Ugrás a fő tartalomra

Green Peel - 2. nap, a hámlás elindult

Green peel - elindult a hámlás
Nagyon örülök, hogy ismét ennyien olvastátok a napokban írt hámlasztási "naplómat", és ennyien írtatok mailt is, ami valódi érdeklődést takar, köszönöm!

Kicsit nehéz válaszolnom, mert rengetegen írtatok, sok a kérdés, kérlek legyetek türelemmel, mindenkinek válaszolni fogok, illetve árakról és egyéb kozmetikai kérdéseitekkel fordulhattok Katához is ( aki a Green peel-t végezte rajtam, mellesleg megbízható kozmetikusnak tartom), elérhetőségeit ITT találjátok.Aki csak most kapcsolódik be, annak pedig az előzmények ITT olvashatóak.
Green peel - ápoló 2 komponens

Eljött a második nap is ( a kezelés napját nem számolom), a lényeg, hogy 48 óra pluszos vagyok.
Kellemetlen égő érzésnek, vagy bármi érzékenységnek nyoma sincs, a hámlás olyan 36 órás bőrnél kezdett megindulni, a száj mellett ahol a legtöbb mimika folyik.

ITT írtam a pár évvel ezelőtti, második napi tapasztalatokról, és kísértetiesen hasonló a helyzet, bár ott bővebben belemegyek a témába, akit érdekelnek a részletek mindenképpen kattintson rá.
Green peel-húzódik és hámlik

Idén is kijött 1 db pati a 2. napon, mint 3 éve is, meg azelőtt is... mindig van 1 darab ami kijön.
Anno írtam is, hogy ez természetes, az ilyen bőröknél mint az enyém.
A pati nem gyulladt, inkább fehér mitesszernek mondanám...fájó szívvel búcsút vettünk egymástól, tehát helyzet megoldva....a képeken mellesleg látszik is..tegnap még nyoma se volt..na jó..egy pici..

Ma különösen fontos az ápoló krémezés, mert itt - ott már új bőröm van, ami még érzékeny, és vigyázni kell rá.

A két komponensű krémezés után
Mivel megfelelő kezekbe kerültem, ezért nem csak apró korpás hámlás jelentkezett, hanem szép laphámlás, amiről a keményebb idegzetűek képet is találnak.

Ilyenkor persze nem szabad piszkálgatni, mert nem jó, ha valahonnan hamarabb lejön a bőr mint kéne, mert akkor ott pár napon belül ismét felszárad a bőr, mert még nem volt érett a felszínre kerülésre, és olyan mint az újszülöttek bőre, érzékeny még a levegőre.


A homlokomon érzem leginkább, hogy feszül a bőröm, lassan szerintem ott is fel fog repedni, és lassan hámlani kezd majd.

Green peel - határozott a hámlás..hurrá
A tonikos áttörlés vattája már egész máshogy néz ki mint tegnap, látszanak rajta a bőrdarabok.

A két ápoló krémet 1/1-be kell összekeverni, ez egy aloe-panthenol tartalmú ápoló krém és a Schrammek féle gyógyító BB krém keveréke.

A Schrammek termékek amúgy nagyon jók, mint tudjátok én az eredeti Schrammek BB-t szeretem a legjobban, mert látványosan gyógyítja a bőrömet..szóval tudnak valamit..
Erről a BB-ről teszt és színminta ITT található.

Holnap már nagyon látványos lesz a változás, hisz a 3. nap a leginkább "hámlós" nap.
Mindenképpen beszámolok róla, nem ússzátok meg, így a sok kérdés helyett beszélni fognak a képek helyettem..türelem :-)

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből.

Valami miatt..mi miatt?
Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom.

Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Ilcsi tapasztalatok - AHA biológiai hámlasztó + Esemény előtti

Biztos sokan ismeritek az Ilcsi termékeket, sokan szeretitek és sokan nem.. Vagy aki még nem is próbálta, az is hallott róla.

Egy magyar családi vállalkozásról beszélünk, ne aggódjatok, nem tartok cégbemutatót, ezt csak azért jegyeztem meg, mert tudatosan szeretek magyar terméket vásárolni - már ha az megüti azt a szintet amit elvárok.

Azt is szeretem, hogy "elhiszem" a természet közelségét, és olyan érzésem van, mintha én kevertem volna ki őket a kertből szedett növényekből.
A termékeket kozmetikustól lehet megvenni, de kiskapuként az online aukciós oldalakon is elérhető.


Frakcionált CO2 lézer napló - 1.nap

Ahh ez is eljött..de jó..hmmm

Aki lemaradt a felvezetőt ITT találja.

Reggel lepörgött az életem filmje, hogy akarom-e én ezt...feltódultak az emlékek, hogy azért ez nem olyan fincsi dolog..na meg most új helyre megyek..igen..döntött a jobb ár, beadtam a derekam..

Természetesen a klinikát előtte leinformáltam, sok művész és színész látogatja - amitől én pont rosszul vagyok, tehát ez nem vonzó a számomra, de arra pont jó, hogy ha nekik megfelel akkor nekem sem kell besz*rnom..

Mivel nem csinálok reklámot senkinek ( he-he ezt a kezelést sem promóért kaptam sajnos ), ezért csak annyit mondok róluk, hogy wow meg "ez igen", ritka kedvesen és előzékenyen bántak az emberrel, és roppant széleskörűen tájékozódtak mielőtt nekirontottunk volna az arcomnak..100pont!

Na de nem ez a lényeg..kezdem.

No hát akkor mi is az a Nu Skin?

Amikor pár éve egy barátnőm ódákat zengett róla, bevallom egyik fülemen be a másikon ki..

Awww mondom egy újabb piramis játék, egy népbutítás, egy felesleges ketyere..Aztán csak mondta, csak monda..aztán megvette..aztán (mivel modell és rendszeresen sminkelem) észrevettem, hogy eltűntek az apró kezdődő ráncok a homlokáról...No akkor kérdeztem meg, hogy mi történt?

Hogyan tovább....?

Kedves olvasóim!

Bizonyára észrevettétek, hogy a blog nem frissül..
Köszönöm a sok aggódó levelet, minden rendben van velem, egyszerű okai vannak a "hallgatásomnak" amit ma induló instagram oldalamon el is tudtok olvasni.

Keresd: @sminkesmas az Instán

A jövőben a tevékenységemet az insta oldalamra korlátozom, egyrészt a limitált karakterszám miatt ami ott írható (így nem merülök el órás cikkek írásában) másrészt az egyszerű kezelhetősége miatt.