2015. 10. 20.

Green peel eredmények hosszútávon

Green peel eredményem
A green peel kezelésemet ITT tudtátok az elmúlt hetekben követni.

Azóta is rengeteg levelet kapok, hogy meddig tart ez a kedvező hatás, marad szép a bőr és mire lehet számítani hosszú távon.

Elsőre leszögezném, hogy minden tőled függ, hogy mennyire vigyázol a bőrödre.
Ne szárítsd túl, ne nyomkodd, ne nyúzd....amúgy se... de a kezelés után pláne..

Kezdjük ott ahol abba hagytam.


Érdemes extra ápolást kérni
Az utókezelés minden esetben követi a green peel-t, és a kezelés benne van a green peelre fizetett árban.

Ez arra való, hogy a kozmetikus ellenőrzi a hámlást, megszabadít 1-2 mitesszertől, kontrollálja a bőröd és visszatáplálja azt.

Utókezelés során érdemes ezért extra ápolást is igénybe venni, mert bőröd meg fogja hálálni. Javasolt elmondani a kozmetikusnak, hogy mi a fő panaszod, mert lehet csak a hámlasztás miatt kerested föl, és nem kísérte végig a bőrproblémáidat.

Bio kezeléseket is kérhetünk
Az utókezelés során az is ki fog derülni, hogy a problémádat érdemes-e további green peel kezelésekkel folytatni ( faggyúmirigy problémáknál nem árt több kezelést felvenni ).

A green peel után pedig az életed a következőképp alakul:

A hámlasztás miatt minimum 1 hónapig kiemelkedően szép lesz a bőröd felszíne, a pórusok mérete csökken, nem termelődik annyi faggyú, és feszesebb, egészségesebb a bőr.

Minél szebb volt alapból is a bőröd ez az állapot annál tovább tart.

Természetesen minél csúnyább volt a bőröd annál látványosabb is a beavatkozás.

Green Peel tájékoztató
Ha nagyon problémás volt ( pattanásos, heges, gyulladt), akkor érdemes 1 hónap után ismételni a kezelést.
3 green peel azonban már ezeknél a bőröknél is jelentős javulást hoz, érdemes fotóznod magadnak, meg fogsz lepődni 3-4 hónap után, ami a bőröd állapotát illeti.

Akik tartós problémákkal küzdenek, azoknak évente érdemes a téli hónapokban ismételni a kezeléseket.

Mindenképp tapasztalt Green peel-el régóta dolgozó kozmetikust ajánlok a kezelés elvégzéséhez, így elkerülöd azt, hogy elégedetlen legyél.

Green peel esetén a kozmetikus teljes tapasztalata és figyelme szükséges ahhoz, hogy megfelelő hámlás következzen be. Ha kétséged támad akkor egy jó szakember minden esetben megfelelően fog tájékoztatni arról, hogy az elvárásaidat milyen kezelésekkel tudja teljesíteni.

Az én bőrömön a foltok nem tüntethetőek el a Green peel kezeléssel, számomra a faggyúmirigy működést szabályozza és a felületi állapotán segít a bőrömnek ( eltűnik a fakósága, élettel teli lesz és felfrissül, amin a smink is szebben mutat).

5 megjegyzés:

 1. Szia! Kissé öregedő,néhány napfolttal rendelkező bőrre ezt a hámlasztást ajánlanád, vagy a CO2 frakcionális lézeres hámlasztást? Köszi!

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Ha minden csak "kicsit" akkor szerintem elég a green peel:-)
   Ha majd "nagyon" akkor mehet a lézer :-)

   Törlés
 2. Szia!
  Nagyon szuper a blogod, régota olvaslak ;)
  Én is túlvagyok jó pár green peel kezelésen, azt hiszem, 3 vagy 4 alkalommal voltam, ki lehet bírni, a hölgy volt mogorva (Blaha környeke), de aztán összebarátkoztumk :)
  Kb 3 ev telt el az utolsó kezelés után, egy darabig gyönyörűséges volt, semmi pattanás, sehol egy folt, egy rancocska - mostanra esett szét megint az arcom (szülés, szoptatás, stb) - szóval most fogok valamit kitalalni. Mivel a dekoltazsom is foltos, most lézerben gondolkodom, sajnos ezekre az erősebb napegés okozta pigmentfoltokra nem volt jó a green peel. Mit javasolsz? Melyik kezelést próbaljam? Írtam levelet is, nagyon köszi a válaszodat előre is ;)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Szia!
   Köszönöm a kedves szavakat!
   Pigmentfoltokra a BBL a legjobb ( közben válaszoltam a mailedre is, ott helyeket is javaslok).
   IPL-el ne elégedj meg, a BBL sokkal jobb erre a problémára, így "BBL"-re keress .-)

   Törlés
 3. Köszi a szupergyors válaszod, BBL lesz a nyerő;)

  VálaszTörlés

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...