Ugrás a fő tartalomra

A faggyúmirigy normalizálása, avagy hogyan legyen újra szép a problémás bőröd

Létezik egy kozmetikai kezelés, ami ugyan nem olcsó, de annál hatásosabb.
Green peel fokozatok

Akinek problémás a bőre, az jól tudja, hogy bármit megérne neki az, hogy némi javulást mutasson a bőrképe.
Pattanások, faggyúmirigy működési zavarok esetén jelentős javulást hozó kezelés nem sok van, de egy igen, ami viszont működik.
Természetesen az első kör az legyen, hogy vizsgáltassuk ki magunkat ( hormon, gyulladások stb.), hogy van-e a probléma hátterében esetleg betegség, de ha nem találnak semmit, akkor irány, és próbálj javítani a problémádon.


Nem árt tudni, hogy a kezelés olyan fél évig hatásos a pattanásokra és a faggyú működésre, és mindenképpen követni kell a kozmetikus által javasolt kezelési tervet. Aki ezt a kezelést végzi az jól látja, hogy az elvárásaid, a problémáid milyen lépéseket igényelnek. A kezelő érdeke az, hogy jövőre is elgyere, és vidd a hírét a terápiának, tehát bízz benne és kövesd a javaslatát.

Green peel-fresh up- energy- classic

Jól tudjátok, hogy nagy Green Peel fan vagyok ( mert csodát tesz a bőrömmel ), de most nem csak a "classic" hámlasztásról fogok nektek beszámolni.
A márkanév alatt 3 kezelési metódus fut, az alkalmazott anyag mennyisége, bedolgozási ideje, és kezelési eljárás szerint.

A "classic" a hagyományos gyógynövényes hámlasztást (nem keverni az Ilcsivel!) takarja, amiről már én is többször beszámoltam nektek ITT. Ez hámlással jár, ami ideális a megfáradt, kiszáradt, vagy épp túl zsíros, pattanásos vagy foltos bőrnek. Ez a leghosszabb és legerősebb kezelés. Gyakorisága 1-3 alkalommal, havonta ismételve, a problémától függően. A hámlás miatt gyönyörű, friss, puha, sima és üde bőrkép mellett a gyógynövény hatékonyan beszívódik, így regenerál, gyulladás csökkentő és faggyúmirigy szabályozó, halványító kezelés.
Dr. Schrammek - minden problémára

Az "energy" kezelés egy enyhe fajtája a "classic" módozatnak, ami után esetlegesen előfordulhat enyhe, korpás minimális és szalonképes hámlás is ( ez kisebb mint egy leégés után ), de túlnyomó részben ez a kezelés semmilyen hámlással nem jár. Ez azért jó terápia, mert aki nem tud pár napot otthon maradni hámlani, de szeretné a jótékony hatását kiélvezni, annak több lépésben lehet ezt a gyengébb kezelést ismételni. A hatás a gyógynövényekben rejlik, így akinek nem szükség szerű a hámlasztás, annak is jótékony, mivel a gyógyhatású anyagok keveréke normalizálják a faggyú termelést, csökkentik a gyulladást, visszafogja ezáltal a pattanások kialakulását. A vérbőség fokozó hatása miatt a bőr méregtelenítése és öngyógyítási folyamatai is elindulnak. Vitalizál, energizál, regenerál.

A "fresh up" a leggyengébb Green Peel gyógynövényes kezelés, ami frissíti és életre kelti a bőrt. Itt is felszívódnak a gyógynövény hatóanyagok, amik a faggyúmirigy működési zavarokon segítenek, a vérbőség miatt a bőr nyirok és vérkeringése felgyorsul, így kitisztul a bőr, és gyorsabban is gyógyulnak a sérülések. Tisztítás utáni alkalmazása elősegíti a gyulladások gyorsabb lehúzódását, a sebek gyors gyógyulását, és a kezelés hatásaként a bőr nagyon kipihentnek és üdének néz ki még napokig. A kezelést kúra szerűen kell ismételni, problémás esetekben 2 hetenként. Ez a kezelés ideális a pattanásos bőrre, mert kíméletesen, és otthon maradás nélkül szünteti meg a faggyúmirigy túlműködés okozta problémákat, száraz és zsíros bőrön is segít, mert normalizálja azokat.

Természetesen mind a három kezelés ideális, az öregedő, száraz, fakó, ráncos, és élettelen arcbőrre is...ez a gyógynövény mix csodákra képes!

Én mind a három kezelési formával megismerkedtem már, nemsokára az időjárás újra lehetővé teszi a hámlasztást is, így alig várom, hogy bőröm újra megszépüljön a Green Peel gyógynövényei segítségével. A korábbi kezeléseimről pontos beszámolót és képeket ITT találsz.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Frakcionált CO2 lézer - Összegzés

Ígértem nektek, hogy 3 kezelés végeztével összegzem a tapasztalatokat. Fraxel CO2 előtte-utána Előzményeket és részleteket ITT láttátok, a felépülés 6 napig tart, tehát nem árt egy hetet rászánni erre az ügyre. Persze akit nem zavar ha így mutatkozik, akkor valójában 1-2 nap is elég otthon, mert aztán már semmilyen kellemetlenség nem érezhető..csak a látvány gáz.