Ugrás a fő tartalomra

Mac strobe krém teszt és a highlighter gyönyörűségek

Mac - Strobe krém
A Mac nem véletlenül került a legnépszerűbb sminkmárkák közé.

Természetesen vannak akik tiltakoznak" a népszerűségük ellen, illetve valóban nem minden cucc sikerült ezer százalékosra, de összességében átlagon felüliek.

Nagy kedvencem a pattanásokra a ProLongwear korrektor, szem alá pedig a Prep+prime highlighter pen..de ne is aprózzuk, ITT és ITT egy lista azokról a Mac termékekről amit preferálok.


Mac - Mineralize skinfinish
A Mac ikonikus termékei közé tartozik továbbá a Strobe krém, ami egy primer, bővebben ITT találsz róla infót nálam.
Ha nem ismered olvasd el, mert itt nem részletezném újra a tulajdonságait.

A száraz szövegek helyett most képekkel és egyéni véleménnyel is szeretném bemutatni, és ha az igazi csillogást szereted akkor a Mineralize skinfinish-t is ki kell próbálnod.
Mac - lightscapade
Gyönyörű árnyalatokban kapható, nekem a lightscapade és a soft and gentle.
A hivatalos amerikai weboldalon ITT találod az árnyalatokat.

Imádom ezeket, mert száraz bőröm miatt sosem árt egy kis egészséges csillogás.
Mac - stobe krém és lightscapade
Szerencsére a trendek is támogatják ezt a megjelenést, így a diszkréten fénylő highlighterek is nagy kedvenceim.

Ami már túlságosan csillog az nem az én világom, meghagyom a tökéletes bőrűeknek, az én problémás bőrömet sajnos csak kiemelik...na ezért szeretem a Mac-et, mert egyszerűen szépek és természetesek a bőrömön.

Azt biztos látjátok, hogy a Mac kompaktok is megújultak ( a csomagolás megváltozott), én még szokom őket...
lightscapade és soft & gentle

A Strobe krém természetesen nem csillog át az alapozón, csak egészséges bőrképet biztosít a fakó száraz látvány helyett.

A Mineralize skinfinish-t pedig akár szemre akár az orcákra vagy bármilyen kiemelendő felületre úgy tudod alkalmazni, hogy az szép és természetes maradjon.

Összefoglalva: imádom ezeket a Mac cuccokat is.
Nagyon finom fényű termékek
Természetesen meg lehet nélkülük lenni ( mint minden nélkül ), de amíg tehetem, nem szeretnék.
A termékek ereje a finomságukba rejlik, azoknak is ajánlom akik nem szeretik az extra csillogást.
Sajnos olcsóbb kategóriában nem találtam hasonló és tartós termékeket, mert vagy nagyon csillognak, vagy hamar eltűnnek az ember arcáról.
A Mac szaküzletekben ki tudjátok próbálni őket.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.