2012. 04. 05.

Lézer napló - 2. nap (Micro laser peel +BBL)

Hát nem keltem olyan jól... fáradt vagyok és nyúzott..szó szerint.. Kétségek közt..nem rontottak el valamit?
Lézeres hámlasztás 2.nap

Mint írtam tegnap, az éjjel nem aludtam valami sokat, úgyhogy gondoltam, hogy nem lesz olyan jó napom :-/..
A bőröm a képen is látszik, hogy változott, a pirosság ugyan maradt, de kezd pörkösödni, azaz barnulni..és sokkal inkább nedvedzik mint tegnap.

Most számítok egy két "katasztrófa turistára" aki tovább olvas :-D...


A fájdalom óráról órára enyhül, de azért még bőven érzem, bár a ma reggelhez képest ez estére erősen mérséklődött. A mai nap problémája az, hogy roppantmód elkezdett feszülni a bőröm, pedig azt hittem ez már nem fokozható.

A délelőtt folyamán csak zárt szájjal próbáltam beszélgetni, illetve még reggel volt egy két fázom-melegem van roham..ez délre amúgy elmúlt.

Olyan szinten be van keményedve a varosodás miatt, hogy a reggeli fogmosás felejtőre lett téve, és alig vártam a férjem haza érkezését aki elvitte a tegnap felírt recepteket kiváltani. Kaptam egy sima mosakodó krémet, amit feszülés esetén kell kenni, meg egy ecsetelőt ha pattanás jelenne meg. Herpeszre is írtak gyógyszert, de arra nem vagyok hajlamos, így nem váltatom ki.

Micro laser peel 2.nap
A mosakodó krémet úgy vártam mint még semmit, mert ki se tudtam nyitni a szám, csak kb 1 cm-re, azután úgy éreztem leszakad a bőröm. Próbáltam magamba tuszkolni valami étket, de a leves kifolyt a számból, a szilárd étel rágása pedig felejthetetlen perceket okozott. Olyan volt, mintha betonba öntöttek volna..

Ami még feldobta a napom, az a szemem alatt elinduló ödémásodás, felpüffedés, vizesárok.... Jelenleg még viselhető, ennyi belefér, de remélem ez holnapra leapad..bár inkább növekedett, és nem enyhült a nap folyamán.
Nem tudom, hogy ez a BBL vagy a Micro laser peel következménye-e, de lényegében mindegy..

Pár éve nem viseltem ilyen sz*rul a történetet, így elkezdtem parázni, hátha elrontottak valamit, és Freddy Krueger -ként kell leélnem innentől az életemet, de a férjem szembe röhögött amikor végre hazaért a krémekkel, és elmondtam neki a félelmeimet.
 
Szem alatti ödémám mértéke
Természetesen nem lett semmi elrontva, egyszerűen így reagált most a szervezetem.
A krém felvitele után - ami szerencsére nem csípett és semmilyen kellemetlenséget sem okozott - a bőr extra nedvedzésbe kezdett, és szerencsére érezhetően felpuhult, így jöhetett a fogmosás, a beszélgetés és az evészet, gyorsan kihasználva a hatást.

Ez a nedvedzés ma papír zsebkendővel is itatható volt, sárga áttetsző vérsavó váladék tört elő a bőrből pötty szerűen cseppekben itt-ott. Ez nem folyós inkább kicsit zselés anyag, így nem folyt végig az arcomon, horzsolások után keletkezik, és ez segít a bőr hámosításában. Ahogy ez megszárad újra feszülni kezd a bőr és jön a kemény érzés, így a nap folyamán kétszer kellett vastagon átkrémeznem.

Estére sem enyhült a szemem püffedtsége, sőt...nem tudom ez holnap milyen lesz..a fájdalom viszont teljesen elmúlt.
Az éjszaka jól telt, átaludtam, és már oldalra mertem fordulni az arcommal is, mert estére ismét jól bekeményedett a bőr, a nedvedzés elmúlt, így nem volt kellemetlen élmény hozzá érni bármihez vele.

Összefoglalva: jelentős fájdalom enyhülés, beton arc érzés, szem ödéma, bőr erőteljes feszülése

Előzmények ITT

10 megjegyzés:

 1. oh god, kíváncsi leszek mi lesz a vége:D kitartás!:)

  VálaszTörlés
 2. Nagyon bátor vagy :)
  Szerintem minden rendben lesz, és ha már helyre jött a bőröd jó lenne egy előtte utána kép :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Hát azért vagyok ilyen bátor, mert ezzel a bőrrel élni nem lehet :-D

   Előtte - utána természetesen :-)! Ahogy rendbe jövök ,azaz kb 1 héttel a lehámlás után..

   Gyorsan csináltam egy "lézer naplóm" menüt is, hogy könnyen meg lehessen találni :-)

   Törlés
 3. Kitartás! :) Remélem hamar rendbe jön. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Édes vagy, köszönöm, kb 1 héttel számolok:-)

   Törlés
 4. Továbbra is kitartás!
  A szemeddel kapcsolatban lehet, hogy el foglak szomorítani: lehet, hogy fokozódik még a helyzet :( Bár nekem egészen más problémám volt, begyulladt a szemem alatt valami (az orvos sem tudta, mitől van...), és 1 héten át mindennap csak rosszabb lett az ödéma, de aztán 2 nap alatt el is tűnt. Ki sem mozdultam a házból, a családi ebédhez is napszemüvegben ültem le :D Nekem iszonyatos volt, kb mongolnak néztem ki, alig láttam valamit... A tiéd nem tűnik ennyire vészesnek :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. jujjjj szegény:-(
   Igen ez az ödéma dolog elég fosti, de 1 hetet adtam magamnak, lényegében mind1 hogy nézek ki, csak a végén legyen okés:-)

   Még annyira nem vagyok mongol..de várjuk ki a holnapot :-/...

   És köszönöm a bíztatást:-)

   Törlés
 5. Engem kicsit megijesztettél.. remélem, hogy megéri a végeredmény miatt. Nagyon kíváncsi leszek rá. Kitartást kívánok neked és gyors gyógyulást! :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. köszönöm:-) meg fogja érni..muszáj neki :-)

   Törlés

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...