Ugrás a fő tartalomra

Green Peel, a 100% gyógynövényes mélyhámlasztás

Itt az ősz (pfuujj) , és ha ősz akkor kezdődik a hámlasztás ideális időszaka (hurrá).
A hámlasztás összetevői

ITT már felvezettem milyen problémákra ideális a kezelés, és ITT már olvastátok a pár évvel ezelőtti tapasztalatokat és képen is bemutattam az eredményeket.

Mivel azóta a bőröm és a korom is változott, mellesleg a Green Peel is megújult, eljött az idő, hogy felfrissítsük a tapasztalatokat, és ismét dokumentáljam nektek képekben a történteket.

Még mindig nagyon sokan írtok, ahol a kezelésről érdeklődtök, sokatok ki is próbálta az általam ajánlott megbízható szakembernél, és mindannyian roppant hálásak és elégedettek voltatok a Green peel hatásaival, így úgy vélem a téma örökzöld.Green Peel - a gyógynövény massza
Mivel ITT már nagyon alaposan kiveséztem, hogy milyen volt a kezelés, mit érzel, mi történik, ezért nem ismételném önmagam, olvassátok át, ez most sem történt máshogyan.

A Green peel azonban megújult az elmúlt években, a hazai forgalmazását és oktatását is átvette egy erre érdemesebb szakember, így azoknak is javaslom a kezelés újbóli felfedezését, akik esetleg olyan szakembert látogattak akik miatt nem voltak elégedettek az eredménnyel....de ez már a múlt.

Változás az is, hogy a kezelés otthoni ápoló csomaggal is bővült, így vége a zuglaboros kamilla teás, és "felütött" ápoló krémek korszakának is.
Green Peel - borogatás

A "hivatalosabb" szakmai infót  ITT olvashattok a kezelésről, idéznék is innen:

"A következő zavaró szépséghibáknál alkalmazzuk leggyakrabban:

Acne vulgaris és más acne formák, acnés és egyéb hegek, hiper és hipopigmentáció bizonyos fajtái (májfolt, pattanás utáni pigmentfolt), öregedő, atrophiás, napfény által károsodott bőrök, mitesszeres, zsíros, tágpórusú bőrök. A Classic eljárás kémiai és szintetikus hámlasztó anyagok nélkül, 100 % gyógynövény-összetétellel erős vérbőség fokozó hatást ér el, mely a bőr anyagcsere fokozódásához és méregtelenítéséhez vezet. Lehámlasztja az epidermis rétegeit és a cutis felső részeit aktivizálja, regenerálja. Serkenti a sejtújraképződést, ezáltal egy jól látható bőrregeneráció is történik. A bőr minősége javul színében és rajzolatában egyaránt."

Green Peel - kezelés után azonnal
Akit csak végeredmény érdekli, annak -lebutítva- annyi történik a kezelés alatt, hogy a bőröd kitisztítása után egy gyógynövényes masszát masszíroznak a bőrödbe, aminek a hatására a bőr szépen, és egyenletesen lehámlik olyan 4-6 nap alatt. ITT lehet látni képeket a hámlás folyamatáról.

A kozmetikában eltöltött idő olyan 1-2 óra között mozog, ami függ a bőröd állapotától.

A mostani kezelésemet Kata végezte ( infó róla ITT ), aki Budán egy igényes szalonban tevékenykedik, nagyon jól megközelíthető helyen, és tizenéves rutin van a kezében, így kapcsolatunk már a 2000-es évek elejére datálható.
Általa ismertem és szerettem meg a Green peel hámlasztást, ami nagyon sokat segített a problémás bőrömön.

Szakértelmének köszönhetően minden alkalommal megfelelően lehámlottam, semmilyen negatív tapasztalatom nem lett a termékkel, így általa lettem úgymond masszív Green Peel "kliens".

Green Peel - Otthoni ápoló szett

Kata kezelései közül - akik a Green Peel-től tartanának-, azoknak Phyt's bio kezeléseket tud javasolni, amiből a "White bio" fehérítő kezelés vagy a "Skin Renov" glikolsavas hámlasztás igen népszerű.

Természetesen mikrodermabráziót is végez, ha valaki ahhoz az eljáráshoz ragaszkodik, és a luxus Maria Galland kúrák is elérhetőek nála, ami a Green Peel utókezelésekor jön jól, amikor a bőr nyitva áll, és könnyen be lehet táplálni minden földi jóval.

