2017. 07. 03.

Bőrfiatalítás - Fotona 3 D kezelésem 2.alkalom

Fotona bőrfeszesítés
ITT tudjátok az előzményeket elolvasni, ha lemaradtatok az első Fotona 3D kezelésemről.
A Fotona 3 és 4 D egy olyan kezelés sorozat, mely úgy van kitalálva (és egybe árazva is), hogy a feszesítő, fiatalító kezelés nem egy, hanem több alkalmat foglal magába, és alkalmanként több lépcsőből áll egy kezelés.

Jelenleg a második alkalmamnál járok a megbeszélt háromból, ennek tapasztalatait osztanám meg most veletek.
Kezelésemet a DermaLux lézergyógyászat végzi, mert itt találtam megfelelő szakembert és a jelenlegi legkedvezőbb árat.

A második alkalommal már minden érzés ismerős volt, föl voltam rá készülve, így kevésbé volt kellemetlen mint az első alkalommal, amikor új és váratlan volt minden.
Újdonságként a dekoltázsom látványosabb feszesítése végett testkezelő fejjel és beállításokkal is dolgoztak rajta.
A Fotona 4D lépései
Ez azért volt jó, mert így azt is megtudtam, hogy ezzel a fejjel és ebbe az üzemmódban végzik az olyan kezeléseket, ami a testen lévő lazább bőrök feszesítésére szolgál ( pl. has, kar stb.)
Sok hölgy nem is az arcával keresi fel a klinikát, hanem jobban zavarja a szülés utáni állapot, testsúly ingadozás vagy esetleg korból adódó bőrlazulás vagy feszesség veszteség. Ebben is nagyon hatékony a Fotona, érdemes tehát érdeklődni ITT.

Ezen kívül minden az első alkalomhoz hasonlóan zajlott, így arról a fenti linken találtok részletesebb leírást..

Bejegyzésemben most a leveleitekben felmerülő kérdésekre szeretnék válaszolni, hátha másokban is felvetődtek hasonló kérdések.
Szerencsére sokan jeleztétek, hogy érdekel titeket a téma, ami nem is meglepő, hisz nem sok olyan lehetőség van amit nyáron is bátran végeznek az orvosok, és ez most jelenleg a legújabb, legjobban felkapott kezelés a piacon.

Ha kimaradt valami akkor megkérnélek titeket, hogy a doktornőt keressétek, mert nagyon szívesen és nagyobb szaktudással tud nektek válaszolni a kérdéseitekre: +36 30 590 58 51

- A szájban alkalmazott kezelőfej steril, azaz minden vendég előtt orvosilag fertőtlenítve van. A horkolás megszüntetésére is használják, hölgyeknél is, illetve a Fotona 3D és 4D kezelés első lépése a "belülről" történő feszesítéshez.

- A férfiak aggódnak a szőrzetük/borostájuk miatt, ezért sok lézeres kezelést nem mernek/akarnak kipróbálni, de ezt náluk is alkalmazhatónak ítélik. Elvileg a gép nem alkalmas szőrtelenítésre, és a bőr más rétegében nyelődik el mint ahol a szőrtüszők vannak, de ezzel kapcsolatban a bőrgyógyász bővebb felvilágosítást tud adni, elérhetőségét ITT találjátok.

Egy kezelésben négy fajta beállítás
- A napozás azért kerülendő a 3D kezelés esetén is ( amiben nincs hámlasztás ), hogy a bőrünket a hőkezelés után hagyjuk egy kicsit pihenni és regenerálódni.

- A foltokra nem kifejezetten alkalmas önmagában a Fotona kezelés, de a doktornő nagyon szívesen javasol vagy kombinál más kezelést is ezzel, ha indokolt, vagy szeretnéd a foltjaidat is halványítani.

- A Fotona kezelés kiemelten a feszesítésről szól, a 3D a hámlasztás nélküli és a 4D az (akár enyhe vagy indokolt esetben erősebb) hámlasztással kombinált verzió.

- Erős hámlasztást nem szoktak alkalmazni a 4D kezelés során, de természetesen a gép mély hámlasztást is tud végezni ha szükséges. Általában az orvosok döntenek úgy, hogy nem minden esetben indokolt az erős hámlasztás a szebb bőrkép eléréséhez.

A testkezelő fej
-Botox, töltés előtt érdemes a Fotona-t igénybe venni, de az sem jelent problémát ha ezeken már túl vagy, azt viszont érdemes megemlítened, hogy melyik régióba vagy injektálva és mikor volt a kezelésed. Semmilyen problémát nem okozhat, csak kicsit gyorsíthatja a befecskendezett anyag lebomlását a hő, ezért szokták inkább előtte elvégezni, vagy kikerülni az adott zónát.

-A fájdalom küszöbe természetesen mindenkinek más, de mivel érzéstelenítés nélkül vittem végig a 3D kezelést ( mint mások is ) azért ebből gondolhatjátok, hogy semmi extra fájdalom nincs. Hőérzet van, de a fájdalom nem ez. Lézeres hámlasztásos fájdalomhoz nem hasonlítható.

- A kezelés után enyhe bőrpír hamar elmúlik, akár 1-2 órára rá már lehet programot tervezni, akkor már a leginkább érzékeny bőr is megnyugszik. A szauna vagy napozás utáni hőérzethez és pirosodáshoz tudom hasonlítani, azzal a különbséggel, hogy a napozás után nem nyugszik meg ilyen hamar a bőr.

- Intim fiatalításra, intimlézer kezelésre is használják a gépet, igen itt sincs fájdalom, és a hüvely falának feszesítésére, inkontinencia megszüntetésére hatásos. Feszesítése miatt a horkolás megszüntetésére is használják.
Dr. Szabó Olga - Fotona

- Akciójuk ITT elérhető, de telefonon is kereshetitek Dr. Szabó Olga doktornőt, akiről bővebb infót ITT találtok, más probléma esetén is fordulhattok hozzá ( botox, töltés, bőrgyógyászat, tetoválás eltávolítás stb.)

- Mire a legjobb a Fotona? Leginkább a feszesítés amire hatékony, azaz a bőr és a kötőszövet szerkezetét rendezi át tömörebbre, mindenféle behatolás injektálás és szálak nélkül.

2 megjegyzés:

 1. Nagyon tetszik, hogy ennyire bevállalós vagy minden szépészeti kezelés terén, le a kalappal! :)
  Köszönöm szépen azt a rengeteg segítséget is, amit a leveleidben kaptam, nagyon-nagyon hálás vagyok érte! Már nagyon sokat javult az arcom, majdnem olyan teljesen, mint régen, meglepően rövid idő alatt lett klasszisokkal jobb :) Végül a Max Factor Lasting Performance-énél kötöttem ki (ezt is nálad láttam 4 éve), Olaszországból hozok magamnak nyáron világos árnyalatot , nem is értem, itthonra miért csak a narancssárgából vagy irreálisan sötétből kerül a polcokra :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. Köszönöm szépen a kedves szavaid! Nagyon örülök, hogy jól haladnak a dolgok :-)!

   Törlés

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...