Ugrás a fő tartalomra

A faggyúmirigy normalizálása, avagy hogyan legyen újra szép a problémás bőröd

Létezik egy kozmetikai kezelés, ami ugyan nem olcsó, de annál hatásosabb.
Green peel fokozatok

Akinek problémás a bőre, az jól tudja, hogy bármit megérne neki az, hogy némi javulást mutasson a bőrképe.
Pattanások, faggyúmirigy működési zavarok esetén jelentős javulást hozó kezelés nem sok van, de egy igen, ami viszont működik.
Természetesen az első kör az legyen, hogy vizsgáltassuk ki magunkat ( hormon, gyulladások stb.), hogy van-e a probléma hátterében esetleg betegség, de ha nem találnak semmit, akkor irány, és próbálj javítani a problémádon.


Nem árt tudni, hogy a kezelés olyan fél évig hatásos a pattanásokra és a faggyú működésre, és mindenképpen követni kell a kozmetikus által javasolt kezelési tervet. Aki ezt a kezelést végzi az jól látja, hogy az elvárásaid, a problémáid milyen lépéseket igényelnek. A kezelő érdeke az, hogy jövőre is elgyere, és vidd a hírét a terápiának, tehát bízz benne és kövesd a javaslatát.

Green peel-fresh up- energy- classic

Jól tudjátok, hogy nagy Green Peel fan vagyok ( mert csodát tesz a bőrömmel ), de most nem csak a "classic" hámlasztásról fogok nektek beszámolni.
A márkanév alatt 3 kezelési metódus fut, az alkalmazott anyag mennyisége, bedolgozási ideje, és kezelési eljárás szerint.

A "classic" a hagyományos gyógynövényes hámlasztást (nem keverni az Ilcsivel!) takarja, amiről már én is többször beszámoltam nektek ITT. Ez hámlással jár, ami ideális a megfáradt, kiszáradt, vagy épp túl zsíros, pattanásos vagy foltos bőrnek. Ez a leghosszabb és legerősebb kezelés. Gyakorisága 1-3 alkalommal, havonta ismételve, a problémától függően. A hámlás miatt gyönyörű, friss, puha, sima és üde bőrkép mellett a gyógynövény hatékonyan beszívódik, így regenerál, gyulladás csökkentő és faggyúmirigy szabályozó, halványító kezelés.
Dr. Schrammek - minden problémára

Az "energy" kezelés egy enyhe fajtája a "classic" módozatnak, ami után esetlegesen előfordulhat enyhe, korpás minimális és szalonképes hámlás is ( ez kisebb mint egy leégés után ), de túlnyomó részben ez a kezelés semmilyen hámlással nem jár. Ez azért jó terápia, mert aki nem tud pár napot otthon maradni hámlani, de szeretné a jótékony hatását kiélvezni, annak több lépésben lehet ezt a gyengébb kezelést ismételni. A hatás a gyógynövényekben rejlik, így akinek nem szükség szerű a hámlasztás, annak is jótékony, mivel a gyógyhatású anyagok keveréke normalizálják a faggyú termelést, csökkentik a gyulladást, visszafogja ezáltal a pattanások kialakulását. A vérbőség fokozó hatása miatt a bőr méregtelenítése és öngyógyítási folyamatai is elindulnak. Vitalizál, energizál, regenerál.

A "fresh up" a leggyengébb Green Peel gyógynövényes kezelés, ami frissíti és életre kelti a bőrt. Itt is felszívódnak a gyógynövény hatóanyagok, amik a faggyúmirigy működési zavarokon segítenek, a vérbőség miatt a bőr nyirok és vérkeringése felgyorsul, így kitisztul a bőr, és gyorsabban is gyógyulnak a sérülések. Tisztítás utáni alkalmazása elősegíti a gyulladások gyorsabb lehúzódását, a sebek gyors gyógyulását, és a kezelés hatásaként a bőr nagyon kipihentnek és üdének néz ki még napokig. A kezelést kúra szerűen kell ismételni, problémás esetekben 2 hetenként. Ez a kezelés ideális a pattanásos bőrre, mert kíméletesen, és otthon maradás nélkül szünteti meg a faggyúmirigy túlműködés okozta problémákat, száraz és zsíros bőrön is segít, mert normalizálja azokat.

Természetesen mind a három kezelés ideális, az öregedő, száraz, fakó, ráncos, és élettelen arcbőrre is...ez a gyógynövény mix csodákra képes!

Én mind a három kezelési formával megismerkedtem már, nemsokára az időjárás újra lehetővé teszi a hámlasztást is, így alig várom, hogy bőröm újra megszépüljön a Green Peel gyógynövényei segítségével. A korábbi kezeléseimről pontos beszámolót és képeket ITT találsz.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta.
A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani.

Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

FTC, Bioszálak, Vékonyszálas kontúr terápia, egyéni tapasztalataim őszintén

Szálak, szálak szálak.
Foglalkoztam már a témával ITT meg ITT, de most az egyéni tapasztalataimat szeretném megosztani veletek.
Rengetegen kérdeztek a kezelésről, így látom a téma még mindig aktuális.

Maga a felszívódó szálas terápia lényege az, hogy kollagén rostok képződnek a szálak helyén, majd a szálak pár hónap alatt felszívódnak, és a megerősödött kollagén rost pedig marad...egy ideig ( nem örökre).

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.