Ugrás a fő tartalomra

Bőrfiatalítás - Fotona 3 D kezelésem 2.alkalom

Fotona bőrfeszesítés
ITT tudjátok az előzményeket elolvasni, ha lemaradtatok az első Fotona 3D kezelésemről.
A Fotona 3 és 4 D egy olyan kezelés sorozat, mely úgy van kitalálva (és egybe árazva is), hogy a feszesítő, fiatalító kezelés nem egy, hanem több alkalmat foglal magába, és alkalmanként több lépcsőből áll egy kezelés.

Jelenleg a második alkalmamnál járok a megbeszélt háromból, ennek tapasztalatait osztanám meg most veletek.


A második alkalommal már minden érzés ismerős volt, föl voltam rá készülve, így kevésbé volt kellemetlen mint az első alkalommal, amikor új és váratlan volt minden.
Újdonságként a dekoltázsom látványosabb feszesítése végett testkezelő fejjel és beállításokkal is dolgoztak rajta.
A Fotona 4D lépései

Ez azért volt jó, mert így azt is megtudtam, hogy ezzel a fejjel és ebbe az üzemmódban végzik az olyan kezeléseket, ami a testen lévő lazább bőrök feszesítésére szolgál ( pl. has, kar stb.)
Sok hölgy nem is az arcával keresi fel a klinikát, hanem jobban zavarja a szülés utáni állapot, testsúly ingadozás vagy esetleg korból adódó bőrlazulás vagy feszesség veszteség. Ebben is nagyon hatékony a Fotona, érdemes tehát érdeklődni.

 
Ezen kívül minden az első alkalomhoz hasonlóan zajlott, így arról a fenti linken találtok részletesebb leírást..

Bejegyzésemben most a leveleitekben felmerülő kérdésekre szeretnék válaszolni, hátha másokban is felvetődtek hasonló kérdések.
Szerencsére sokan jeleztétek, hogy érdekel titeket a téma, ami nem is meglepő, hisz nem sok olyan lehetőség van amit nyáron is bátran végeznek az orvosok, és ez most jelenleg a legújabb, legjobban felkapott kezelés a piacon.


- A szájban alkalmazott kezelőfej steril, azaz minden vendég előtt orvosilag fertőtlenítve van. A horkolás megszüntetésére is használják, hölgyeknél is, illetve a Fotona 3D és 4D kezelés első lépése a "belülről" történő feszesítéshez.

- A férfiak aggódnak a szőrzetük/borostájuk miatt, ezért sok lézeres kezelést nem mernek/akarnak kipróbálni, de ezt náluk is alkalmazhatónak ítélik. Elvileg a gép nem alkalmas szőrtelenítésre, és a bőr más rétegében nyelődik el mint ahol a szőrtüszők vannak.

Egy kezelésben négy fajta beállítás
- A napozás azért kerülendő a 3D kezelés esetén is ( amiben nincs hámlasztás ), hogy a bőrünket a hőkezelés után hagyjuk egy kicsit pihenni és regenerálódni.

- A foltokra nem kifejezetten alkalmas önmagában a Fotona kezelés, de lehet kombinálni más kezelésekkel, ha indokolt, vagy szeretnéd a foltjaidat is halványítani.

- A Fotona kezelés kiemelten a feszesítésről szól, a 3D a hámlasztás nélküli és a 4D az (akár enyhe vagy indokolt esetben erősebb) hámlasztással kombinált verzió.

- Erős hámlasztást nem szoktak alkalmazni a 4D kezelés során, de természetesen a gép mély hámlasztást is tud végezni ha szükséges. Általában az orvosok döntenek úgy, hogy nem minden esetben indokolt az erős hámlasztás a szebb bőrkép eléréséhez.

A testkezelő fej
-Botox, töltés előtt érdemes a Fotona-t igénybe venni, de az sem jelent problémát ha ezeken már túl vagy, azt viszont érdemes megemlítened, hogy melyik régióba vagy injektálva és mikor volt a kezelésed. Semmilyen problémát nem okozhat, csak kicsit gyorsíthatja a befecskendezett anyag lebomlását a hő, ezért szokták inkább előtte elvégezni, vagy kikerülni az adott zónát.

-A fájdalom küszöbe természetesen mindenkinek más, de mivel érzéstelenítés nélkül vittem végig a 3D kezelést ( mint mások is ) azért ebből gondolhatjátok, hogy semmi extra fájdalom nincs. Hőérzet van, de a fájdalom nem ez. Lézeres hámlasztásos fájdalomhoz nem hasonlítható.

- A kezelés után enyhe bőrpír hamar elmúlik, akár 1-2 órára rá már lehet programot tervezni, akkor már a leginkább érzékeny bőr is megnyugszik. A szauna vagy napozás utáni hőérzethez és pirosodáshoz tudom hasonlítani, azzal a különbséggel, hogy a napozás után nem nyugszik meg ilyen hamar a bőr.

- Intim fiatalításra, intimlézer kezelésre is használják a gépet, igen itt sincs fájdalom, és a hüvely falának feszesítésére, inkontinencia megszüntetésére hatásos. Feszesítése miatt a horkolás megszüntetésére is használják.

- Mire a legjobb a Fotona? Leginkább a feszesítés amire hatékony, azaz a bőr és a kötőszövet szerkezetét rendezi át tömörebbre, mindenféle behatolás injektálás és szálak nélkül.

