Ugrás a fő tartalomra

Real Techniques - Bold Metals Collection ecseteket próbáltam

Nagyon szép ecseteket sikerült alkotni a Real Techniques stábjának.
Real Techniques Metals ecsetek

Vajon a dupla ár és a különleges megjelenés dupla akkora élményt nyújtanak mint a hagyományos RT ecsetek?

Base ( arany) , finish ( bronz/rózsa arany ) és eyes ( ezüst ) csapatokra van osztva a széria, engem csak a finish ecsetek érdekeltek, ami egy lapos kontúrozó és egy kúp pirosító/highlight ecsetet takar.Real Techniques 301, 300
Tudni kell, hogy a "fapados" RT ecsetek árban 8-10 dolláros áron elérhetőek ( ezekről infó ITT ), a Metals ecsetek pedig 16-26 dollár közöttiek.

Azt persze látjuk, hogy a design sokkal szebbre sikerült, az ecsetek súlyosabbak mint a hagyományos RT ecsetek, és súlyozva is vannak, de az ecset nyele műanyag és nem fém, amin egy kicsit meglepődtem.
Összességében egyébként jól néznek ki, de itt is felfedezhetőek a RT-re jellemző apró pontatlanságok, amitől "handmade" feelinget sugallnak.

300 Tapered blush -kúpos pír ecset- puha de mégis tömött ecsetről van szó, a megszokott RT minőségben.
Real Techniques Metals Finish
Ezt a formát én nem szeretem a pirosítás terén, és nekem egy kicsit kicsi is a mérete.
A tömöttsége miatt nem hajlik annyira mint megszoktam a pirosító ecseteimnél.
Számomra tehát inkább célzottabb munkákra, azaz highlighter jellegű pirosítók, vagy kifejezetten fényes highligher termékek felhelyezésére ideális ( de erre a célra a kicsit kisebb RT contour brush is szuper a core collection-ból ).
Próbáltam még kontúrozáshoz is, és nekem arra is jobb mint a pirosításhoz.
Nem szerettem meg tehát annyira mint vártam, az én arcomra a nagyobb fejű és formában kissé más ecsetek jobban passzolnak, ha pirosításról van szó. Azokkal sokkal elmosottabb a pirosítás széle már az első érintésnél (Bobbi Brown Blush vagy Paris Berlin 22 Yang Tzu), ennél az ecsetnél pedig nekem kissé kontúros a pír, ha nem figyelek extrán oda.
Tapered blush, Flat contour
Sajnos nem lett kedvenc, amihez hozzájárul az is, hogy véleményem szerint az ecset erősen túlárazott ( bár valóban nagyon szép ).
Ezt az ecsetet olyanok tudják pirosításra jól alkalmazni, akik ilyen formájú ecsettel szeretnek pirosítani akiknek kisebb területen kell pírt felvinni az arcukra.

301 Flat contour - lapos kontúrozó ecset - tömött, rövid szőrű ecset ideális méretben a kontúrozáshoz. Na ez végre szerelem. Nem is a kiemelkedő minőség ami a feltűnő ( mert ugye azt az RT-nél megszoktuk és elvárjuk ), hanem az ideális méret és forma eltalálása volt ami engem meggyőzött.
Ezt a kialakítást idáig minden arcon könnyen alkalmaztam.
Itt érzem a súlyozás meglétét, mert tényleg úgy tudod kezelni az ecsetet, hogy az a legszebb ívben és szögben segíti a festék felvitelét.
A világos sörte szín nagyon szépen mutatja, hogy mennyi festéket vittél fel az ecsetedre, így könnyebb elkerülni a túlzott mennyiségű kontúr felvitelét.
Pirosító, highlight és kontúr ecset

Összefoglalva: Két dolog vívódik bennem, az egyik énem azt mondja, hogy azért ezek erősen túlárazott ecsetek a Real Techniques részéről, mert hozzá szoktunk a jóhoz, azaz kimagasló minőséghez és ehhez képest roppant alacsony árhoz ( bár tudjuk, hogy az előállítás fillérekbe van, de ugye ezzel a többi gyártó sem törődik).
A másik, hogy a két ecset formája valóban kiemelkedő, mert az egy dolog, hogy én a 300-as formájánál van olyan ecset, amit ennél jobbnak tartok, de tudom, hogy sokan szeretik ezt a formát. A 301-es pedig nagy űrt töltött ki a piacon.
Szóval ha mindezen ecsetek olcsóbban ( 24 és 26 dollárba kerülnek ) lennének a piacon, akkor azt mondanám, hogy mindenki most azonnal vegyen mindenkinek a családjában, de így ezen az áron azért azt mondanám, hogy csak az elvetemültek gondolkozzanak a vásárlásán, bár az ecsetek minőségével semmi baj nincs, és a forma is egyedi, de a RT egyéb ecsetei közül is találunk olyanokat amivel kiválthatóak ezek az ecsetek.

Remélhetőleg az Real Techniques népszerűsége nem fogja az egekbe emelni az áraikat, mert úgy vélem pont azért tudtak kiemelkedően nagy eladási számokat produkálni, mert az ár/érték arányban legyőzhetetlenek voltak.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.