A kezelés napja:

Schrammek - Hámlasztás otthoni ápolása
A Green Peel kezelésemen -szokásomtól eltérően- most nem este, hanem délelőtt estem át.
Ez azért volt furcsa, mert megszoktam, hogy a kezelés után hamar ágyba kerülök, így az első órák égő érzését átalszom, és reggelre szinte el is felejtem, hogy mi történt - és csak a tükör emlékeztet rá.

A kezelést követően viszont most végig toltam egy egész hosszú napot lángoló arccal, ami sokkal jobban lángolt érzésre mint ahogy kinézett.
Ezt úgy kell elképzelni, mint amikor forró fürdőt veszel télen a hideg után, és a hosszú melegedés kapcsán érzed, hogy lüktet az arcod...na kb. ennyi, nem rosszabb.
Green Peel - 4 óra múlva
A tortúra viszont nekem sokkal kevésbé volt kellemetlen mint amikor az esti órákban végeztetem, valahogy nem voltam olyan érzékeny ( de ezt már gyantánál is észre vettem).
Nem tudom tehát, hogy melyik a jobb időpont, van pro és kontra..... ha reggel mész akkor annyival hamarabb leszel szép... ennyi értelmeset tudok hozzáfűzni.

A fotókon láthatjátok fönn a hámlasztás menetét, de ezen az oldalon ITT a lap alján van egy videó is róla, illetve  a mai képeimen még csak azt prezentálom, hogy a kezelés napján hogyan festek 4 és 8 óra elteltével.
 
Green Peel - 8 óra múlva
Természetesen szokás szerint készítettem a bőrömről "előtte" képet is, amit a hámlás után az "új" bőrömmel is össze fogok hasonítani, csak röppenjen már el ez a 4-6 nap.
Minden nap meg fogom képeken mutatni a bőröm állapotát.


Remélem velem tartotok, és kedvet kaptok egy ilyen kezeléshez, mert többszörösen megtapasztaltam már, hogy vannak azok a problémák, amiken csakis drasztikus beavatkozások tudnak segíteni, vagy a kozmetikákban a Green peel.

Ha kétséged támad akkor egy jó szakember minden esetben megfelelően fog tájékoztatni, hogy az elvárásaidat milyen kezelésekkel tudja teljesíteni, így kérdés esetén a greenpeeling.com vagy a 36 20 960 4159 -as számon tudsz érdeklődni.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

A tökéletes önbarnítót keresem...St. Moriz Lotion

Persze-persze könnyű azt mondani.."tökéletes"...?

Végre folytatom a sorozatot, amit ITT anno elkezdtem..jobb később mint soha. A hallgatás oka az  volt, hogy nem találtam olyan önbarnítót amit magamra kentem volna.

A St. Moriz barnítójáról akkor hallottam első körben amikor be akartam szerezni az aranyárban mozgó ausztrál csoda barnítót a lovingtan -t ( de sajnos végül annyira nem éreztem a dolgot, hogy a világ túlsó feléből rendelgessek több száz dolcsiért ).

Bújtam bújtam tovább a külföldi bloggereket, és eljutottam a St. Tropezbarnítójáig. amiről szintén ódákat zengenek, és akkor a számomra ismét nehézkesnek ítélt beszerzés miatt, a "csöves" verzióhoz tévedtem... ami St. Moriz néven kelleti magát - micsoda véletlen a név választás..

Szakáll és bajusz festése

A szakáll téma egyszerűen nem tud kipörögni, rengetegen keresnek rá, és olvassák el az ITT található ápoló cikket, tehát itt az idő, hogy a szakáll festését is kitárgyaljuk.

A szakáll sokszor külön életet él a hajunk színétől, illetve még mindig nagy divat, és sokan szeretik határozottabbá tenni az arcukon eme szőrzetet.
Mivel én nő vagyok, a téma engem különösebben nem érint, viszont a koromfekete hajú férjem esetében a szakálla hamarabb..vagyis látványosabban kezdett őszülni, mint a haja.
Mivel elég trendi és fiatalos megjelenésű, sikerült rábeszélnem, hogy rám bízza a szakálla festését.

Neogence - Legjobb szemránckréme

Tudjátok, hogy a Neogence termékek legkiemelkedőbb sorozata a "Tökéletes bőrmegújító" termékcsalád.
A szemkörnyék ápolására kiemelten odafigyelő olvasóimnak ajánlom az egyik leginkább élvezettel használt szemránckrémemet.