Ugrás a fő tartalomra

Kiko colour veil blush - avagy a Kiko sugárzó pirosítója

Amúgy tele a pirosítós fiók....
Kiko Colourr Veil Blush 04.- 06.
Ennyit tuti nem használok el még ötven év alatt sem..
Miért gondolom, hogy kell nekem ennyi?

Ismerős ez valakinek?

Sziasztok pirosító mániások, íme itt egy új lehetőség bűnbe esni...

Az egész úgy történt, hogy csak óvatosan beraktam a kosárba egy azaz 1 darab ilyen pirosítót a nyári leértékelés MIATT...majd másnap rohantam a boltba, hogy ilyet nekem még-még.

 Na azt nem mondom, hogy nem találkoztam ennél jobb pirosítóval (Mac), de 4 euróért ilyen minőségű pirosítóval biztos nem! Teljes áron 8 euro, de ennyit is megért volna.

Doboza

6 színben létezik, én a 4 (corall) és 6-os (mauve) árnyalatot vettem meg, de már bánom, hogy nem vettem több színben.

Ez egy olyan pirosító ami nagyon enyhe és természetes, enyhén sugárzó ( a fényes azért erős szó lenne rá, de roppant természetes a fénye, szóval nem az a porzóan matt pirosító, hanem "nyári" bőrfénye van ).

Jól tapad, rétegezhető, és pont jó az égetés keménysége, azaz nem kerül egyből egy egész szinkronúszó csapatra elegendő pirosító az ecsetre, viszont nem is kell kurbliznom fél órát, hogy legyen valami az ecsetemen, szóval ilyen szempontból csodás.
Alulról kicsit "kínais" nem?

A festék felülete igényesen domború és nagyon bársonyos, nagyon puha és apró szemcséjű a por.

Jó a méret, jól kezelhető a csomagolás.
A gyártó hipoallergén, parabén mentes, nem mitesszerképző terméknek hirdeti.

Van pár Mac pirosítóm, és nem akarok nagy szavakkal dobálózni, de ez a két szín lehetne a "kistestvér" is HA/DE/BÁR a színek kicsit határozottabbak lennének....bár ennek a szériának pont a természetes hatás a lényege.
Kiko Colour veil blush - 4 corall, 6 mauve

Nem mondom, hogy nem pigmentált a cucc, de valahogy annyira természetesre sikerült ( ami miatt egyébként lett a top top kedvenc most ), hogy biztos akadna köztetek olyan aki ez miatt mondaná rá, hogy nem szereti mert "kevés".
Szerintem ez a koncepciója ennek a vonalnak, a fátyolos enyhe pír. Többször rétegezem az fix mint a Mac pirosítókat.

Kiko colour veil: 4; 6; vaku nélkül
Az is probléma nálam, hogy a nyári bőrszínemhez képest kicsit világosak a színek nekem ( Mac NC35-42 között van a nyári optimális alapozóm), így akkor mutat igazán jól ha fakulok.
A barnább bőrön sem "világít" egyébként, hanem méginkább természetesen elveszik az arcon.

De a Kiko colour veil blush felületi fénye például nekem sokkal jobban bejön mint pár Mac pír finishe, ami nagyon púderes  és matt tud lenni.

A másik a kopás. Ha a MAC 6 óra, akkor ez 4...bár sminkfixálóval mindkettő 8...szóval részemről ez teljesen mellékes.

Kiko Colour veil 4 és 6 vakuval

Összefoglalva: Imádom, mert két olyan színt választottam ami szuperül fest rajtam ( ez se mellékes ugye).
Természetes, gyönyörű fényű, nagyon eltalált pirosító, roppant kedvező áron.

Mi kell még? Jahhh, hogy miért nincs bolt Magyarországon? Mindegy is, rendeld online, vagy irány külföld.

A Kiko hivatalos webshopja ITT található.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.