Megjegyzések

  1. Nagyon tetszik, hogy ennyire bevállalós vagy minden szépészeti kezelés terén, le a kalappal! :)
    Köszönöm szépen azt a rengeteg segítséget is, amit a leveleidben kaptam, nagyon-nagyon hálás vagyok érte! Már nagyon sokat javult az arcom, majdnem olyan teljesen, mint régen, meglepően rövid idő alatt lett klasszisokkal jobb :) Végül a Max Factor Lasting Performance-énél kötöttem ki (ezt is nálad láttam 4 éve), Olaszországból hozok magamnak nyáron világos árnyalatot , nem is értem, itthonra miért csak a narancssárgából vagy irreálisan sötétből kerül a polcokra :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm szépen a kedves szavaid! Nagyon örülök, hogy jól haladnak a dolgok :-)!

      Törlés

Megjegyzés küldése

Örülök minden véleménynek, köszönöm, hogy időt fordítottál rám!

Megjegyzésed a jóváhagyásom után jelenik majd meg ( ezért nem látod azonnal amit írtál ), így biztosítom, hogy minden hozzászólást elolvassak!

Mail címet NE küldjetek itt, akkor írjatok mailt (sminkesmas@gmail.com), illetve reklám "szagú" weboldal linkeket sem fogok megjeleníteni, erre a célra az "Együttműködés" menüpontot ajánlom.

Köszönöm a megértést és a türelmet!

Népszerű bejegyzések ezen a blogon

Milium, Xanthelasma...Avagy a szem környékén jelentkező "gríz"

Egy kedves kérdező hívta fel a figyelmemet erre a nem elhanyagolható jelenségre.. http://www.skinsight.com/adult/milia.htm Milium: gríz, ami elsősorban a szem környékén és járomcsonton található, nem gyulladt, zárt comedohoz hasonlító fehér hólyagok, amik kemény faggyút tartalmaznak. Kozmetikus vagy bőrgyógyász távolítja el, tűvel, lézerrel, elektromos kezeléssel. A "bőrprobléma kisokos" menüpont alatt találtok egyébként tömör, rövid infókat ABC rendbe szedve a jellemző bőrelváltozásokról.

Peptidek a barna bőrszínért avagy Melanotan II.

Lehet sokan hallottatok már róla, hogy van egy új módja a barnítási folyamatok hatékony növelésének, ez a peptidek csoportjába tartozó melanotan. Melatonan II. Ez a termék egyelőre csak külföldről rendelhető gyógyszerészeti termék, injekció és orrspray formájában szokás "magunkhoz venni". Mivel én még nem próbáltam ( és nem is fogom amíg ezt itthon nem helyezik forgalomba), viszont a környezetemben sokan, ezért gondoltam megosztom veletek az ismerőseim tapasztalatait, illetve amit én láttam.

Pattanás, korpás szeborrea és társai...avagy bőrprobléma kisokos

Aki rendszeresen olvas, biztos tudja, hogy olyan fogalmakkal is dobálózok ami nem mindenkinek tiszta. Korpás szeborrea/zárt comedo A bőrproblémák megnevezéseiben szeretnék most egy kis segítséget nyújtani. Akné/akne vulgaris: pattanás, amikor a faggyúmirigy elzáródik és a bacik miatt begyullad. Akne fulminans amikor nagy területen gyulladt aknés a bőr, akne conglobata pedig egy súlyos forma amikor ezek a csomók teljesen összegyulladnak. Általában folyékony genny van bennük. Jellemzően hormonális okai vannak.

Nucleofill, Profhilo, Volite, Skinbooster - azaz fiatalos és üde bőrt akarunk!

Akik az orvos esztétikában jártasak, azoknak biztosan nem kell bemutatnom a bőr szépségéhez hozzájáruló injekciós beavatkozások jelentőségét. Juvederm- Volite Nem, ezek nem arcfeltöltő vagy arcformázó eljárások, ezek azok, amiknek az ősanyja a klasszikus tűs mezoterápia. Azaz a beavatkozás "csupán" a bőrt próbálja hozzásegíteni ahhoz, hogy szebb és fiatalosabb kinézetű legyen. Viszont már sokkal hatékonyabb és stabilabb anyagokkal hozzá tudnak járulni a bőrünk jelentős és látványos változásához.  A skinbooster-ről és a műtét nélküli kezelésekről már ITT írtam egy könnyen emészthető összefoglalást, ha valaki gyorsan emlékeztetni szeretné magát. A többi címben említett kezelést pedig igyekszem összehasonlítani egymással, hogy könnyebb legyen a választás. Az viszont az első, hogy a kezelő orvosodra hallgass ne rám, hogy ő mit javasol neked. Akkor szokott gond lenni, amikor a választott orvosod nem dolgozik az általad választott termékkel...na akkor legyél okos... Nézz

Szakáll ápolása fillérekből..szakáll olaj, wax, balzsam és egyebek

Általános jelenség a trendi férfiak szakállnövesztése. Forrás: Pinterest Személy szerint sosem tetszett, de most nagyon átjött ez a hamvaiból felélesztett divat irányzat! Kevésbé jó megjelenésű hímneműeket is "felhoz", azaz egy trendi arcszőrzet jócskán javítani tud bárkin . Olyan mint a csajoknál a frufru vagy egy stílusos bátor hajszín, ami egy nem éppen baba arcú lányt is kiemel és különlegessé tesz. Biztos vagyok benne, hogy a kencéket gyártó cégek is lassan de biztosan ráfekszenek erre az irányzatra, és nem csak borotválkozó vagy azutáni termékek hadával fognak nyomulni, hanem jönnek az arcszőrzetet ápoló termékek is.