2012. 04. 07.

Lézer napló - 4. nap (Micro laser peel +BBL)

Hát reggel amikor a sötétben nyitogattam a szemeimet már éreztem, hogy ez az ödéma bizony még ott van..
Lézer 4.nap reggel

Gyorsan rohantam a tükörhöz..vagyis hát inkább kullogtam..mert tudtam, hogy mire számíthatok, és nem is akartam olyan gyorsan ezzel szembesülni...hát nem csalódtam..

A szemem körül még mindig ott ült a duzzanat, nagyobb mint amivel lefeküdtem, de kisebb mint amivel tegnap felkeltem..ha szerencsém van holnap már nem így kelek.

Itt is hadd köszönjem meg a sok együtt érző követőm szép szavait..tök meghatódtam tegnap tőletek..de tényleg <3


Az éjszaka semmilyen kellemetlenséget nem okozott, a bőröm már tegnap sem volt érzékeny. Egyre kényelmesebb is, már nem feszül és nincs "beton arc", beszélni sem rossz már. Természetesen napi 2-3 alkalommal vastagon krémezem a gyógyszertári mosakodó krémmel, ami semmi irritációt nem okoz.
Lézer 4.nap este

Mától a 4. napon kezdődtek el azok az idők ahol a reggeli és esti látványom között is látható lesz a különbség, így dokumentálni fogom nektek....és jelentem ma du 4 órakor megindult a hámlás, lassan de visszafordíthatatlanul...végre leszakad rólam ez a halott csúnya bőr :-)

Lézer 4.nap reggel
A képeken láthatjátok, hogy tegnap óta talán kicsit barnább lettek a pörkök, viszont a pirosság teljesen lement. A húzódások fölrepedeztek, így megindult az új réteg előre törése. Itt ott már magától elvált, és látható az új rózsaszín bőr. Ez természetesen nem fáj, és nem is érzékeny, olyan mint amikor a var leesik a sebről.

Ha megfigyelitek, a szám mellől is lejöttek a pörkök a reggeli és esti állapothoz képest.
Lézer 4.nap este

A szemem is jócskán apadt estére, még mindig látható, de már nem nyom semmit, szóval csak a tükörbe látom, hogy még ott van. Sajnos ez a BBL és a Micro laser peel együttes mellékhatása lehet, de ez a 4. ilyen kezelésem az életemben, és most fordult elő első alkalommal ilyen mértékű fölvizesedés.

Lézer 4.nap - hurrá elindult a hámlás
Szerintem ez az egész javulás holnap sokkal látványosabb lesz, így alig várom.
Ha szerencsém lesz megúszom az egészet 1 hét alatt, és a friss bőrömmel már szalonképes leszek, és nem kell itthon ülnöm, mert ez így elég kemény, hogy ebbe a jó időbe még az ablakon sem merek kinézni.

Egész nap azon drukkolok, nehogy csöngessen valaki, mert így én bizony ajtót nem nyitok.

Összefoglalva: a szem ödémás maradt, de a bőrre nulla panasz, csak enyhe húzódás, elindult a hámlás, életkedv visszatért

Előzmények ITT

4 megjegyzés:

 1. Váó, most már tényleges hámlás látható! :) Kitartás, már csak pár nap :)

  VálaszTörlés
 2. Alakul ez, meg legalább az idő is elromlott:) Kellemes húsvétot!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Kellemes ünnepeket viszont :-)
   megy ez :-D...

   Törlés

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...