2012. 04. 01.

Clean & Clear - Blackhead clearing daily scrub teszt

Hát azt kell mondjam, hogy ezen is túl vagyunk...
Clean&Clear Blackhead clear
Talán az arcradír hatás érdekelt..na meg hátha eltűnnek azok a fránya mitesszerek...

Azt ígéri, hogy gyengéden megnyitja a pórusokat, majd ki is tisztítja azokat, így a lelki szemeim előtt megjelent egy kis mikroszkóp méretű hadsereg akik csákánnyal és lapáttal az arcom tisztításán dolgoznak..persze, hogy csak egy álomkép volt...


Ez egy olyan lemosó - radír amit minden nap lehet használni, és amellett, hogy a sminket is jól lemossa, gyengéden masszíroz, radíroz és eltünteti a fekete mitesszereket...azaz kifejezetten azokat célozza meg.

Clear&Clear Blackhead scrub leírása

A legnagyobb félelmem az volt, hogy szárítani fog, de ez egy óriási pozitívum : NEM, nem szárít! Wooow..
Ezek után már szinte mindegy is volt mit tud...na jó..neeem..

A termék amúgy jó sokáig elég, így volt időm kitapasztalni, de a mitesszerek állapotán szinte semmit sem javított, vagy pedig nem teljesítette túl az előtte használt termékeket, így ezért nem történt semmi.

Lehet, ha a bőröm teljesen "szűz" és ez az első arclemosó radírom akkor lett volna "hűha" élményem, de így nem volt..talán erre egy 12-13 éves kislány lenne az ideális alany, akinél már kezdenek megjelenni a mitesszerek, de még nem is mos arcot reggel és este, azt se tudja mi az az arcradír, így minden ilyen cselekvés csakis hatékony és látványos lehetne.
Blackhead clearing radír állaga
Ez egy sűrű krémes lemosó amibe a radírozó hatás miatt műanyag kék golyócskákat kevertek. Ezek nekem olyan gumi szerűek, szóval pont jól kemények/puhák, és nem sértenek.

Először a száraz bőrömön kezdem szétkenni, és kicsit átdörzsölni, de ennek az az eredménye, hogy a krém valahogy megszárad és össze csomósodik.
Ilyen lesz a szárazon kezdéskor
Ezen nem akadok fenn hisz ez egy lemosó is, így kezdem nedvesíteni lassan, amitől "elindul" és könnyen dörzsölhetővé válik, amivel teljesen és alaposan át tudom dolgozni az arcbőrömet.
Nem kell félnem, nem fog lefolyni vagy elcsöppenni, viszont ezek a kék golyócskák sajnos mindenhova beülnek..köröm alá, orrlyukba, szempillába, hajtőbe..emiatt szem környékén nem kényelmes vele dolgozni..

Pár perc után következik a lemosás, ami könnyű lenne, ha nem lennének ezek a radírozó részecskék, mert ezek miatt 50 öblítésre van szükség, és még így is mindenhol ott maradnak..a kedvencem az amikor a fogaim között roppantok szét egyet-egyet, mert a szám sarkába is megül..tehát ezt legjobb a zuhany alatt használni, amikor utána tele vereted a slaggal a fejed..

Olyan se íze-se bűze termék, arra jó mint a sampon és balzsam egybe..tehát aki siet és szereti letudni a radírt az arcmosással annak teljesen jó, de többre ne számítson..hát végül is ez is valami nem?

Összefoglalva:

Radírozás erőssége: közepes
Állaga: krém szerű, sűrű, nem folyós
Illata: uniszex-semleges
Szárít: nem
Irritáció: nincs, de a kék golyócskák mindenhol ott maradnak
Használat: akár naponta is

3 megjegyzés:

 1. Szia!

  Egy ideje szemezek a márka tonikjával, vajon kiváltaná a Clinique 2-es tonikját? Azt korábban már használtam, és nekem nem szárította ki a bőröm.
  Én nagyon kíváncsi lennék egy teljes arcápolási rutinnal kapcsolatos bejegyzésre is :)
  Épp most készülök rutint váltani, illetve kialakítani. Jelenleg teljes a zavar: ) Bioderma Sensibio, Paula's Choice, Suiskin, Clinique, Clarins...szinte minden versenyben van. Kíváncsi lennék, hogy te miket próbáltál ki :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Megvan a tonikja is, amit nem használok minden nap, csak alkalmanként, mert engem szárított.
   Igen jön a teljes napos rutin, már fogalmazom-fotózgatom:-)

   Igen nem rossz márkák :-D, Paulába most akarok én is beruházni :-) arról nagyon jókat hallok.

   Törlés
  2. kész:-) legalábbis a mostani arcápolás beszámolóm.

   Törlés

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...