Ugrás a fő tartalomra

Green Peel, a 100% gyógynövényes mélyhámlasztás

Itt az ősz (pfuujj) , és ha ősz akkor kezdődik a hámlasztás ideális időszaka (hurrá).
A hámlasztás összetevői

ITT már felvezettem milyen problémákra ideális a kezelés, és ITT már olvastátok a pár évvel ezelőtti tapasztalatokat és képen is bemutattam az eredményeket.

Mivel azóta a bőröm és a korom is változott, mellesleg a Green Peel is megújult, eljött az idő, hogy felfrissítsük a tapasztalatokat, és ismét dokumentáljam nektek képekben a történteket.

Még mindig nagyon sokan írtok, ahol a kezelésről érdeklődtök, sokatok ki is próbálta az általam ajánlott megbízható szakembernél, és mindannyian roppant hálásak és elégedettek voltatok a Green peel hatásaival, így úgy vélem a téma örökzöld.Green Peel - a gyógynövény massza
Mivel ITT már nagyon alaposan kiveséztem, hogy milyen volt a kezelés, mit érzel, mi történik, ezért nem ismételném önmagam, olvassátok át, ez most sem történt máshogyan.

A Green peel azonban megújult az elmúlt években, a hazai forgalmazását és oktatását is átvette egy erre érdemesebb szakember, így azoknak is javaslom a kezelés újbóli felfedezését, akik esetleg olyan szakembert látogattak akik miatt nem voltak elégedettek az eredménnyel....de ez már a múlt.

Változás az is, hogy a kezelés otthoni ápoló csomaggal is bővült, így vége a zuglaboros kamilla teás, és "felütött" ápoló krémek korszakának is.
Green Peel - borogatás

A "hivatalosabb" szakmai infót  ITT olvashattok a kezelésről, idéznék is innen:

"A következő zavaró szépséghibáknál alkalmazzuk leggyakrabban:

Acne vulgaris és más acne formák, acnés és egyéb hegek, hiper és hipopigmentáció bizonyos fajtái (májfolt, pattanás utáni pigmentfolt), öregedő, atrophiás, napfény által károsodott bőrök, mitesszeres, zsíros, tágpórusú bőrök. A Classic eljárás kémiai és szintetikus hámlasztó anyagok nélkül, 100 % gyógynövény-összetétellel erős vérbőség fokozó hatást ér el, mely a bőr anyagcsere fokozódásához és méregtelenítéséhez vezet. Lehámlasztja az epidermis rétegeit és a cutis felső részeit aktivizálja, regenerálja. Serkenti a sejtújraképződést, ezáltal egy jól látható bőrregeneráció is történik. A bőr minősége javul színében és rajzolatában egyaránt."

Green Peel - kezelés után azonnal
Akit csak végeredmény érdekli, annak -lebutítva- annyi történik a kezelés alatt, hogy a bőröd kitisztítása után egy gyógynövényes masszát masszíroznak a bőrödbe, aminek a hatására a bőr szépen, és egyenletesen lehámlik olyan 4-6 nap alatt. ITT lehet látni képeket a hámlás folyamatáról.

A kozmetikában eltöltött idő olyan 1-2 óra között mozog, ami függ a bőröd állapotától.

A mostani kezelésemet Kata végezte ( infó róla ITT ), aki Budán egy igényes szalonban tevékenykedik, nagyon jól megközelíthető helyen, és tizenéves rutin van a kezében, így kapcsolatunk már a 2000-es évek elejére datálható.
Általa ismertem és szerettem meg a Green peel hámlasztást, ami nagyon sokat segített a problémás bőrömön.

Szakértelmének köszönhetően minden alkalommal megfelelően lehámlottam, semmilyen negatív tapasztalatom nem lett a termékkel, így általa lettem úgymond masszív Green Peel "kliens".

Green Peel - Otthoni ápoló szett

Kata kezelései közül - akik a Green Peel-től tartanának-, azoknak Phyt's bio kezeléseket tud javasolni, amiből a "White bio" fehérítő kezelés vagy a "Skin Renov" glikolsavas hámlasztás igen népszerű.

Természetesen mikrodermabráziót is végez, ha valaki ahhoz az eljáráshoz ragaszkodik, és a luxus Maria Galland kúrák is elérhetőek nála, ami a Green Peel utókezelésekor jön jól, amikor a bőr nyitva áll, és könnyen be lehet táplálni minden földi jóval.

A kezelés napja:

Schrammek - Hámlasztás otthoni ápolása
A Green Peel kezelésemen -szokásomtól eltérően- most nem este, hanem délelőtt estem át.
Ez azért volt furcsa, mert megszoktam, hogy a kezelés után hamar ágyba kerülök, így az első órák égő érzését átalszom, és reggelre szinte el is felejtem, hogy mi történt - és csak a tükör emlékeztet rá.

A kezelést követően viszont most végig toltam egy egész hosszú napot lángoló arccal, ami sokkal jobban lángolt érzésre mint ahogy kinézett.
Ezt úgy kell elképzelni, mint amikor forró fürdőt veszel télen a hideg után, és a hosszú melegedés kapcsán érzed, hogy lüktet az arcod...na kb. ennyi, nem rosszabb.
Green Peel - 4 óra múlva
A tortúra viszont nekem sokkal kevésbé volt kellemetlen mint amikor az esti órákban végeztetem, valahogy nem voltam olyan érzékeny ( de ezt már gyantánál is észre vettem).
Nem tudom tehát, hogy melyik a jobb időpont, van pro és kontra..... ha reggel mész akkor annyival hamarabb leszel szép... ennyi értelmeset tudok hozzáfűzni.

A fotókon láthatjátok fönn a hámlasztás menetét, de ezen az oldalon ITT a lap alján van egy videó is róla, illetve  a mai képeimen még csak azt prezentálom, hogy a kezelés napján hogyan festek 4 és 8 óra elteltével.
 
Green Peel - 8 óra múlva
Természetesen szokás szerint készítettem a bőrömről "előtte" képet is, amit a hámlás után az "új" bőrömmel is össze fogok hasonítani, csak röppenjen már el ez a 4-6 nap.
Minden nap meg fogom képeken mutatni a bőröm állapotát.


Remélem velem tartotok, és kedvet kaptok egy ilyen kezeléshez, mert többszörösen megtapasztaltam már, hogy vannak azok a problémák, amiken csakis drasztikus beavatkozások tudnak segíteni, vagy a kozmetikákban a Green peel.

Ha kétséged támad akkor egy jó szakember minden esetben megfelelően fog tájékoztatni, hogy az elvárásaidat milyen kezelésekkel tudja teljesíteni, így kérdés esetén a greenpeeling.com vagy a 36 20 960 4159 -as számon tudsz érdeklődni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta.
A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani.

Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

FTC, Bioszálak, Vékonyszálas kontúr terápia, egyéni tapasztalataim őszintén

Szálak, szálak szálak.
Foglalkoztam már a témával ITT meg ITT, de most az egyéni tapasztalataimat szeretném megosztani veletek.
Rengetegen kérdeztek a kezelésről, így látom a téma még mindig aktuális.

Maga a felszívódó szálas terápia lényege az, hogy kollagén rostok képződnek a szálak helyén, majd a szálak pár hónap alatt felszívódnak, és a megerősödött kollagén rost pedig marad...egy ideig ( nem örökre).

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.