2016. 03. 29.

Profi sminkek: Tartós Ben nye szájceruzák

Ben nye lip colour pencil
A profi sminkek kapcsán már bemutattam nektek a Ben nye márkát ITT, ahol profi, tartós rúzsok gyönyörű színei közül szemezgettetek.

Sokan vannak azonban akik a szájkontúr ceruzájukat szeretik rúzsként használni, tekintve, hogy vagy egy matt eredményt akarnak, vagy pedig alap színnek használják a szájfényük alá.


No és a hagyományos használatról se feledkezzünk meg.

A Ben Nye lip colour pencil a tartóssága miatt szintén kivívta, hogy bemutassam nektek. Persze a zselés ceruzák odaragasztott tartósságához képest máshogy működik, de akik nem bírják azt a réteges vaskos érzést amit a zselés cerkák nyújtanak az ajkakon ( mint pl. én), azoknak érdemes egy próbát tenniük ezzel a ceruzával.

Ben Nye lip colour pencil árnyalatok

Sokan kérdeztétek, hogy a szájkontúrokról nincs-e színmintám, így kérésetek parancs, már mutatom is.
Előre elnézést az amatőr nyilakért és a kavarcért, de fotózás előtt a ceruzák elgurultak, eléggé siettem, így egy sorrend felcserélődött.

A szájkontúrok jóval nagyobbak / hosszabbak mint a megszokott méretű ceruzák, tekintve, hogy profi használatra lettek készítve, ahol bizony hamarabb fogy a cucc.

Úgy használom, hogy a kézfejemen felmelegítem, majd gyönyörű és pigmentált vonalat húz.
Ben nye lip pencil sminklemosó után
Nem krémes és nem túl viaszos típus, így nem fog kifutni a száj vonalából...én jobban kedvelem ezeket a ceruzákat mint az extra puha típusokat.

Tartósság tekintetében mellékeltem egy képet, így sminklemosós kendő után láthatjátok a kezemet.
Természetesen ez is lejön ha megdolgozom, illetve az ajkakon azért idővel és evés-után ez is megkopik, de ha nincs kiképzés alatt akkor jól bírja, szóval azért a semmitől nem szokott elmozdulni.
Ben nye lip pencil - natural

A tartós szájceruzák közé sorolnám. Megbízható online beszerzését pedig ITT javaslom.

Kedvencem...azaz nem jól fogalmaztam, mert az én ajkaimra a rózsaszínes nude színek passzolnak...tehát akarom mondani a leginkább natúr árnyalat a "Natural", ami egy meleg szájszín.

Ennél a natúr vonalnál vannak olyanok is, amik jobban a rózsaszínes, lazacos, mályvás árnyalatba hajlanak, a színmintáról könnyen tudtok válogatni, az élénk színek pedig kiemelkedőek, a "super pink"a "beet red" és a "really red" örök kedvenc a harsányabb szájszínek kedvelőinek.Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...