Ugrás a fő tartalomra

Green Peel - új bőr 5 nap alatt...és valóban

Green peel után egy kis BB krémmel
4 vagy 5 nap?

A kezelés napját nem számolva, igazából a negyedik napon ki tudtam már mozdulni otthonról, mert szépen lehámlottam.

Nagyon örülök neki, mert ez most így extra gyors, mégis hatékony és vastag hámlás volt.

Két nap múlva megyek az utókezelésre, amikor a kozmetikus ellenőrzi a bőrt, és be is táplálja azt.

Azután beszámolok róla milyen előnyöket látok a bőrömön, majd az előtte-utána képeken is látni fogjátok, hogy megéri-e elvégezni a kezelést.


Hámlasztás - 4.reggel így ébredtem
Régebbi green peel kezelésem utolsó napjáról ITT írtam.

Ma már volt sminkelés ( én ilyenkor BB krémmel sminkelek, és nagyon szeretem a Schrammek BB krémét, ami engem nagyon jól nyugtat és gyógyít), és gyengéd arctisztítás fogja követni.

Én ilyenkor, a hámlasztások után, mindig gyógyszertári mosakodókrémmel mosok arcot, mert ez nem szárítja a bőröm, de szépen leviszi a sminket is. Micellás vizekkel is lehet próbálkozni, ha nem vastag a vakolat.

Természetesen a tonik, és a két komponensű ápoló krém ( amit a kezeléshez kaptam ) még mindig a napi rutin része, de már ma estére használok szemránckrémet is ( idáig nem használtam, hogy ne zsírozzam vissza a felszárított bőrt ).
A tonik és ápoló krém használata után
Semmi alkoholos vagy szárító termék, semmi szolárium, semmi amit egy baba bőrével sem tennél.

Ma nagyon élveztem, hogy eredendően fakó és problémás bőröm vagy 5 évet fiatalodott, ruganyos, vízzel teli, fényes és feszes.

A képeken azt láthatjátok, hogy reggel még volt hámlás, amit a tonikos áttörlés és az ápoló krém nagyrészt "lehozott", majd így a bőr sminkelhetővé vált. Fotóztam a smink nélküli, és vékony alapozással ( BB ) ellátott bőrt is.

Nekem már soha nem lesz baba bőröm, de nagyon örülök az eredménynek, mert magamhoz képest nagyon szép lett a bőröm! Nálam szebb arcbőrű előtte-utána képet ITT találtok.

Ha kétséged támad akkor egy jó szakember minden esetben megfelelően fog tájékoztatni, hogy az elvárásaidat milyen kezelésekkel tudja teljesíteni.

Megjegyzések

  1. Szia! 45 éves, kicsit pigmentfoltos, kicsit öregedő bőrre mit javasolsz? A greenpeelt vagy a lézeres hámlasztást? Vagy mindkettőt? ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia!
      Ha minden csak "kicsit" akkor szerintem elég a green peel:-)
      Ha majd "nagyon" akkor mehet a lézer :-)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz