Ugrás a fő tartalomra

Missha BB krém jóval olcsóbban

Olcsót találni mindig nagy élmény!
Missha BB rendelésem
Pár hete Calo(z) blogján olvastam, hogy bevállalós volt, és berendelte az IParfüméria oldaláról a Missha népszerű BB krémjét.

Jó ötlet volt! (köszönöm)

Tudom, hogy ez ebayről idáig is működött olcsóbban, de nekem semmi kedvem nem volt olyan eladót keresgélni, meg kockáztatni, akinél eredeti terméket találok, amire aztán hetekig várhatok.iParfüméria - Missha BB
Én idáig mindig a bbkrém.hu-ról szereztem be ezt a kedvenc BB krémemet ami ott, az én 27-es színembe 7800 Ft..szóval durva.
Az iParfüméria.hu ezt 5000-be megoldja..közel 3000ft-al olcsóbban..azért ez nem mindegy.

Én is megrendeltem...és még pár dolgot hozzá, és ez nem promóció, nem megkeresés..ez pusztán kíváncsiság, hisz a weboldal hangoztatja, hogy nem foglalkozik kamu holmikkal.

Missha perfect cover
Pont elfogyott a 27.-es Missha Perfect Cover-em, így belevágtam.


Caloz-nak valóban igaza van, a két helyen (bbkrém, iparfüméria ) árusított BB krém teljesen megegyezik, csomagolás, szín, felíratok, anyaghasználat, illat és használat tekintetében.

Ha valaha is kamut fog árulni valaki az épp nem most történik, vagy ha kamu akkor mindkét cégnél az ( de nem az egyébként!).

Szóval nyugodtan rendeljetek ha idáig bizonytalanok voltatok.
Missha BB olcsóbban

Sokan sajnos az Ebay-ről vásárolnak hamisított koreai terméket és aztán az eredetiről hiszik azt, hogy nem igazi, ha épp mást kapnak mint amit első alkalommal vásároltak.


Amit még rendeltem az egy csomag Missha alapozó szivacs amit már munkába ki is próbáltam és sokkal jobb vele szemkörnyéken dolgozni mint a hagyományos háromszög szivaccsal. Jó minőség 600ft és 6 db van benne.

Vettem egy olyan lapos ecsetet is amit arcmaszkok felvitelére szánok, nagyon helyes és jó vele dolgozni, már kipróbáltam. 600ft, szintén nem egy nagy kiadás.

Az egyetlen szépséghiba nálam, hogy értékhatártól függetlenül a szállítás állandó 1000ft, ami egy tételnél kicsit sok, illetve azt is megszoktam, hogy ha bizonyos érték fölött (pl. 20.000ft) vásárolok akkor ingyenes.

A csomagolás és a gyorsaság kimagasló (1 nap), utánvétellel vettem át a csomagot.

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.