2012. 02. 26.

Arcszobrászat műtét nélkül, újdonság a szépülni vágyóknak!

Míg "régen" pontozós injekciós eljárással lehetett csak teljes arcfeltöltést véghez vinni, ami sok-sok szurit jelentett az arcon, ezt sikerült tovább fejleszteni és sok helyen olvasok egy kíméletesebb eljárásról, ahol mikrokanülös módszerrel, legyező szerűen terítik szét a töltő anyagot, így jóval kevesebb szúrás szükséges.A módszer további előnye, hogy jóval egyenletesebben tudják az anyagot a bőr alatt eloszlatni, és nem alakulnak ki komolyabb bevérzések sem.
Mivel nem tűvel hanem kanül segítségével kerül az anyag a bőrbe, így nem szakítja át a szöveteket, hajszál ereket, hanem maga előtt eltolja ezeket.

A módszer nem annyira olcsó, állítólag évente kell "csak" ismételni -mert felszívódó anyaggal dolgoznak-, de látványos és hatékony megoldást ígér.


Arcszobrászat céljából és ráncok-redők föltöltésére is kiváló, így a megereszkedett arcot is rendbe teszi, és most divatos kiállóbb arccsontot is elérhetünk vele. Személy szerint kíváncsi vagyok, hogy feszesebb hatású bőrt is varázsol-e, amivel részben a pattanás utáni hegeken is halványíthatna...mert ugye ha kifeszül a bőr...vagy nem?
Illetve az érdekelne még, hogy a szem alatti  árkot is szépen feltölti-e....mert az van, és "imádom" őket :-) .
 Sajnos még nem sikerült kipróbálnom (de nyár előtt biztos neki futok), illetve nem is ismerek senkit aki ezt az új módszert próbálta volna. 
Jelenleg 2 helyet találtam ahol alkalmazzák, ez az Art Medic és a Körúti Orvosi Centrum .

Ha valakinek vannak személyes tapasztalatai, örülnék ha megosztaná :-).

2 megjegyzés:

  1. Szia, én dr Gulyás Gusztávnál jártam arcfeltöltésen, kb fél év után felszívódott a hyeluronsav-származék, de elégedett voltam.(cím: Virányos Klinika)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen olyan 6-12 hónapig bírják, köszi az infót!:-)

      Törlés

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...