Ugrás a fő tartalomra

Xtreme lashes hétről hétre

Akik félnek a pilla hosszabbítástól annak megmutatnám a pilláim alakulását.
5 hetes lelakott pilláim


Emlékeztetőül ITT találjátok a szempilla hosszabbításról írt bejegyzésemet.

Letelt 5 hét, így gyorsan lefotóztam hogy néz ki 5 hét használat után.
Jelzem napi 2 arcmosás, spirál és szemfesték..mindent bevállalok, mintha nem is lenne műpillám..

Én az Xtreme Lashes-re esküszöm, csak azzal volt ilyen elfogadható a pilláim kinézete ennyi idő után is. Semmi reklám, aki csinálja nem is tudja, hogy blogot írok...



Sok dumát most nem fűznék hozzá, beszéljenek a képek.
A pilláim sajnos azért állnak így ezen a képen, mert túl vannak egy 5 hetes kíméletlen kiképzésen, illetve teljes mértékben "arcon" alszom, így a pilláimat is azonnal elfekszem:-)..jópofa..

5 héttel ezelőtt frissen rakva

Az 5 héttel ezelőtti frissen rakott állapotot is befűztem, hogy könnyebb legyen az összehasonlítás, illetve töltetni is voltam, tehát az új frissített pilláimat is lefotóztam.

5 hét strapa után újra töltve
Az lesz majd az érdekes, hogy a nyár végére mennyire fog megritkulni a saját pillám, mennyire lesz látványos, hogy kevesebbet lehet fölrakni.

Nem az első évem ami pillával telik, így tudom, hogy az én gyenge szőrzetem nem viseli jól a rakást, de pont ezért tartok pihenőt, mert télen szépen regenerálódik a pillám.


Én is kíváncsi leszek, úgyhogy biztos bemutatom nektek is...ettől függetlenül megéri, mert nagyon látványos, sokáig szép marad, nem hullik vészesen, és fele annyi idő/kence is elég a sminkeléshez.

Megjegyzések

  1. Szemhéjtetoválásod is van?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. He-he...a kis szemfüles:-)
      igen:-/
      Jó régi, de nem bántam meg..persze akkor se kapnék síró görcsöt ha nem lenne... a kis farkincát esetleg már nem csináltatnám, de a szemem formájához, az arcomhoz ez az ív a megfelelő, farkinca nélkül nagyon kerekítené az amúgy is kerek szemem:-).
      Mivel ált. mindig sminkben vagyok, így nem látszik, illetve segéd vonalnak tökéletes.

      Törlés
  2. Nekem is hasonló van, szintén jó régóta, szintén nem kopik... :) Most szeretném kicsit "bővíteni". (Löttyed a szemhéjam, hehe...) Hallottam, hogy tudnak már satírozott hatásút is csinálni, erről mit tudsz?

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen csinálnak már satírozást itt-ott, de még nem láttam a saját szememmel, és az érdeklődésem hatására sem kaptam semmilyen egyértelmű infót, hogy mennyire néz ki jól..szerintem még nem sokan vágtak bele..

      Törlés
  3. Hasonlót tapasztaltam: ha hirdeti is valaki, hogy csinál ilyet, a referenciái között vagy a galériájában nem látok képet.
    Persze "rendes" tetoválóművészek tudnak ilyet, de azt a pisztolyt azért nem engedném a szememhez... :)
    Akkor várok tovább, hátha bővülnek a galériák.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. ÁÁÁÁÁ rendes tetkót arcra sose:-)

      Persze várni kell, még túl "új" ( pár éves ).

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Tényleg olyan nagy szám? Retin A a lézer helyett? Kipróbáltam..

Sokan várják már ezt a bejegyzést, hisz idén télen elmaradt a lézer, vagy bármilyen extra kezelés az életemből. Retin-A - 0.05% Valami miatt..mi miatt? Az az oka, hogy bőrgyógyásszal sikerült Retin A krémet felíratnom, és mivel ez itthon nem kapható, így a receptet külföldön kiváltanom . Nagyon nagy reményekkel és extrán bezsongva kezdtem meg a krém használatát a télen, látva a sok interneten fellelhető csodás átváltozást amit a gyógyszertári A vitaminos krémek okoztak.

Gyógyszertári kenceficék

Glyco-A , Fucidin, Davercin, Dalacin-T,  Neogranormon, Skinoren, Zineryt, Akneroxid Az itt látható kis csokor épp a jelenlegi készletet tükrözi, ennél volt nagyobb gyűjteményem is :-)

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz