Ugrás a fő tartalomra

Clinique - Even Better a pigment foltokra

Mivel pigment foltokkal küzdök, a tél folyamán kipróbáltam a Clinique Even Better Clinical Dark Spot Corrector készítményét.
Clinique-even better
Ez nem smink, hanem egy könnyű krém, ami a bőrszínt teszi egyenletesebbé, legyen az pigment folt vagy pattanások nyomai.

Sajnos előtte-utána fotót nem készítettem, mivel akkor még nem írtam a blogot, de a tapasztalataimat megosztanám róla, hisz olyan sok helyen reklámozzák, hogy biztos elgondolkoztak már páran rajta, hogy megveszik.


A krém nem olcsó, de kétféle kiszerelésbe létezik 30 és 50 ml (14-20.000ft), így teszteléshez érdemes a kis kiszerelést megvenni.

Száraz bőrömnek ez a krém magában nem volt elég, de hát ugye a zsíros bőrre is gondolni kell..szóval hidratáló készítmény szükséges mellé annak akinek ez kevés.
Ez egy könnyű fluid ami semmilyen további bőrproblémát nem okozott, értem itt azt, hogy nem pattogtam ki tőle.
A 30ml kb 1 hónapra volt elég teljes arcra használva, az egy hó alatt valóban észrevehetően egységessé tette a bőröm színét, halványította a sötét foltokat és a pattanások után maradt rózsaszín foltok is hamarabb tűntek el.
Szóval igaz az amit a termék ígér a 4 hetes használat után.
Mások is észre vették, hogy egyenletesebb a bőröm. Párhuzamosan egyéb ilyen hatású vagy hámlasztó terméket nem használtam.

Az egy hónap leteltével elfogyott a krém, ami nekem kicsit csalódás volt, lehetne olcsóbb vagy tovább tarthatott volna :-(..

Mivel már így is sok kencét használok magamra, ezért nem ruháztam be ismét rá, illetve más terméket is ki akartam próbálni.

Ahogy elhagytam a krémet kb 1 hét után elkezdett a bőröm visszatérni az alap állapotához, azaz a foltok elkezdtek vissza sötétedni, és az új patik nyomán maradt rózsaszín foltok se múltak olyan gyorsan.

Tehát ez úgy hatékony ha folyamatosan használjuk..de akkor valóban működik.
Ha majd nem kenek ennyi krémet, akkor biztos újra veszek, de sajnos kenni kell minden nap a hatásért.

Összefoglalva: Hatékony! Valóban..de csak amíg használjuk..elhagyása után fénysebességgel tér vissza az eredeti állapot.
Kicsit drágának tartom, de nem tudom lehet-e ilyen minőségű/hatékonyságú terméket olcsóbban beszerezni.
Nem voltam tőle sápadt, nem fehérített annyira, hogy elüssön az arcbőröm a testemtől, de a foltok viszont halványodtak.
Max zsíros bőrre lehet önmagában elég, amúgy hidratáló krém mehet fölé.
Nem irritált, nem comedo képző.

Megjegyzések

 1. Én is kipróbáltam ezt a terméket, és nekem is hatásos volt addig amíg használtam. Én az aknék után megmaradt piros foltokat kezeltem vele.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Na pont ezt írtam neked én is, mielőtt olvastam volna ez :-D

   Törlés
  2. Már csak azt nem értem, hogy miért csak addig hatásos amíg használja az ember lánya?? :S Utána miért tér vissza az eredeti állapot? :S

   Törlés
  3. Hát mert csak a benne lévő anyagtól halványul a bőr felszíne:-( ez is olyan mint a citrom, vagy a kövi rózsa.. ez is csak felületesen hat, és nem megy olyan mélyre.-(

   Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta.
A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani.

Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

FTC, Bioszálak, Vékonyszálas kontúr terápia, egyéni tapasztalataim őszintén

Szálak, szálak szálak.
Foglalkoztam már a témával ITT meg ITT, de most az egyéni tapasztalataimat szeretném megosztani veletek.
Rengetegen kérdeztek a kezelésről, így látom a téma még mindig aktuális.

Maga a felszívódó szálas terápia lényege az, hogy kollagén rostok képződnek a szálak helyén, majd a szálak pár hónap alatt felszívódnak, és a megerősödött kollagén rost pedig marad...egy ideig ( nem örökre).

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.