Ugrás a fő tartalomra

NYX primer haul és teszt

Nagyon szeretem a primereket, mert minden alapozást szebbé és jobbá tesznek.
NYX primer -pórus feltöltés és mattosítás

Ki is próbálnám mindet ha tehetném.

A NYX termékeket pedig azért szeretem, mert ha ár érzékenyek vagyunk, akkor ebbe a kategóriába szerintem az egyik legjobb smink márka.

Kettő új primert szereztem, és mutatok be tőlük, az egyik a pórus feltöltő, a másik pedig a csillogás elleni primer.


NYX primer
A HD primert pedig már ITT teszteltem nektek.

Pore Filler: ez az olaj mentes és zsírkő ( talc ) mentes pórus feltöltő primer az apró pórusokat tölti ki.

Nem húz össze semmit, egyszerűen beül az apró lyukakba, így kitölti azokat.

Száraz és hámló bőrön is jó, mert egységesíti a kis repedéseket, így minden olyan célra ajánlom ahol egy kis kitöltés szükséges.
NYX primer állag

Nem szárította a száraz bőrömet sem, és minden alapozó alatt jól viselkedett.

Azt is észre vettem, hogy nem fényesedett ki tőle az alapozásom olyan hamar mint szokott.


Állaga sűrű, és "kukacosodva" jön ki a tubusból, ez természetes, ez ilyen.
NYX pore filler és shine killer


Shine Killer: nekem nem zsíros a bőröm, így nem vagyok a legjobb teszt alany erre, de épp ezért szeretem, mert nem szárít, és nálam tökéletesen matt hatást ér el egész napra.

Szóval nekem ez pont elég.

Bőröm sima, egyenletes és természetesen matt tőle.

Nyáron igazán jó szolgálatot tett, ha melegebb volt az idő.

Akik extrém módon fényesednek azoknak inkább EZT ajánlom, mert ezzel azért csodát ne várjanak olyanok akik igazán zsírosodásra hajlamosak.

Állaga zselés olaj szerű, az alapozás igazán kellemesen siklik rajta.

Áraik itthon 5000ft körüli ITT és ITT, de kintről 13-14 dollárért megkapjuk.

Megjegyzések

  1. Draga Sminkesmas!

    Ha meg aktualis a mailkuldesi lehetoseg, irhatok neked szemoldok ugyben? Termeszetesen reszletesen leirom ha rabolintasz, de megertem, ha nem.
    Elore is koszonom!

    A poszt meg kulonosen hasznos volt, 3 nap mulva ugyis szulinapom lesz, mindig a blogodrol szemezgetem magamnak az ajandeklistas sminkcuccokat:D a primert ide nekem, nagyon meggyozott, tuti beszerzem, mert elvileg az en tag porusaimon is mukodnie kell...

    Udv, Adel

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Persze írj nyugodtan..lehet kések a válaszolgatással, de mindenkinek írok :-)

      Törlés
  2. Szia,

    pont primer vadászaton vagyok, jókor jött ez a cikk, megnéztem az összes posztodat erről a témáról. Ami megfogott illetve elérhető számomra ez a NYX pore filler és a Mac strobe cream. Te melyiket ajánlanád heges, normál bőrre? Azért vagyok bizonytalan, mert a Macról egy sminkes blogger azt írta ő azt nem használja magára, mert neki tág pórusai vannak és a rózsaszín fény kiemeli őket. Akkor a hegeket? :) Nem akarom, hogy a pénzem a kukában kössön ki, és Neked is hasonló bőröd van, tehát tapasztalat az ott megvan Nálad...
    kösziiii előre is
    Csilla

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!

      Nem akarok mellé beszélni, a hegeket nem fogja feltölteni egy primer sem :-(
      Amúgy ha mattosító vagy ilyen feltöltő primert használsz, akkor azért OPTIKAILAG szebb - simább a hatás... az tény...
      A fényes cucc mindig kiemel, de nekem a rózsszín fényű primerek is bejönnek, mert az meg olyan "egészséges" fényt ad az arcnak.

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz