ha sok festék van rajtam, inkább sajnálom szegény lányt, főleg, hogy azért még mindig elég durva a bőre szegénykének:( legalábbis egy 2012-es októberi videójáról ez jött le :( viszont az tény, hogy mikor az embernek van 1-2 ragyája és már a falat kaparja, akkor azért elgondolkodtató, hogy biztos mi jártunk rosszul?:D :S

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Engem azért inspirál, mert hajlamos vagyok elkeseredni a bőröm miatt, és aztán megláttam az ő videóit, és erőt nyertem abból amilyen jól és pozitívan kezeli a kérdést, és próbálja megoldani és kendőzni a problémáját.

      Törlés
  8. Én is láttam a videoját, igen, látványos, de azért mégsem egészséges.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szegényke, elég baj ez neki :-(
      De jó példa arra, hogy legalább az utcára ki merjen menni akinek ilyen gondja van.

      Törlés
  9. Helyreteszi az ember értékrendjét.....:))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz