2012. 05. 25.

Xtreme lashes hétről hétre

Akik félnek a pilla hosszabbítástól annak megmutatnám a pilláim alakulását.
5 hetes lelakott pilláim


Emlékeztetőül ITT találjátok a szempilla hosszabbításról írt bejegyzésemet.

Letelt 5 hét, így gyorsan lefotóztam hogy néz ki 5 hét használat után.
Jelzem napi 2 arcmosás, spirál és szemfesték..mindent bevállalok, mintha nem is lenne műpillám..

Én az Xtreme Lashes-re esküszöm, csak azzal volt ilyen elfogadható a pilláim kinézete ennyi idő után is. Semmi reklám, aki csinálja nem is tudja, hogy blogot írok...Sok dumát most nem fűznék hozzá, beszéljenek a képek.
A pilláim sajnos azért állnak így ezen a képen, mert túl vannak egy 5 hetes kíméletlen kiképzésen, illetve teljes mértékben "arcon" alszom, így a pilláimat is azonnal elfekszem:-)..jópofa..

5 héttel ezelőtt frissen rakva

Az 5 héttel ezelőtti frissen rakott állapotot is befűztem, hogy könnyebb legyen az összehasonlítás, illetve töltetni is voltam, tehát az új frissített pilláimat is lefotóztam.

5 hét strapa után újra töltve
Az lesz majd az érdekes, hogy a nyár végére mennyire fog megritkulni a saját pillám, mennyire lesz látványos, hogy kevesebbet lehet fölrakni.

Nem az első évem ami pillával telik, így tudom, hogy az én gyenge szőrzetem nem viseli jól a rakást, de pont ezért tartok pihenőt, mert télen szépen regenerálódik a pillám.


Én is kíváncsi leszek, úgyhogy biztos bemutatom nektek is...ettől függetlenül megéri, mert nagyon látványos, sokáig szép marad, nem hullik vészesen, és fele annyi idő/kence is elég a sminkeléshez.

6 megjegyzés:

 1. Szemhéjtetoválásod is van?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. He-he...a kis szemfüles:-)
   igen:-/
   Jó régi, de nem bántam meg..persze akkor se kapnék síró görcsöt ha nem lenne... a kis farkincát esetleg már nem csináltatnám, de a szemem formájához, az arcomhoz ez az ív a megfelelő, farkinca nélkül nagyon kerekítené az amúgy is kerek szemem:-).
   Mivel ált. mindig sminkben vagyok, így nem látszik, illetve segéd vonalnak tökéletes.

   Törlés
 2. Nekem is hasonló van, szintén jó régóta, szintén nem kopik... :) Most szeretném kicsit "bővíteni". (Löttyed a szemhéjam, hehe...) Hallottam, hogy tudnak már satírozott hatásút is csinálni, erről mit tudsz?

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Igen csinálnak már satírozást itt-ott, de még nem láttam a saját szememmel, és az érdeklődésem hatására sem kaptam semmilyen egyértelmű infót, hogy mennyire néz ki jól..szerintem még nem sokan vágtak bele..

   Törlés
 3. Hasonlót tapasztaltam: ha hirdeti is valaki, hogy csinál ilyet, a referenciái között vagy a galériájában nem látok képet.
  Persze "rendes" tetoválóművészek tudnak ilyet, de azt a pisztolyt azért nem engedném a szememhez... :)
  Akkor várok tovább, hátha bővülnek a galériák.

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. ÁÁÁÁÁ rendes tetkót arcra sose:-)

   Persze várni kell, még túl "új" ( pár éves ).

   Törlés

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...