2014. 10. 07.

Missha BB krém jóval olcsóbban

Olcsót találni mindig nagy élmény!
Missha BB rendelésem
Pár hete Calo(z) blogján olvastam, hogy bevállalós volt, és berendelte az IParfüméria oldaláról a Missha népszerű BB krémjét.

Jó ötlet volt! (köszönöm)

Tudom, hogy ez ebayről idáig is működött olcsóbban, de nekem semmi kedvem nem volt olyan eladót keresgélni, meg kockáztatni, akinél eredeti terméket találok, amire aztán hetekig várhatok.iParfüméria - Missha BB
Én idáig mindig a bbkrém.hu-ról szereztem be ezt a kedvenc BB krémemet ami ott, az én 27-es színembe 7800 Ft..szóval durva.
Az iParfüméria.hu ezt 5000-be megoldja..közel 3000ft-al olcsóbban..azért ez nem mindegy.

Én is megrendeltem...és még pár dolgot hozzá, és ez nem promóció, nem megkeresés..ez pusztán kíváncsiság, hisz a weboldal hangoztatja, hogy nem foglalkozik kamu holmikkal.

Missha perfect cover
Pont elfogyott a 27.-es Missha Perfect Cover-em, így belevágtam.


Caloz-nak valóban igaza van, a két helyen (bbkrém, iparfüméria ) árusított BB krém teljesen megegyezik, csomagolás, szín, felíratok, anyaghasználat, illat és használat tekintetében.

Ha valaha is kamut fog árulni valaki az épp nem most történik, vagy ha kamu akkor mindkét cégnél az ( de nem az egyébként!).

Szóval nyugodtan rendeljetek ha idáig bizonytalanok voltatok.
Missha BB olcsóbban

Sokan sajnos az Ebay-ről vásárolnak hamisított koreai terméket és aztán az eredetiről hiszik azt, hogy nem igazi, ha épp mást kapnak mint amit első alkalommal vásároltak.


Amit még rendeltem az egy csomag Missha alapozó szivacs amit már munkába ki is próbáltam és sokkal jobb vele szemkörnyéken dolgozni mint a hagyományos háromszög szivaccsal. Jó minőség 600ft és 6 db van benne.

Vettem egy olyan lapos ecsetet is amit arcmaszkok felvitelére szánok, nagyon helyes és jó vele dolgozni, már kipróbáltam. 600ft, szintén nem egy nagy kiadás.

Az egyetlen szépséghiba nálam, hogy értékhatártól függetlenül a szállítás állandó 1000ft, ami egy tételnél kicsit sok, illetve azt is megszoktam, hogy ha bizonyos érték fölött (pl. 20.000ft) vásárolok akkor ingyenes.

A csomagolás és a gyorsaság kimagasló (1 nap), utánvétellel vettem át a csomagot.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...