2015. 09. 30.

Green Peel, a 100% gyógynövényes mélyhámlasztás

Itt az ősz (pfuujj) , és ha ősz akkor kezdődik a hámlasztás ideális időszaka (hurrá).
A hámlasztás összetevői

ITT már felvezettem milyen problémákra ideális a kezelés, és ITT már olvastátok a pár évvel ezelőtti tapasztalatokat és képen is bemutattam az eredményeket.

Mivel azóta a bőröm és a korom is változott, mellesleg a Green Peel is megújult, eljött az idő, hogy felfrissítsük a tapasztalatokat, és ismét dokumentáljam nektek képekben a történteket.

Még mindig nagyon sokan írtok, ahol a kezelésről érdeklődtök, sokatok ki is próbálta az általam ajánlott megbízható szakembernél, és mindannyian roppant hálásak és elégedettek voltatok a Green peel hatásaival, így úgy vélem a téma örökzöld.Green Peel - a gyógynövény massza
Mivel ITT már nagyon alaposan kiveséztem, hogy milyen volt a kezelés, mit érzel, mi történik, ezért nem ismételném önmagam, olvassátok át, ez most sem történt máshogyan.

A Green peel azonban megújult az elmúlt években, a hazai forgalmazását és oktatását is átvette egy erre érdemesebb szakember, így azoknak is javaslom a kezelés újbóli felfedezését, akik esetleg olyan szakembert látogattak akik miatt nem voltak elégedettek az eredménnyel....de ez már a múlt.

Változás az is, hogy a kezelés otthoni ápoló csomaggal is bővült, így vége a zuglaboros kamilla teás, és "felütött" ápoló krémek korszakának is.
Green Peel - borogatás

A "hivatalosabb" szakmai infót  ITT olvashattok a kezelésről, idéznék is innen:

"A következő zavaró szépséghibáknál alkalmazzuk leggyakrabban:

Acne vulgaris és más acne formák, acnés és egyéb hegek, hiper és hipopigmentáció bizonyos fajtái (májfolt, pattanás utáni pigmentfolt), öregedő, atrophiás, napfény által károsodott bőrök, mitesszeres, zsíros, tágpórusú bőrök. A Classic eljárás kémiai és szintetikus hámlasztó anyagok nélkül, 100 % gyógynövény-összetétellel erős vérbőség fokozó hatást ér el, mely a bőr anyagcsere fokozódásához és méregtelenítéséhez vezet. Lehámlasztja az epidermis rétegeit és a cutis felső részeit aktivizálja, regenerálja. Serkenti a sejtújraképződést, ezáltal egy jól látható bőrregeneráció is történik. A bőr minősége javul színében és rajzolatában egyaránt."

Green Peel - kezelés után azonnal
Akit csak végeredmény érdekli, annak -lebutítva- annyi történik a kezelés alatt, hogy a bőröd kitisztítása után egy gyógynövényes masszát masszíroznak a bőrödbe, aminek a hatására a bőr szépen, és egyenletesen lehámlik olyan 4-6 nap alatt. ITT lehet látni képeket a hámlás folyamatáról.

A kozmetikában eltöltött idő olyan 1-2 óra között mozog, ami függ a bőröd állapotától.

A mostani kezelésemet Kata végezte ( infó róla ITT ), aki Budán egy igényes szalonban tevékenykedik, nagyon jól megközelíthető helyen, és tizenéves rutin van a kezében, így kapcsolatunk már a 2000-es évek elejére datálható.
Általa ismertem és szerettem meg a Green peel hámlasztást, ami nagyon sokat segített a problémás bőrömön.

Szakértelmének köszönhetően minden alkalommal megfelelően lehámlottam, semmilyen negatív tapasztalatom nem lett a termékkel, így általa lettem úgymond masszív Green Peel "kliens".

Green Peel - Otthoni ápoló szett

Kata kezelései közül - akik a Green Peel-től tartanának-, azoknak Phyt's bio kezeléseket tud javasolni, amiből a "White bio" fehérítő kezelés vagy a "Skin Renov" glikolsavas hámlasztás igen népszerű.

Természetesen mikrodermabráziót is végez, ha valaki ahhoz az eljáráshoz ragaszkodik, és a luxus Maria Galland kúrák is elérhetőek nála, ami a Green Peel utókezelésekor jön jól, amikor a bőr nyitva áll, és könnyen be lehet táplálni minden földi jóval.

A kezelés napja:

Schrammek - Hámlasztás otthoni ápolása
A Green Peel kezelésemen -szokásomtól eltérően- most nem este, hanem délelőtt estem át.
Ez azért volt furcsa, mert megszoktam, hogy a kezelés után hamar ágyba kerülök, így az első órák égő érzését átalszom, és reggelre szinte el is felejtem, hogy mi történt - és csak a tükör emlékeztet rá.

A kezelést követően viszont most végig toltam egy egész hosszú napot lángoló arccal, ami sokkal jobban lángolt érzésre mint ahogy kinézett.
Ezt úgy kell elképzelni, mint amikor forró fürdőt veszel télen a hideg után, és a hosszú melegedés kapcsán érzed, hogy lüktet az arcod...na kb. ennyi, nem rosszabb.
Green Peel - 4 óra múlva
A tortúra viszont nekem sokkal kevésbé volt kellemetlen mint amikor az esti órákban végeztetem, valahogy nem voltam olyan érzékeny ( de ezt már gyantánál is észre vettem).
Nem tudom tehát, hogy melyik a jobb időpont, van pro és kontra..... ha reggel mész akkor annyival hamarabb leszel szép... ennyi értelmeset tudok hozzáfűzni.

A fotókon láthatjátok fönn a hámlasztás menetét, de ezen az oldalon ITT a lap alján van egy videó is róla, illetve  a mai képeimen még csak azt prezentálom, hogy a kezelés napján hogyan festek 4 és 8 óra elteltével.
 
Green Peel - 8 óra múlva
Természetesen szokás szerint készítettem a bőrömről "előtte" képet is, amit a hámlás után az "új" bőrömmel is össze fogok hasonítani, csak röppenjen már el ez a 4-6 nap.
Minden nap meg fogom képeken mutatni a bőröm állapotát.


Remélem velem tartotok, és kedvet kaptok egy ilyen kezeléshez, mert többszörösen megtapasztaltam már, hogy vannak azok a problémák, amiken csakis drasztikus beavatkozások tudnak segíteni, vagy a kozmetikákban a Green peel.

Ha kétséged támad akkor egy jó szakember minden esetben megfelelően fog tájékoztatni, hogy az elvárásaidat milyen kezelésekkel tudja teljesíteni, így kérdés esetén a greenpeeling.com vagy a 36 20 960 4159 -as számon tudsz érdeklődni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...